- 17 Haziran 2015
- 5.120
- 10.789
- 448
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #53.321
Allah yardımcınız olsun canım.Yok canım buraya gelip gitmekte çok kolay değil vallaay sorma valla geçen gün de 50 dereceydi felaketti salondan çıkınca yanmaya başlıyor insan ya hele yemek yapmak
Bende araştır araştıe ucu pipetli olmayandan aldım kullanmadı oğlum. En başından beri normal cam bardakla içiyor suyu. Aldığım sulugu denedim su içmeye çalıştım gerçekten suyu akitmiyor. Yani bebeğin çok çekmesi lazım gelmesi için. Ya da ben yapamadım. Çok sömürdüm zor geldi su :)) bende ucunu biraz daha açtım gelsin diye ama içmiyor suluktan. Bardağa alıştı. Ama benim aldığım diğer türden pipetli değil. Pipete alistirabilirsem meyve suyu falan için çok iyi olacakBunu aldım çok memnun kaldım hiç akıtmıyor çok da kolay çekti pipetten suyu. Fiyatı da 77 liraydı avent almadım bu sefer en son aldığım akıttı hep çantada falan hep rezillik. Tavsiye ederim kzılar
Buna benzer bir şeyi biz de iki gecedir yaşıyoruz. Uyur gezer gibi yatakta kendini bir oraya bi buraya savuruyor. Meme veriyorum ağzını çekiyor, ağlıyor, doğrulup oturuyor ama bir türlü geri uyumuyor. Diş ağrısı falan mı diye calpol de verdim gece yatmadan ama etkisi olmadı. 4te dikildi yine. Artık uzandığı sırada dizlerini bacaklarını ve ayaklarını ovuşturdum hoşuna gitti heralde öyle yavaş yavaş uykuya daldı. Sizde oldu mu bir daha? Ya da başka yaşayan var mı?Bu gece 5 kez uyandı ve hemen uyutamadim. Son uyanisinda 45 dk uyanık kaldı ve uyuttuktan 1 saat sonra sabah oldu ve tekrar uyandı. Ne zor bir geceydi...
Yine uyanıyor ama o günkü gibi tekrar olmadı. Yatmadan pirinç unlu mama yaptım sonraki gün. Acıkmış da uyanıyor gibiydi çünkü.Buna benzer bir şeyi biz de iki gecedir yaşıyoruz. Uyur gezer gibi yatakta kendini bir oraya bi buraya savuruyor. Meme veriyorum ağzını çekiyor, ağlıyor, doğrulup oturuyor ama bir türlü geri uyumuyor. Diş ağrısı falan mı diye calpol de verdim gece yatmadan ama etkisi olmadı. 4te dikildi yine. Artık uzandığı sırada dizlerini bacaklarını ve ayaklarını ovuşturdum hoşuna gitti heralde öyle yavaş yavaş uykuya daldı. Sizde oldu mu bir daha? Ya da başka yaşayan var mı?
duaya geçiyorum sonraki adım istihareye yatarım ne zaman geçecek diye .Ya resmen benim oğlanlardan birini tarif etmişsin. Sebepsiz çığlıklar ağlamalar, kendi yemek istemeceler.geçici diye umuyorum.
bizimki simidin susamını yer gibi yapıp parmak ucuyla alıp ağzına atıyor kumları .Ben de kum tanesi çıkardım ağzından geçen. Ağlıyor bir de müdahale ettim diye. Kum tanesi banyonun dışına çıkmış 2 tane alt tarafı. Bulmuş hemen muzur
benimki öyle yapınca hemen yanaklarımızı değdirip piş piş yapıyorum. sinirini yumuşatması için. regüle etmek deniyormuş buna. işe yarıyor sonraki sinirlenme sırasında hemen yumuşayacağını anlıyor kucağıma alınca. tavsiye ederim. bebekler nasıl regüle edilir diye yazarsan belik sana da bi fikir olur.Bizimki gayet sebepli giriyor o krize ya. Yeterki istediği olmasın aman Allahım parçalıyor kendini, ayaklarını yere vura vura ağlıyormarkette sokakta kendini parçalayan bebeler var öyle olacak diye çok korkuyorum ya
yaaa bunu ilk suluk alacağımız zaman yazışmıştık burada . avent çok akıtıyor falan denmişti burada. iyi ki almamışım.Bunu aldım çok memnun kaldım hiç akıtmıyor çok da kolay çekti pipetten suyu. Fiyatı da 77 liraydı avent almadım bu sefer en son aldığım akıttı hep çantada falan hep rezillik. Tavsiye ederim kzılar
gözün aydın cnm.Kızımın odasını ayırdım artık teyzeleri. Dün temizlik yaparken aldım beşiği odasına koydum. Gece uyanınca yanına gittim, aldım odamızda emzirdim, geri beşiğine götürdüm. 9 da uyudu, 12 ye kadar 3 kez kalktı. 12 den 7 ye kadar da 3 kez uyandı, emdi tekrar uyudu. Ben de kendi yatağımda biraz daha rahat uyudum ilk defa. Yok eşim çarpacak, yok ben çarpacağım korkusu olmadı. Her dönüşünde uyanırdım şimdi uykum sadece kızım uyandığında bölündü. 3 kez kalksam da rahat bir uyku çektim. Önceki aylar, odada bir başına yalnızlığa terkediyormuşum gibi bir duygum olacağı için cesaret edemiyordum. Eşim de yalnız nasıl kalacak diye soruyordu sürekli. Şimdi bu duygum yerini mantığa bıraktıZaten 21.00 de uyusa ben yatağa girene kadar 3 saat tek başına uyuyor. Bizim kızın büyüdüğünü kabullendim artık
Ya sesini rahat duyuyor musun? Ben yaninda yer yataginda yatiyorum dusme riski olmasin diyeKızımın odasını ayırdım artık teyzeleri. Dün temizlik yaparken aldım beşiği odasına koydum. Gece uyanınca yanına gittim, aldım odamızda emzirdim, geri beşiğine götürdüm. 9 da uyudu, 12 ye kadar 3 kez kalktı. 12 den 7 ye kadar da 3 kez uyandı, emdi tekrar uyudu. Ben de kendi yatağımda biraz daha rahat uyudum ilk defa. Yok eşim çarpacak, yok ben çarpacağım korkusu olmadı. Her dönüşünde uyanırdım şimdi uykum sadece kızım uyandığında bölündü. 3 kez kalksam da rahat bir uyku çektim. Önceki aylar, odada bir başına yalnızlığa terkediyormuşum gibi bir duygum olacağı için cesaret edemiyordum. Eşim de yalnız nasıl kalacak diye soruyordu sürekli. Şimdi bu duygum yerini mantığa bıraktıZaten 21.00 de uyusa ben yatağa girene kadar 3 saat tek başına uyuyor. Bizim kızın büyüdüğünü kabullendim artık
Ben de ayırdım odayı 1 ay oldu. İlk başlar zor oldu 10 defa yanına gittiğimi biliyorum. Ama şimdi düzeni oturdu, odasını sevdi. Ben de çok rahat ettim. Zorlanırsan sakın vazgeçme en fazla 1 hafta çok kötü geçiyorKızımın odasını ayırdım artık teyzeleri. Dün temizlik yaparken aldım beşiği odasına koydum. Gece uyanınca yanına gittim, aldım odamızda emzirdim, geri beşiğine götürdüm. 9 da uyudu, 12 ye kadar 3 kez kalktı. 12 den 7 ye kadar da 3 kez uyandı, emdi tekrar uyudu. Ben de kendi yatağımda biraz daha rahat uyudum ilk defa. Yok eşim çarpacak, yok ben çarpacağım korkusu olmadı. Her dönüşünde uyanırdım şimdi uykum sadece kızım uyandığında bölündü. 3 kez kalksam da rahat bir uyku çektim. Önceki aylar, odada bir başına yalnızlığa terkediyormuşum gibi bir duygum olacağı için cesaret edemiyordum. Eşim de yalnız nasıl kalacak diye soruyordu sürekli. Şimdi bu duygum yerini mantığa bıraktıZaten 21.00 de uyusa ben yatağa girene kadar 3 saat tek başına uyuyor. Bizim kızın büyüdüğünü kabullendim artık
Ahaha inanırım canım. Biz de tokat yiyen eşim oluyor. Çünkü ben hep uyanığımgözün aydın cnm.
bizde de durum tam tersi.
yatağından yanımıza terfi etti minik kuş
biz uyurken uynırsa da gözümüze tokat atıp kulağımızı çekiyor uyanalım diyevalla yalan değil
Soru bana değil ama cevaplamak istedimYa sesini rahat duyuyor musun? Ben yaninda yer yataginda yatiyorum dusme riski olmasin diyegece cok uyanmasa ben de ayiracagim. Yani tek yatiyor zaten besikte, mizirdandiginda hemen yanina gitsem fark etmez gibi geliyor. Tek endisem mizirdanma seslerini duymak ve gece 19374737372 kez odasina gidip gelmek.
Telsizi açıktı gece. Odalarımız bitişik zaten. Sesini duymama bir engel olmadı. Zaten 1 yıldır çıt çıksa uyanıyorum. Ilk defa rahat bir gece geçirdim canım.Ya sesini rahat duyuyor musun? Ben yaninda yer yataginda yatiyorum dusme riski olmasin diyegece cok uyanmasa ben de ayiracagim. Yani tek yatiyor zaten besikte, mizirdandiginda hemen yanina gitsem fark etmez gibi geliyor. Tek endisem mizirdanma seslerini duymak ve gece 19374737372 kez odasina gidip gelmek.
Gündüz uykularını da odasında mı uyutuyorsun? Gündüz ben de onunla uyuduğum için gündüz yine bizim odada olacak gibi. Kafası karışır mı acaba?Ben de ayırdım odayı 1 ay oldu. İlk başlar zor oldu 10 defa yanına gittiğimi biliyorum. Ama şimdi düzeni oturdu, odasını sevdi. Ben de çok rahat ettim. Zorlanırsan sakın vazgeçme en fazla 1 hafta çok kötü geçiyor
Evet odasında uyutuyorum. Ben odasını ayırdıktan sonra hiç başka bir yerde uyutmadım. Ben de emzirerek uyutuyorum mesela başka bir yerde emzirmedim. Böyle böyle alıştı benimki. Ama benimki biraz inatçıGündüz uykularını da odasında mı uyutuyorsun? Gündüz ben de onunla uyuduğum için gündüz yine bizim odada olacak gibi. Kafası karışır mı acaba?
Çok geçmiş olsunKızlar bebeğimi biraz babası ile basbasa bıraktım elimi yikamaya gittim balkonda duran kovanin icindeki renkli toplari vermis hemen oynasın diye birden aglamaya basladi bir baktim ari avcunun icinde sokmus korktum yanimizdaki ozel hastaneye gittim pediatri bahcede gordum acile gideyim mi dedim gidin dedi isikta bakti ignesi kalmis mi diye alkol surup pansuman yapti gelince eve actik kolonya surebilirsiniz dedi fenistil bide alerji surubu verdi bi kere icecek alerji surubunu.Evden cikmadan da ben buz koydum biraz eline alerjisi var midir dedim olsa simdiye kadar belli olurdu dedi doktor.Insallah kimsenin basina gelmesin.
ya ben de acacagim tabi ama suphe ettjm iste bir deneyimSoru bana değil ama cevaplamak istedimBen telsizi yanıma şarja takıyorum. En ufak sesi dahi geliyor. İçim rahat uyuyorum ben de.
nasil bisey di mi en ufak sese uyaniyoruz? Ben esimle de yatamiyorum defalarca uyandigimiz icin ayni odada olunca o da cok uyaniyor malesef. Ben de ozledim yani esimle sarilip uyumayi temas etmeyi.Telsizi açıktı gece. Odalarımız bitişik zaten. Sesini duymama bir engel olmadı. Zaten 1 yıldır çıt çıksa uyanıyorum. Ilk defa rahat bir gece geçirdim canım.
Biraz özel olacak ama bu kararı biraz eşimle ilişkimin etkilenmemesi için de almış oldum. Sarilamiyorduk bile. Ortada hep kızım var çünkü. Tamam anne-babayiz ama eş olduğumuzu unutuyoruz artık diye söylenmeye başladım. Kalkıp yan odaya gitmeyi tercih ediyorum açıkçası. Odasında tam bir düzen kurunca uyanınca bizim odaya getirmeden kendi odasında uyutmayı hedefliyorum.
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?