2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benimkide öyle yazın bıraktırmayı düşünüyorum şimdi çok zor zaten. Valla persentilebaksak yerlerdeyiz

Yaa çok geçmiş olsun kış değil hastalık mevsimi resmen ödüm kopuyor valla
Tesekkur ederim. Bu tecrübeden sonra benim de ödüm kopar artık.
Sağ ol.

Öksürük ve göz iltihabına alt azı da eşlik etmek istemiş. Oyle bir kabarmış ki. Ağrısı olunca çocuğum bağırıyor ama sesi çıkmıyor. Öyle bir ağrı Allah hepimizin yardımcısı olsun. Istahı yok diyordum ama meğer yiyormuş daha önce. Bugün tüm gün sadece 1 yumurta yiyince anladım bunu.

Bizde İzmirde olanlarla bi kahvaltı organize mi etsek kızlar :) ne dersiniz.

Atomiks sen nerdesin

Kahvaltı zor da kahve için şartları zorlayabiliriz biz de.

@Gemini273 Atomiks
Gaziemir, Buca, Bornova ortak noktamız en yakın Alsancak gibi görünüyor :) Atomiks nerede bilmiyoruz henüz tabi
Geldimmmm
Göz göz Göztepe
bi tramwaylık işim var.
Nerde ne zaman varım diyorum
Dün doktor işlerim vardı tüm gün dışardaydım aşırı yoruldum
Buradan haberleşiriz o zaman ban yemeyelim boş yere.
ben hemen her gün girmeye çalışıyorum kopmayız

Çok geçmiş olsun
Allahım yardımcın olsun
Kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş bak eşinin bunj anlamış olması çok kıymetli
İnşallah hemen toparlarsınız

Benimkide öyle yazın bıraktırmayı düşünüyorum şimdi çok zor zaten. Valla persentilebaksak yerlerdeyiz
Persentil bizim de çok iyi degil ya bir gün iyi olsa öteki gün yemiyor düşüyor kg. Kimi cocuk yemek başından kalkmak istemiyor napcaz bilemiyorum valla

Canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bebise . Bebisler hasta olmasın ya çok yıpraniyor hem.onlar hem.bizler

Kızlar ben oğluma bu boyalardan sipariş ettim üstteki keçeli kalem ve uçları yuvarlak sivri değil. Alttaki mum boya pastel gibi bebeklere göre tam el boyamıyor. Temiz içerikliymiş. Şimdi elimize geldi oğlum çok sevdi. Üstünü de boyadı ama inşallah çıkar, yorumlarda çıkıyor yazmışlardı. Tavsiye ederim

Kuru kalem boya tavsiyelerine açığım ama uçlarını falan gözüne sokacak diye ödüm kopuyor yuvarlak uçlu falan bildiğiniz varsa

Çıkıyor canım aylarca bizle boyalar

Kızlar öğle uykusu uyumuyor benimkisi bu ara.gece de kaydı uykular dün gece 3 te uyudu salak.gibi oluyor kafam o uyku uyumayınca benimde düzenim kayıyor hiç bisey yapamıyorum

Birde bir sorum olacak
yaklaşık 12. Ayda bırakmıştı emmeyi
Balık yağına başladınız mı bize 2 3 gündür faydası oluyor sanki
Evet cnm kullanıyoruz bir süredir memnunum. Bende iştahı da güzel etkiliyor sanki

Kızlar 12 aylıkken emmeyi bıraktı kızım sütüm tam kesilmedi bir süre sanmıştım çok ta çıkmıyor ana tamamen kesilmedi de sagma makinenin de adaptörü bozuk sizce ne yapmalıyım? Bir suredir sagmiyorum da eşim diyor ziyan etme ver çocuğa çokta çıkmaz artık ama sagma makinesi mi alsam sizce birakmisken bırakmalı mi ??

Emmeye geri döndürme olur mu emzirme dan. Sordum bir kez 1 yasunj geçmiş artık olmaz kalsın falan demişti

Aslında anne sütünün her damlası şifa.. özellikle hastalanıp iştahsız halsiz olduğu dönemlerde emdiğine çok şükrediyorum ben. Dişten dolayı iştahsız oluyor ama emiyor, aklım kalmıyor en azından emiyo diye. Senin yerinde olsam mutlaka devam ederdim eğer bebek istekliyse ama bu anne ve bebeğin ortak kararı olmalı tabi.

Emmiyor işte kesinlikle emniyor nasıl emmesini sağlayabilirim tekrardan bilemiyorum

Emme kısmına yorumum yok ama sütü sağıp vermeye de devam etmek istiyorsunuz gibi anladım. Aynı güç ve uçtaki bir adaptörle deneseniz? Ya da ikinci el uygulamalarında uygun adaptör çıkabilir komple yeni makine almaktansa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…