2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Uyanıklık süresi doğduğundan beri uzun incinin uyutamıyorum, bir türlü uyumuyor. Dün gece 12 gibi uyudu, artık uyutamayip eşime devrettim. 16 ayda 3.kez onda 5 dk da uyumuş. Bana diyor ki acele etmişsin, uyuyacakmış zaten.

Gece öksürerek uyandı 3 e kadar da uyumadı. Bir gözünden iltihap aktı, sabah capaktan kapanmış ve şişmişti. Onca uykusuzluğa 9 da uyandı. Dr ilaç yazdı ama eczaneler malum. Inşallah bulabiliriz

Çok geçmiş olsun canım

Gerçekten yalnız anne olmak o kadar zor ki. Bi yarım saat verip uyuyacağın kimse yok. Allah hepimize sabır versin.
O kadar haklısın ki Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bu yalnızlık hissini çok çektim. Şimdide yalnızım, değişen bir şey olmadı ama psikolojim düzeldi çok şükür. Kabullendim artık. Kimseden hayır yok. Eşimden bile.

bebeği sinirlenince yA da istediği olmayınca kafasına vuran var mı? Bebeğim istediğini yapmayınca hemen kafasına vuruyor hastayken ilaç travmasımı yaşadı anlamıyorum
Ben benimki sinirlenince veya istediği olmayınca oturuyor kendini geri atiyor kafasını yere carpiyor bazende kendine vuruyor tepkisiz kalmaya çalışsamda bende takılıyorum bu konuya ama eskiye nazaran biraz azaldı gibi bu durum

Kızlar bu zamana kadar bebeklerine demir ilacı kullanmayan var mı ? Merak ettim
Canım bende bir ara kesmiştim ek gida reddi yaşadığımızda şimdi arada veriyorum dr kalsa 10 -20 damla ver diyor. Zaten eksikliği (yediklerine demir alamiyosa ilaçta almiuorsa) hiperaktiflik vb. . Bir sürü soruna yol acıyormus ama gıdalardan güzel alıyor diuosan vermeyebilirsin

Kızlar selam bu ara bebisim emzige duskun oldu nedense aklına gelince memi memi diye istiyor bende biraktirmayi düşünüyordum yakın zamanda yani bir kaç ay sonra falan bu kötü oldu benim için

16 aylik bebek kac kg olmalı internette 9.5-10.50 kg civari ortalama ama 12 olan bebeklerde var persentile bakmak lazım ama

Kızlar oğlan çift meme emiyor benim. Çok aşırı ağlamıştı bir kere meme için. O kadar emiyor ki vermicem her istediğinde dedim kararliyim falan. Neyse öyle bir agladiki içli içli yüreğim sızladı. Al al hangisini istersen al dedim ikisini bir açıp mememin. O anki uzgunlugumden. O gün bugündür çift meme emiyor. 1 ay oldu. Geceleri de artık. Nasıl oluyor derseniz anlatamam yani.Acmazsam diğerini gece uyanacak kadar ısrar. Eline vuruyorum okadar. Ama çok inat actiriyor bir sekilde. O ne ağlama bağırma bögürme acmazsam 10 sn birini 10 sn diğerini emiyor. Sürekli. Var mı benim gibi böyle bahtsiz. Sözde egitecektim.

İkisini birden açtırıp bir onu bir onu emme var. Ama sen aynı anda ikisini de ağzına sokmasından mı bahsediyorsun.

Öyle zor bir gece geçirdik ki...
Öksürerek uyandı, öksürmesi şiddetlendi, kustu, ağladı ve tabi ki uyutmak çok zor oldu. Beşiğine yatırmadım, eşimle aramızda yatınca bir nebze rahat uyudu. Ama sürekli emmek istiyor. Gece uyandıkça çaylı pamukla pansuman yaptım gözüne. Sabah çok şükür iltihap olmadı. Gece iltihaptan kirpikler yapışınca da çok ağlıyor. Gözünü açmak istiyor açamıyor, sinirleniyor.

Dün ilk defa eşim hemen uyumadı, biraz benimle birlikte bekledi. Kızımız onda daha sakin duruyor. Bunu farketti artık şükür. Tekrarı olur mu bilmiyorum ama o uyumayıp yardım edince kendimi daha rahat hissettim

Bütün hastalar şifa bulsun.

Yaa çok geçmiş olsun kış değil hastalık mevsimi resmen ödüm kopuyor valla

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…