- 13 Haziran 2019
- 2.433
- 4.759
- 83
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #53.521
Patla patla, rahatlıyorsun
Çalışmaya başlayınca evdeki sorumlulukları başka birisine devredebiliyorsan bence ok de, tüm sorumluluklarla birlikte bir de çalışıyorsan o iş çok zor. Anladığım kadarıylaAtomiks biraz öyle, maşallah diyorum ve hayranlıkla izliyorum kendisini ama ben dayanamazdım sanırım huniyi takmıştım çoktan.
Bir yerle görüşüyordum ki, küçülmeye gitti şirket. Orası olsun isterdim, olmadı. Onun dışında bir şey çıkmadı henüz. Evden çalışabileceğim bir iş arıyorum, o yüzden de biraz alan değiştirmeye çalışıyorum aslında. O yüzden de çok daha zor oluyor tabi iş bulmak. Şimdi bir eğitim falan alıyorum işte. 15 Ekim-15 Kasım Antalya’ya gitmeyi düşünüyoruz, eşimin yıllık izni var, ondan sonra yardıracağım, online, on-site artık şansıma ne çıkarsa
evetAtomiks in maşallahı var. zoru başarıyor. ben de havlu atardım.
ya bizim türk şirketlerinden gördüğüm home officei iptal eden çok oldu. iyi ihtimalle hybrid. umarım gönlüne göre bir iş çıkar.
Canım teşekkür ederimBanucum K Kbo4 son Bi saattir (Gece 3-4) arası uyan ağla, em uyu gene ağla, biraz daha ağla, uyu uyan şeklinde sürdü. Su çiş salla yatır kaldır faydasız gene ve ille de meme. Bu açlıktan değil de sanki korku endişe özleme belki Bi rüya bizleri yanlarında Hissetme isteği her şey olabilir. Sen boşver parktaki teyzeleri sosyal medyadaki klavye annelerini . İçin nasıl rahatsa, sen nasıl rahatsan öyle yap.
Benim de Keskin çizgilerim yok ama özlediğim için memeden gece kesmek bana çok iyi gelmeyecek zaten gündüz hiç emmiyor diye düşünüp yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum
Valla biz mücadeleye devam ediyoruz her gün yeni bir şey çıkıyorGüzel anneleruzun zamandır yoktummm koşturmaca problemler derken buraya giremedim bile artık dönüş yaptımmm neler yapıyorsunuz nasılsınız
Fazlasıyla yorucuValla biz mücadeleye devam ediyoruz her gün yeni bir şey çıkıyorsen nasılsın nasıl gidiyor
Yaa sorma bende hiç anlamadımFazlasıyla yorucuyakında işe başlayacağım için birazda duygusal şu 1 yıl nasıl geçti anlayamadım bende
Maşallah bebise inşallah daha da açılır iştahıKızlar napiyosunuz ?
Bizim bebis azda olsa raporlu.mamalarla topladi.kendinj yalnız boyu hala 67 cm. Bir kaç aydır aynı boyda sizlerin.ki.kac cm oldu?
Doktor gelisme geriliği olmasın falan demişti de korkuyor insan. Yemesi biraz düzeldi ek gıda alıyor şükürgerçi bizde uzun boylu anne baba değiliz yani
Hoş geldinGüzel anneleruzun zamandır yoktummm koşturmaca problemler derken buraya giremedim bile artık dönüş yaptımmm neler yapıyorsunuz nasılsınız
Sizin patili yavrunun bebise karşı durumu nasıl? Bi ara cani diyorduk yaSon 11 ayın özeti aynen bu şekilde
misophonia_ yalnız değilsin
Gidip kediye sataşıyor sonra da payına düşeni alıyorparmağı sallayıp hayır yapma diyoruz bizi taklit edip o da sallıyor elini başını ama diğer elle kuyruk kulak çekmeye devam
Bizimde kilo öyleydi almıyor gibj biseydi az kilo aldirdik boy aynıMaşallah bebise inşallah daha da açılır iştahıdoktorlar her ihtimali söylüyor korkma canım, bizimde 3 aydır aynı kiloda hep boyuna gidiyor 200 Gr falan ancak almıştır 1 ayda.
Bizimki de çok hareketli ya hiç oturmuyor popişinin üzerineBizimde kilo öyleydi almıyor gibj biseydi az kilo aldirdik boy aynıhepsi bi arada olmuyo herhalde çokta hareketli bebis.ondqn.almiyot da olabilir
Ateş yaptı mı hep diyorlarya ateş yapiyor diye bizim biraz ateş var dun geceden beri calpol verdim saglik ocagina götürdüm onlarda farklı farklı ölçtüler ateşi biri 37.3 biri 36.5 olctuHoş geldinSeni tekrar görmek çok güzel. Nasılsın?
Biz üst diş sancısı ile uğraşıyoruz. Uykusuz geceler... Geçecek bugünler tesellileri falan
Yok ateş yapmadı. Alt 2 dişte de olmadı. Ama dün calpol verdim ağrısı olmasın diye. Kafama göre 2,5 ml verdim. Sürekli vermiyorum zaten. Normalde aşıdan aşıya ama dün dayanamadım artik.Ateş yaptı mı hep diyorlarya ateş yapiyor diye bizim biraz ateş var dun geceden beri calpol verdim saglik ocagina götürdüm onlarda farklı farklı ölçtüler ateşi biri 37.3 biri 36.5 olctu
Ben 1.5 çay kaşığı veriyorumKizlar şu sıralar calpol vermek gerektiğinde ne kadar vermeliyim doz olarak
Tamam bende 2 cay kasigi verdim 1 yas a kadar 5 ml imis sonra 5 10 ml 2 cay kasigi 5 ml imis sanirimBen 1.5 çay kaşığı veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?