Canım anneler selam. Umarım hepiniz iyisinizdir, tatiliniz güzel geçmiştir.
A
Alya_sura88
ben de kendi anamdan muzdaribim, kendisini seviyorum elbette ama lohusayken saçma sapan hareketleri iyice hasta etti beni. Dedim sen gelme bi işe yaramadığın gibi bana da ayakbağı oluyorsun. Hala çocuğu götürünce bacağına falan vuruyor, yapma diyorum anlamıyor, seviyormuş efendim. Biz nasıl kardeşlerimle sağ salim büyümüşüz onu düşündüm, ergenlik travmalarını saymıyorum, onları çok derine gömdüm. Kendi çocuğumla ilişkim nasıl olacak bilmiyorum ama annemin bana yaptıklarını ona yapmayacağıma eminim.
G
Gemini273
sana da acil şifalar diliyorum arkadaşım, covid gerçekten çok artmış. Çok sık duymaya başladım ben de.
Arkadaşlar, ben çocuğa yemek yapma konusunda aşırı kısır bi insanmışım onu anladım. Sizin nasıl gidiyor merak ettim. Elimden geldiğince varyasyonlu şeyler yapmaya uğraşıyorum ama bazen tıkanıp kalıyorum. Bu alerji işi hala peşimde zaten, bayramda baktım minik minik kan damlaları var üzüldüm, o gün yoğurt vermiştim. Blw de yaptığım için ilgili sayfalara bakıyorum ama tabaklarını görünce iyice kuduruyorum. Ananaslar, yabanmersinleri ejderha meyveleri havada uçuşuyor ya. Benim ham aldığım avokado 3 saat sonra bozuluyor resmen. Ne biçim şeyse. Böyle pankekli meyveli tabak yapınca da ilk meyveye dadanıyor zaten ondan da muzdaribim.
Neyse, sormak istediğim şey şu aslında. Günlük öğünleri nasıl planlıyorsunuz? Geçen bir öneri gördüm, öğlen protein akşam karbonhidrat ağırlıklı veriyorum demiş bi anne, aklıma yattı gibi. Böyle anahtar pratikleriniz var mı? Alerjik anneler siz besinleri verirken hala çekimser davranıyor musunuz? Ben hala süt içemiyorum mesela, bağırsaklar hemen tepki veriyor. Bir de blw anneleri, besinleri hala parmak mı veriyprsunuz yoksa boyutları ufalttınız mı? Bizimki parmak kesince bir eliyle komple sokuyor ağzına, öbür eliyle de ağzını kapatıyor düşmesin diye. Gerçek bir ayı yavrusu ya. Pipetten içmeyi öğrendi, gıda poşetlerini kullanmaya başlayacağım artık. Poşetlenebilen tarifleri bekliyorum heyecanla.
Herkese benden kalp.