- 7 Eylül 2020
- 2.305
- 2.233
- 63
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #53.301
Aman öyle şeyler söylemeyin bir kaç gün ve ya bir hafta sonra bizde başlıyor. Bizde şu an sevdiği iki kitap var onu defalarca okutmak için kendini kasarak bi ihhhhhmmmmm deme var kitabın sonu gelince hemen tekrar oku diye başlıyor.Kucak için ağlama var bir de pusete koyma kucakta götür diye direnmeye çalışıyor fazla uzatmıyor Allahtan.Seninkiler yeni neler yapiyor nice senden 10 15 gün sonra seninkilerin yaptıklarını yapıyor kızım. Tek uyku yaparsa cozutuyor bazen dışarı çıkıp parka vs gidiyoruz rahatlayıp sonra uyuyor.Ya resmen benim oğlanlardan birini tarif etmişsin. Sebepsiz çığlıklar ağlamalar, kendi yemek istemeceler.geçici diye umuyorum.
Normal bazen bizimkide yapiyor.Kızlar benim kız heyecanlandığında kollarını çırpıyor. Ağlarken de bazen öyle yapıyor. Sizinkiler de öylemi, endişelenmeli miyim? Yine kendime dert aradığım günlerden biri
Heyecanlaninca yapiyor benim bebisim de normal geldi banaKızlar benim kız heyecanlandığında kollarını çırpıyor. Ağlarken de bazen öyle yapıyor. Sizinkiler de öylemi, endişelenmeli miyim? Yine kendime dert aradığım günlerden biri
Ben ellerinden tutarak değil de govdesinden destekleyerek yürüttüm hep. Inci geç döndü, geç emekledi. Şimdi şimdi tutunup kalkıyor daha. Biraz geriden geliyor. Ben de zorlamıyorum çok. Tay tay duramıyor daha. Eline oyuncak vermeyi denerim ben deMesajı yazdıktan sonra internette baktım eline oyuncaj verin diyor gerçekten oyuncak verince tek elle de yürüdü. Ama bir yerde dengesini kaybedince düşmedi ama sendeledi diğer eli aradı tuttum. Her gün böyle yapcam biraz 9 aylıktan beri 2 elini tutup yürüyor artık biizmki yapabilir diye düşünüyordum yapabiliyor ama alışkanlıktan arıyor yine de. İnci yeni mi başladı
Ben de kum tanesi çıkardım ağzından geçen. Ağlıyor bir de müdahale ettim diye. Kum tanesi banyonun dışına çıkmış 2 tane alt tarafı. Bulmuş hemen muzurbizimki mamayı geçti kedi kumu yiyorkumu mamayı suyu kaldırdık. @mumuberry bizi de yaz aynıyız.
onun dışında balık kraker falan veriyordum ben ilk beybiye. bir kaç tane yiiyor hevesini alsın kedinin mamasını rahat bıraksın diyebuna da aynısını yaparım. inşallah aklıma gelirse tabi
Biz bütün gün dipdibeyiz. Evi süpürüp siliyorum ama yemek işi çok zor oluyor. Biraz emekleyerek biraz mama sandalyesinde idare ediyoruz ama yemek yapacağım vakit iyice huysuzlanıyor. Yalnız bırakmaya da gelmiyor hiç.Kizlar is yemek vs nasil yapiyorsunuz?emekleyince de pek yanliz birakilmiyor sanki?
Evet evet zorlamamak lazım bemim kız da aynı seninki gibi ama yürümeye aşırı istekli uyumuyor ve yemek yemiyorsa yürüyor emeklemeyecek sanırımBen ellerinden tutarak değil de govdesinden destekleyerek yürüttüm hep. Inci geç döndü, geç emekledi. Şimdi şimdi tutunup kalkıyor daha. Biraz geriden geliyor. Ben de zorlamıyorum çok. Tay tay duramıyor daha. Eline oyuncak vermeyi denerim ben de
Valla 5 turda yaptığımı biliyorum. Bazen keyfi yerinde oluyor oturuyor yere pet şişe, dambıl, plastik kaplar ne bulursa oynuyor. Bazen de tam bir kaos, bacaklarıma yapışıyor ayağı kalkıyor ağlama krizleri vs. Temizlik işini robota yükledim iyice, toz alma silme banyo yıkama olayını da Kağan uyurken yapıyorum. Benimki banyoya bilgisayara ve prizlere gidiyor sürekli. Bu üçü arasında mekik halindeyiz.Kizlar is yemek vs nasil yapiyorsunuz?emekleyince de pek yanliz birakilmiyor sanki?
Benimkide yapıyor ağlarken, heyecanlanınca, bir şey isteyince falanKızlar benim kız heyecanlandığında kollarını çırpıyor. Ağlarken de bazen öyle yapıyor. Sizinkiler de öylemi, endişelenmeli miyim? Yine kendime dert aradığım günlerden biri
Bizimki gayet sebepli giriyor o krize ya. Yeterki istediği olmasın aman Allahım parçalıyor kendini, ayaklarını yere vura vura ağlıyorbenim kız sinir krizine girmeye başladı ağlamaktan. ve sebepsiz. yani sanırım diş sancısı falan çekiyor. her şeye bi aksilik bi ağlamalar. gece uyanınca mahalle inliyor resmen. ve 6 aydır düzenli giden çiş kaka olayı son buldu resmen. tuvalete zor yapıyor artık. umarım geçici bir durumdur. yemekleri tükürüyor ama şunu anladım kendi yemedikçe gönüllü olmuyor yemeye. ille kendi yiyecek. çatal kullandırmaya başladık biz elimizle tutup ağzına götürmesini sağlıyoruz.ama kaşıkla yenenler zor şimdilik.
Kimse emekleyen minik canavarlardan fırsat bulamıyor sanırım Banucum.Arkadaşlar nerdesiniz ya herkes tatilde heralde kimsecikler yoksayımız da azaldı fark ettiniz mi artık girmeyen arkadaşlar da var
Öyledir tabi ya artık hızlarına yetisilmiyorKimse emekleyen minik canavarlardan fırsat bulamıyor sanırım Banucum.
Sen ne yaptın bu arada? Yerlestin mi yeni evine iyice? Yardım edenin oldu mu? Nasılsın(bazen tek ihtiyacımız "nasilsin?" sorusunu duymak gibi geliyor bana)
Aileden kimse gelemedi sanırım yardıma. Tekrar taşınma durumunuz varsa en iyisini yapmışsın. Kolay olur sonrası için.Öyledir tabi ya artık hızlarına yetisilmiyoryerleştim canım çok şükür, bazı eşyaları ve açmadım kağanın odasını kurmadım ihtiyacım olduğu kadar yerleştirdim çünkü lojman çıkarsa tekrar taşınma işim olucak eşimle birlikte hallettik çok şükür, arkadaşları çalışıyordu geldi gitti yine herkes tabi sağ olsunlar.
Gerçekten bazen nasılsın demek yeterliiyiyim çok şükür alışmaya çalışıyorum çok sıcak gündüz hep evdeyiz akşamları bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Gezemedigimiz için kahvaltıya vs gidiyoruz klima nerde biz orda anlayacağın bir an önce havalar normale dönsün istiyorum bu saatte bile 43 derece
Yok canım buraya gelip gitmekte çok kolay değil vallaAileden kimse gelemedi sanırım yardıma. Tekrar taşınma durumunuz varsa en iyisini yapmışsın. Kolay olur sonrası için.
Hissedilen kaç derecedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?