- 10 Ekim 2022
- 1.036
- 1.552
- 63
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #55.561
Bana uyar gibi bir aksilik olmazsaKuzlar perşembe akşam zoom daveti atıyorum. Uyuyor mu size? Uyan katılsın
8 gibi başlarız. Ne dersiniz?
Sanırım burda ban yememek için öyle birşey oluyormuşİzin mı alınıyor
Benimkide öyle yazın bıraktırmayı düşünüyorum şimdi çok zor zaten. Valla persentilebaksak yerlerdeyizKızlar selam bu ara bebisim emzige duskun oldu nedense aklına gelince memi memi diye istiyor bende biraktirmayi düşünüyordum yakın zamanda yani bir kaç ay sonra falanbu kötü oldu benim için
16 aylik bebek kac kg olmalı internette 9.5-10.50 kg civari ortalama ama 12 olan bebeklerde var persentile bakmak lazım ama
Tesekkur ederim. Bu tecrübeden sonra benim de ödüm kopar artık.Yaa çok geçmiş olsun kış değil hastalık mevsimi resmen ödüm kopuyor valla
Sağ ol.Geçmiş olsun
Ya harikasınızKızlar biz bugün @fuzuli_ ile buluştukMercan ile Sofia'da tanıştı, harikaydı. Taksim'de gezdik, yürüdük, nostaljik tramvaya bindik. Sonra kizlar miziktamaya başlayınca ayrıldık. Zoom görüşmesi harika olur
Hemen gel sensiz olmazHakkında hayırlısı olsun canım. Gönlüne göre olsun Inşallah.
Ben de gelem miAnkaradan ama
Bizde İzmirde olanlarla bi kahvaltı organize mi etsek kızlar :) ne dersiniz.
Atomiks sen nerdesin
Kahvaltı zor da kahve için şartları zorlayabiliriz biz de.
Geldimmmm@Gemini273Atomiks
Gaziemir, Buca, Bornova ortak noktamız en yakın Alsancak gibi görünüyor :) Atomiks nerede bilmiyoruz henüz tabi
Sadece perşembe akşamları kursum var yeni başladımKuzlar perşembe akşam zoom daveti atıyorum. Uyuyor mu size? Uyan katılsın
8 gibi başlarız. Ne dersiniz?
Çok geçmiş olsunÖyle zor bir gece geçirdik ki...
Öksürerek uyandı, öksürmesi şiddetlendi, kustu, ağladı ve tabi ki uyutmak çok zor oldu. Beşiğine yatırmadım, eşimle aramızda yatınca bir nebze rahat uyudu. Ama sürekli emmek istiyor. Gece uyandıkça çaylı pamukla pansuman yaptım gözüne. Sabah çok şükür iltihap olmadı. Gece iltihaptan kirpikler yapışınca da çok ağlıyor. Gözünü açmak istiyor açamıyor, sinirleniyor.
Dün ilk defa eşim hemen uyumadı, biraz benimle birlikte bekledi. Kızımız onda daha sakin duruyor. Bunu farketti artık şükür. Tekrarı olur mu bilmiyorum ama o uyumayıp yardım edince kendimi daha rahat hissettim
Bütün hastalar şifa bulsun.
Persentil bizim de çok iyi degil ya bir gün iyi olsa öteki gün yemiyor düşüyor kg. Kimi cocuk yemek başından kalkmak istemiyor napcaz bilemiyorum vallaBenimkide öyle yazın bıraktırmayı düşünüyorum şimdi çok zor zaten. Valla persentilebaksak yerlerdeyiz
Canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bebise . Bebisler hasta olmasın ya çok yıpraniyor hem.onlar hem.bizlerÖyle zor bir gece geçirdik ki...
Öksürerek uyandı, öksürmesi şiddetlendi, kustu, ağladı ve tabi ki uyutmak çok zor oldu. Beşiğine yatırmadım, eşimle aramızda yatınca bir nebze rahat uyudu. Ama sürekli emmek istiyor. Gece uyandıkça çaylı pamukla pansuman yaptım gözüne. Sabah çok şükür iltihap olmadı. Gece iltihaptan kirpikler yapışınca da çok ağlıyor. Gözünü açmak istiyor açamıyor, sinirleniyor.
Dün ilk defa eşim hemen uyumadı, biraz benimle birlikte bekledi. Kızımız onda daha sakin duruyor. Bunu farketti artık şükür. Tekrarı olur mu bilmiyorum ama o uyumayıp yardım edince kendimi daha rahat hissettim
Bütün hastalar şifa bulsun.
Balık yağına başladınız mı bize 2 3 gündür faydası oluyor sankiPersentil bizim de çok iyi degil ya bir gün iyi olsa öteki gün yemiyor düşüyor kg. Kimi cocuk yemek başından kalkmak istemiyor napcaz bilemiyorum valla
Çıkıyor canım aylarca bizle boyalarEki Görüntüle 3183510
Kızlar ben oğluma bu boyalardan sipariş ettim üstteki keçeli kalem ve uçları yuvarlak sivri değil. Alttaki mum boya pastel gibi bebeklere göre tam el boyamıyor. Temiz içerikliymiş. Şimdi elimize geldi oğlum çok sevdi. Üstünü de boyadı ama inşallah çıkar, yorumlarda çıkıyor yazmışlardı. Tavsiye ederim
Evet cnm kullanıyoruz bir süredir memnunum. Bende iştahı da güzel etkiliyor sankiBalık yağına başladınız mı bize 2 3 gündür faydası oluyor sanki
Aslında anne sütünün her damlası şifa.. özellikle hastalanıp iştahsız halsiz olduğu dönemlerde emdiğine çok şükrediyorum ben. Dişten dolayı iştahsız oluyor ama emiyor, aklım kalmıyor en azından emiyo diye. Senin yerinde olsam mutlaka devam ederdim eğer bebek istekliyse ama bu anne ve bebeğin ortak kararı olmalı tabi.Kızlar 12 aylıkken emmeyi bıraktı kızım sütüm tam kesilmedi bir süre sanmıştım çok ta çıkmıyor ana tamamen kesilmedi de sagma makinenin de adaptörü bozuk sizce ne yapmalıyım? Bir suredir sagmiyorum da eşim diyor ziyan etme ver çocuğa çokta çıkmaz artık ama sagma makinesi mi alsam sizce birakmisken bırakmalı mi ??
Emmeye geri döndürme olur mu emzirme dan. Sordum bir kez 1 yasunj geçmiş artık olmaz kalsın falan demişti
Emmiyor işte kesinlikle emniyor nasıl emmesini sağlayabilirim tekrardan bilemiyorumAslında anne sütünün her damlası şifa.. özellikle hastalanıp iştahsız halsiz olduğu dönemlerde emdiğine çok şükrediyorum ben. Dişten dolayı iştahsız oluyor ama emiyor, aklım kalmıyor en azından emiyo diye. Senin yerinde olsam mutlaka devam ederdim eğer bebek istekliyse ama bu anne ve bebeğin ortak kararı olmalı tabi.
Hmm onu bilemiyorum zor tabi birkaç aydır emmiyosa. Sağıp yemeklerine yoğurduna katabilirsin sütüEmmiyor işte kesinlikle emniyor nasıl emmesini sağlayabilirim tekrardan bilemiyorum
Emme kısmına yorumum yok ama sütü sağıp vermeye de devam etmek istiyorsunuz gibi anladım. Aynı güç ve uçtaki bir adaptörle deneseniz? Ya da ikinci el uygulamalarında uygun adaptör çıkabilir komple yeni makine almaktansa.Kızlar 12 aylıkken emmeyi bıraktı kızım sütüm tam kesilmedi bir süre sanmıştım çok ta çıkmıyor ana tamamen kesilmedi de sagma makinenin de adaptörü bozuk sizce ne yapmalıyım? Bir suredir sagmiyorum da eşim diyor ziyan etme ver çocuğa çokta çıkmaz artık ama sagma makinesi mi alsam sizce birakmisken bırakmalı mi ??
Emmeye geri döndürme olur mu emzirme dan. Sordum bir kez 1 yasunj geçmiş artık olmaz kalsın falan demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?