- 24 Mayıs 2020
- 915
- 1.643
- 63
- 45
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #53.381
Bol şans neden zor oluyor uçakta 3 saat oyalamak zor oluyordur değil mi böyle oturup etrafına vs de bakmaz büyük degilki ne gibi zorluklar oluyor nasıl baş ediyorsun.Tek miydin yolculuklarda esin var miydi yaninda?bizde fransaya gidecegiz ama isvicreden giris yapacagiz havaalanimda vs bebek icin neler soruyorlar.Selam kızlar, yaklaşık 2 aydır Fransa'dayim çok yoğun ve yorucu geçiyor, herkes gibiArada girip bakıyorum ne yaptiniz diye
K Kbo4 gece beslenmesini bende kesmeye karar verdim. Kızım 4 aylıkken Pınar Sibirsky 'den uyku eğitimi almıştım ve çok güzel düzene girmiştik. Sonra işin kolayına kaçıp uykuya geçişlerde meme verdim ve meme destekli uyumaya başladı. Tamamen benim hatam! Bu minnaklar gece acikmiyor tamamen alışkanlık ve emzik niyetine bizi kullanıyorlar. Bu arada meme destekli uyumaya alıştığı için emziği de bıraktı. Çarşamba günü tr ye dönüyorum ve pazartesi tekrar uyku eğitimi ve gece beslemesini bırakmaya başlayacağım. 3 gun ile 1 hafta arası sürecek. Evet ağlayacak ama alışacak. Sonra ikimizde rahat edeceğiz. Enerjim bitik, yorgunumBelki maximum 1 hafta zorlanacagim ama sonrası harika olacak.
Pınar sibirsky nin YouTube videolarını izlemenizi tavsiye ederim.
Bu arada araba yolculuğu 3 saati geçtiğinde feryat figan kopuyor. Uykusu geldiğinde yola çıkıyoruz, 30 DK ya da 1 saat uyuyor. Sonra oyalamasi off çok zor
Haftaya uçak yolculuğum var şans dileyin. Gelirken acaip zorlandım, yaklaşık 4 saat sürüyor. Birde Samsun'a bağlantılı ucusum var, şimdiden stres bastı.
Teşekkür ederim canım bende bakayım videolara. Bende 2 gün sonra başlayacağım, kendime 1 hafta veriyorum vazgeçmeden devam etmek için. Eğer bu 1 haftada hiç ilerleme olmazsa hep sıkıntı devam ederse hazır değil demekki diye düşüneceğimSelam kızlar, yaklaşık 2 aydır Fransa'dayim çok yoğun ve yorucu geçiyor, herkes gibiArada girip bakıyorum ne yaptiniz diye
K Kbo4 gece beslenmesini bende kesmeye karar verdim. Kızım 4 aylıkken Pınar Sibirsky 'den uyku eğitimi almıştım ve çok güzel düzene girmiştik. Sonra işin kolayına kaçıp uykuya geçişlerde meme verdim ve meme destekli uyumaya başladı. Tamamen benim hatam! Bu minnaklar gece acikmiyor tamamen alışkanlık ve emzik niyetine bizi kullanıyorlar. Bu arada meme destekli uyumaya alıştığı için emziği de bıraktı. Çarşamba günü tr ye dönüyorum ve pazartesi tekrar uyku eğitimi ve gece beslemesini bırakmaya başlayacağım. 3 gun ile 1 hafta arası sürecek. Evet ağlayacak ama alışacak. Sonra ikimizde rahat edeceğiz. Enerjim bitik, yorgunumBelki maximum 1 hafta zorlanacagim ama sonrası harika olacak.
Bu arada araba yolculuğu 3 saati geçtiğinde feryat figan kopuyor. Uykusu geldiğinde yola çıkıyoruz, 30 DK ya da 1 saat uyuyor. Sonra oyalamasi off çok zor
Haftaya uçak yolculuğum var şans dileyin. Gelirken acaip zorlandım, yaklaşık 4 saat sürüyor. Birde Samsun'a bağlantılı ucusum var, şimdiden stres bastı.
Ayyy aman aman ya kimseyi kınamak lazım bende çok korkarım bundanYok canım 4-5 saat açlık istediler o yüzden işlemden 5 saat önce uyandırıp yedirdim baya emzirdim. Sonra uyuttum ve her zamanki gibi yarım saatte veya saatte bir uykusu hafifledikçe meme istedi. Acıkması imkansız yani. Hatta dedim şu memelerin Bi vanası olsa da kapatsam süt gelmese de emzik gibi emip uyusabenimki emzik gibi kullanıyor. Uyku döngüsünü yapamıyor memesiz. Tabi ikimizin de uykusu kalitesiz oluyor bu şekilde. Bir de demiştim benimki boy kilo olarak biraz geride, ben de o yüzden vicdan yaparım sabaha kadar emiyo amaç süt olmasa da karnı doluyo sonuçta onu da kesersem daha da mı yavaşlar büyümesi acaba diye.. Ben görümcemi kınamıştım bu ne böyle sabaha kadar memesi açık büfe yatıyo diye başıma geldi malesef
Banu gelişmelerden bizi haberdar et belki gaza gelirizTeşekkür ederim canım bende bakayım videolara. Bende 2 gün sonra başlayacağım, kendime 1 hafta veriyorum vazgeçmeden devam etmek için. Eğer bu 1 haftada hiç ilerleme olmazsa hep sıkıntı devam ederse hazır değil demekki diye düşüneceğimumarım başarılı bir şekilde ilerleriz ya bu şekilde daha zor oluyor.
Umarım yolculuğunuz çok güzel geçer
Bende stres oldum şimdi ağlama vs oluyor mu uçağın içinde dolaştırmakta olmaz sanki babayla yolculuk daha mantıklı iki kişi daha iyi başedilir.Ekranda izletmedik cocuk alışmadı aliskin olsa çizgi film vs açardık yine de ucakta aglarsa denemekte fayda var tanidigim biri facebookta insanlari elestirmis cocugu oyalamayi bilmiyorsa seyahat etmesinler diye belki mecburi seyahat ediyor insanlar küçük bebek nasıl oyalansin 2.5 3 saatlik yolda uyursa iyi olur ama uyku saati değilse uyumayadabilir. Gözüm korktu umarım yolculuğun iyi geçer.Selam kızlar, yaklaşık 2 aydır Fransa'dayim çok yoğun ve yorucu geçiyor, herkes gibiArada girip bakıyorum ne yaptiniz diye
Ederim tabikiiBanu gelişmelerden bizi haberdar et belki gaza geliriz
Evet canım tek geldim, haftaya da tek döneceğim. Gelirken özellikle uyku saatlerine göre uçuş seçmiştim. Samsun-istanbul ucusum sabah 9-10 arasiydi ve uçakta uyumadı. İndikten sonra havaalanında yarım saat uyudu. İstanbul -paris ucusumda öğleden sonra 1-5 arasiydi. İnişte yarım saat uyudu. Oyalamak inanılmaz zor oldu. Birde şansıma uçak full doluydu. Uçakta çok hareketliydi ve bazen çığlıklar attıBol şans neden zor oluyor uçakta 3 saat oyalamak zor oluyordur değil mi böyle oturup etrafına vs de bakmaz büyük degilki ne gibi zorluklar oluyor nasıl baş ediyorsun.Tek miydin yolculuklarda esin var miydi yaninda?bizde fransaya gidecegiz ama isvicreden giris yapacagiz havaalanimda vs bebek icin neler soruyorlar.
Valla bende bekarken bebeklerle aram hiç iyi değildi ve uçakta falan kaçardim yanlarındanBende stres oldum şimdi ağlama vs oluyor mu uçağın içinde dolaştırmakta olmaz sanki babayla yolculuk daha mantıklı iki kişi daha iyi başedilir.Ekranda izletmedik cocuk alışmadı aliskin olsa çizgi film vs açardık yine de ucakta aglarsa denemekte fayda var tanidigim biri facebookta insanlari elestirmis cocugu oyalamayi bilmiyorsa seyahat etmesinler diye belki mecburi seyahat ediyor insanlar küçük bebek nasıl oyalansin 2.5 3 saatlik yolda uyursa iyi olur ama uyku saati değilse uyumayadabilir. Gözüm korktu umarım yolculuğun iyi geçer.
Umarım canim, teşekkürlerTeşekkür ederim canım bende bakayım videolara. Bende 2 gün sonra başlayacağım, kendime 1 hafta veriyorum vazgeçmeden devam etmek için. Eğer bu 1 haftada hiç ilerleme olmazsa hep sıkıntı devam ederse hazır değil demekki diye düşüneceğimumarım başarılı bir şekilde ilerleriz ya bu şekilde daha zor oluyor.
Umarım yolculuğunuz çok güzel geçer
Oo bizim babamız nasıl da destek olur yaBizim neredeyse 1 aydır çok kalkıyor ve geziyor yataktabende burda bir doktor buldum yorumları iyi ama daha gitmedik, burası batı gibi değil cidden en çok hastane konusunda zorlanıyoruz ben gündüz de içtiği suluk ile her kalktığında su veriyorum baya içiyor arada fazla kaçırıyor öksürüp devam ediyor cidden 6ya kadar olsa ona da razıyız ya
Nasıl sakinleşecek kısmı benide inanılmaz korkutuyor bende emzik vermek istemiyorum. Zaten sadece uyku arasında alıyor bari ikisi aynı anda bitsin diyorum. Bazı bebekler 3 günde bazıları 10 günde alışıyormuş. Başarısız olanda var bebek hazır olmadığı için valla tamamen bebek ve şans heralde yaçok sevinirim canım bana da haber verirsen izlediğim videolar da bebekler hep büyük ya hiç 11 aylık olan yok.
Aslında eş destekli olunca daha kolay oluyormuş, uyanınca anne değil de baba gidince emmeyecegini anlıyormuş. Eşim 5 günlük göreve gidicek o yokken bir denemek istiyorum en azından baba uykusuz kalmasın. Baktım olmuyor en azından o gelene kadar emzirme sayısını azaltıp gelince birlikte deneriz diyorum, hayırlısı artık
Ayy evet kesinlikle öyle, baya sabırlı olmak gerekiyor başlarken. Umarım yolun sonu aydınlık olurUmarım canim, teşekkürler
Seninde gozlemledigin gibi bu minik insanlar hemen herşeye adapte olup öğreniyorlar. 1 haftaya kesin alışır merak etme. Sadece tek bir kural var, kesin karar verdiğinde başla, çok ağladı diye sakın vazgeçme. Çocuğun kafası karışıyormus. Birbirimize gaz verelim, biraz zorlancaz.
Olur belki yaOo bizim babamız nasıl da destek olur ya
Anlatsam roman olurOlur belki yakızıyorum bu babalara ya nedir annelerin çektiği
Hayırlısı olsun canım, gönlünce olsun ne diyelimAnlatsam roman olurbelki yersiz bi yorum olacak banucum aana cevaben yazıyorum ama senle hiç ilgisi yok zaten burada bi dert yanınca bazen pişman oluyorum. O yüzden susmak daha iyi
Çok duygulandımBen aslında baya bir ağustos annesiyim ama beklenen doğum tarihinden beri hep ve sadece bu grubu takip ettim. Özümde eylül annesiyimbugün bizim doğum günümüz. Annemin bahçede sadece aile arasında mini bir kutlama yaptık. Bu da bizim konseptimiz, belki fikir olur Eki Görüntüle 3116544
Ayyy ne çabuk büyüdüler ya, şansları bahtları hep açık olsunBen aslında baya bir ağustos annesiyim ama beklenen doğum tarihinden beri hep ve sadece bu grubu takip ettim. Özümde eylül annesiyimbugün bizim doğum günümüz. Annemin bahçede sadece aile arasında mini bir kutlama yaptık. Bu da bizim konseptimiz, belki fikir olur Eki Görüntüle 3116544
Evet ben yazmıştım www.dogumgunusepetim.comBizim doğum günü 10 Eylül'de, babamız o tarihte yanımızda olamayacak o yüzden bu pazar yani 21 Ağustos ta arkadaşlarımızla Bordo'da parkta kutlayacagiz.
10 Eylül'de de Türkiye'deki evimizin bahçesinde yapacağım. Aile ve yakın arkadaşlari davet edeceğim. Nazar boncuğu temalı düşünüyorum.
Babamız Ekim'de yanımıza gelince de, stüdyo fotoğrafı cektirecegiz
Burdan bir arkadaş parti malzeme satış linki paylaşmışti, tekrar paylaşabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?