- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #53.281
Sinek isirigi bence bu seneki sinekker bi garip alerji yapiyor. Bizde de ufaklari var gecen odada dolaniyordu sinek isirmisKızlar iyi geceler. Sizce bunlar nedir? Bir anda çıkıverdiler. Sabah bacaklarında vardı şimdi kolunda da olmuşyatak odasında hayvan falan mı var diye dip bucak temizledim bugün ama şimdi kolda görünce acaba hastalık olabilir mi diye de düşündüm. Ay umarım değildir ya. Gerçi net de çıkmamış. Böyle kırmızı ortasında da sivilce gibi çıkıntı var.
Besafe izi turn aldik ama fiyatlarKızlar oto koltuk aldınız mı? Şu ara bakıyoruz biz de ama hem fiyatını hem kendisini sevdiğimiz bir şey bulamadık. Bi de raf ömrü varmış, o yüzden internetten almaya da cesaret edemedim.
Fiyatı uygun, yatış pozisyonu olan, kumaşı terletmeyen öneriniz var mıdır?
Biz bu konuyu baya bir düşünmüştük çünkü şarka gelirken 18 saatlik yol yapacaktık. Benim için yatış pozisyonu önemliydi ama dönsün de istiyordum malesef ikisi bir arada olmadı. Dönenler yatmıyor yatanlar dönmüyor derken e bebeğin oto koltuğunu tercih ettik. Fiyatı biz alırken -ki en fazla 1 buçuk ay olmuştur- 1900 falandı.Kızlar oto koltuk aldınız mı? Şu ara bakıyoruz biz de ama hem fiyatını hem kendisini sevdiğimiz bir şey bulamadık. Bi de raf ömrü varmış, o yüzden internetten almaya da cesaret edemedim.
Pofff o fiyatlar nee
Sinek isirigi bence bu seneki sinekker bi garip alerji yapiyor. Bizde de ufaklari var gecen odada dolaniyordu sinek isirmis
Besafe izi turn aldik ama fiyatlar
Oyyy yerim ben onuBiz bu konuyu baya bir düşünmüştük çünkü şarka gelirken 18 saatlik yol yapacaktık. Benim için yatış pozisyonu önemliydi ama dönsün de istiyordum malesef ikisi bir arada olmadı. Dönenler yatmıyor yatanlar dönmüyor derken e bebeğin oto koltuğunu tercih ettik. Fiyatı biz alırken -ki en fazla 1 buçuk ay olmuştur- 1900 falandı.
Yatış özelliği puset mantığında yani araca ters bağlanınca gayet iyi oluyor, bildiğimiz koltuk şeklinde bağlanınca da diğerlerine göre bir tık daha iyidi. Biz uzun yol yaptığımız için ve 3 gün boyunca günün büyük bölümünü araçta kullandığımız için ters puset şeklinde kullandık rahatta ettik. Terletme durumu oluyor tabiki ben onun için altına muslin serdim ama yine de tam engel olmuyor terlemesine.
Cok tesekkurler zam gelmistir biz de cilgina almadikPofff o fiyatlar nehem 18 kg’ya kadar hem de o fiyatlar benim hayallerimin ötesinde
Güle güle kullanın
Oyyy yerim ben onuçok şeker olmuş
Biz de baktık buna, aynısı muhtemelen. Ters çok iyi yatıyor gerçekten, ama çok uzun kullanamayız herhalde o şekilde. Düz de zaten hepsi sınırlı, yapacak bir şey yok.
Mağazada denedik birkaç koltuk, birisi de bu. Araç koltuğu koymuşlar denemek için, takamadık, çıkartamadık, kemeri bi garip geldi falan, korktuk bıraktık.
Buna alternatif de joie bold var, ama onun da teşhirdeki izofix bağlantısı ve kemeri bozukmuş, ondan da tedirgin olmuş eşim. O da kaldı öyle.
Genel olarak memnunsunuz diye anlıyorum o zaman, değil mi? Bi daha mı baksak acaba
Çok teşekkür ederizPofff o fiyatlar nehem 18 kg’ya kadar hem de o fiyatlar benim hayallerimin ötesinde
Güle güle kullanın
Oyyy yerim ben onuçok şeker olmuş
Biz de baktık buna, aynısı muhtemelen. Ters çok iyi yatıyor gerçekten, ama çok uzun kullanamayız herhalde o şekilde. Düz de zaten hepsi sınırlı, yapacak bir şey yok.
Mağazada denedik birkaç koltuk, birisi de bu. Araç koltuğu koymuşlar denemek için, takamadık, çıkartamadık, kemeri bi garip geldi falan, korktuk bıraktık.
Buna alternatif de joie bold var, ama onun da teşhirdeki izofix bağlantısı ve kemeri bozukmuş, ondan da tedirgin olmuş eşim. O da kaldı öyle.
Genel olarak memnunsunuz diye anlıyorum o zaman, değil mi? Bi daha mı baksak acaba
Benim kiz da yürüyemiyor bacaklarımı tutmaya çalışıyorKızlar bebekler tek elini tutunca yürüyor mu biizmki 2 el olmadan gitmiyor kaskatı bekliyor
Biz kraft spin signalde karar kılmıştık onu aldık babymall dan. sanırım en iyi fiyat hala orda. Aşağıya link bırakıyorum cnm. 360 derece dönüyor ama yatış pozisyonu çok iyi diyemem. terletmeyen oto koltuk kumaşı veya bebek arabası kumaşı yok gibi birşey, çok aşırı pahalı ürünleri bilmiyorum tabi. Biz çok memnunuz üründen.Kızlar oto koltuk aldınız mı? Şu ara bakıyoruz biz de ama hem fiyatını hem kendisini sevdiğimiz bir şey bulamadık. Bi de raf ömrü varmış, o yüzden internetten almaya da cesaret edemedim.
Biz de geçen hafta kraft dublin aldık 2.400e. Yatması güveblik sebebiyle hepsi için standart dedi kimle konuştuysak. Ha benim için hiçbiri tam yatmıyor demek bu. Hem yatan hem dönen vardı internette bakmıştım kraftın ama gerçekte görünce bizim aldığımızın yarısı kadar bir şeydi ve yan darbe önleyicisi yoktu. Güvenlik dönmesinden önce geldi ve aldık çıktık. Mağazada görmeden alma derim.Kızlar oto koltuk aldınız mı? Şu ara bakıyoruz biz de ama hem fiyatını hem kendisini sevdiğimiz bir şey bulamadık. Bi de raf ömrü varmış, o yüzden internetten almaya da cesaret edemedim.
Ya sinekler de evrim geçirmesin artıke
Sinek isirigi bence bu seneki sinekker bi garip alerji yapiyor. Bizde de ufaklari var gecen odada dolaniyordu sinek isirmis
Besafe izi turn aldik ama fiyatlar
Tek elini tutsam dengede duramaz bizimki dahaKızlar bebekler tek elini tutunca yürüyor mu biizmki 2 el olmadan gitmiyor kaskatı bekliyor
Mesajı yazdıktan sonra internette baktım eline oyuncaj verin diyor gerçekten oyuncak verince tek elle de yürüdü. Ama bir yerde dengesini kaybedince düşmedi ama sendeledi diğer eli aradı tuttum. Her gün böyle yapcam biraz 9 aylıktan beri 2 elini tutup yürüyor artık biizmki yapabilir diye düşünüyordum yapabiliyor ama alışkanlıktan arıyor yine de. İnci yeni mi başladıTek elini tutsam dengede duramaz bizimki daha
bizimki mamayı geçti kedi kumu yiyorBizimkinin de mutfağa bir emekleyisi var... Kedinin mamasını görünce ×2 hızla hem de. Elinden mamayı almasam katur kutur yiyecek. Alınca da sinirlenip ağlıyor.
Arka fon da Kenan Doğulu, her yaşın ayrı güzelliği var çalıyor
Ya resmen benim oğlanlardan birini tarif etmişsin. Sebepsiz çığlıklar ağlamalar, kendi yemek istemeceler.benim kız sinir krizine girmeye başladı ağlamaktan. ve sebepsiz. yani sanırım diş sancısı falan çekiyor. her şeye bi aksilik bi ağlamalar. gece uyanınca mahalle inliyor resmen. ve 6 aydır düzenli giden çiş kaka olayı son buldu resmen. tuvalete zor yapıyor artık. umarım geçici bir durumdur. yemekleri tükürüyor ama şunu anladım kendi yemedikçe gönüllü olmuyor yemeye. ille kendi yiyecek. çatal kullandırmaya başladık biz elimizle tutup ağzına götürmesini sağlıyoruz.ama kaşıkla yenenler zor şimdilik.
Balık kraker almaya gidiyorum birazdan...bizimki mamayı geçti kedi kumu yiyorkumu mamayı suyu kaldırdık. mumuberry bizi de yaz aynıyız.
onun dışında balık kraker falan veriyordum ben ilk beybiye. bir kaç tane yiiyor hevesini alsın kedinin mamasını rahat bıraksın diyebuna da aynısını yaparım. inşallah aklıma gelirse tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?