• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
iyiyim seyahatteyim cnm kosturmaktan günler nasıl geçiyor anlamıyoruz 🤷🏻‍♀️ sağlık olsun artık çalışınca hiç yatılı misafir gelmiyor 😅 tavsiye ederim
Çalışan bir anne olarak bir günün nasıl geçiyor? Evden çıkmadan eve gelince neler yapıyorsun? Bana daha epey var ama merak ediyorum çalışsam nasıl olurdu diye?

Ben daha domates vermedim. Bir sefer yanlışlıkla bizim patates puresinden yedirdim. Süt için de, domates için de zamanını bekliyorum. Şunun şurasında kaldı 1 ay. Sütü ilk nasıl vereceğiz bilmiyorum ben de.
Fermente hali daha faydalı aslında ondan hemen vermesek de olur gibi bence. Belki ilk fırınlanmış denenebilir. Mesela bal da 1 yaş ama bizim çocuk doktoru acelesi yok dedi. Bence de :)

Ben daha domates vermedim. Bir sefer yanlışlıkla bizim patates puresinden yedirdim. Süt için de, domates için de zamanını bekliyorum. Şunun şurasında kaldı 1 ay. Sütü ilk nasıl vereceğiz bilmiyorum ben de.
Sütten ziyade peynir ve kaşar peynir daha faydalıymış. Hangi doktorun bloğunda gördüm hatırlamıyorum şuan ama bende öyle lıkır lıkır süt vermeyi düşünmüyorum. Fermente ürünleri tercih ederim onun yerine.

Bugün tam 11 aylık oldu. Hatıra fotoğrafı çekerken çok zorlandım. Kıpır kıpır bir an durmadı. Doğum günü için de bir heyecan aldı beni. Inci konseptli bir doğum günü planlıyorum. 😍
Kalabalık bi doğım günü mü yapacaksınız nasıl? Benim ailem gelir, gelirlerse babannesi dedesi de ama birkaç yakın arkadaşımı çağırıp çağırmamak konusunda kararsızım. Yani bu tarz şeyler aile bireylerini daha çok heyecanlandırır gibi geliyor 🙈😀 tabi bebişimi gerçekten çok seven teyzeleri de var bilemedim henüz

Fermente hali daha faydalı aslında ondan hemen vermesek de olur gibi bence. Belki ilk fırınlanmış denenebilir. Mesela bal da 1 yaş ama bizim çocuk doktoru acelesi yok dedi. Bence de :)
Benim de acelem yok. Temkinli olmak daha iyi bence de.
Sütten ziyade peynir ve kaşar peynir daha faydalıymış. Hangi doktorun bloğunda gördüm hatırlamıyorum şuan ama bende öyle lıkır lıkır süt vermeyi düşünmüyorum. Fermente ürünleri tercih ederim onun yerine.
Süt içmeyi çok severim ben ama faydaları konusunda emin değilim. Peynir, yoğurt bence de daha iyi.
Kalabalık bi doğım günü mü yapacaksınız nasıl? Benim ailem gelir, gelirlerse babannesi dedesi de ama birkaç yakın arkadaşımı çağırıp çağırmamak konusunda kararsızım. Yani bu tarz şeyler aile bireylerini daha çok heyecanlandırır gibi geliyor 🙈😀 tabi bebişimi gerçekten çok seven teyzeleri de var bilemedim henüz
Aile arasında olacak ama malum eşimin ailesi ile görüşmüyoruz. Esimin amcası, bir iki aile dostu ve benim ailem olacak bir aksilik olmazsa. Evim küçük, kalabalik misafir agirlayamiyorum. Kediden dolayı da zor oluyor, muhakkak korkan biri oluyor ve kedimizi odaya kapatmak zorunda kalıyorum. Ama çok güzel fikirlerim var.😍 Balonlar, kızımın 1 yaş afişi, inci süslü pasta vs. Sürekli bunları düşünüyorum. 🤗

Çok teşekkür ederim hepimizin çok güzel günleri olsun 😍 mercimek gaz yapar diye korkuyorum ama deneyeceğim bende azıcık ve kimyonla. Gerçekten ya zaman nasıl da geçti böyle 🤭😍
7. Ayda mercimeğe başladık alıştı aetık. Bütün baklagilleri verdim canım. Sadece Kereviz yemedik şimdiye kadar😀

Kızlar bebisler arasında yürüyen var mı, yürüme belirtisi nasıl olucak acaba deneyimli anneler bilirler 😍 bizimki koltukta yan yan gidiyor ama korkuyor biraz 😅 bir de hic oturmuyor sürekli poposu havada duruyor, emeklerken bile böyle aşağıya görsel bırakıyorum 😅 yakında yürür heralde diyorum sonra erken doğum riski olup vaktinde doğması, 5.ayda diş çıkarıp 8.ayda o dişlerin ancak patlaması ve 6 ayda geri emekleyip 9.ayda normal emeklemesi aklıma geliyor 😅😂😂😂😂😂😂

Eklentiler

• IMG20220806084623.webp
    IMG20220806084623.webp
    74,6 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar bebisler arasında yürüyen var mı, yürüme belirtisi nasıl olucak acaba deneyimli anneler bilirler 😍 bizimki koltukta yan yan gidiyor ama korkuyor biraz 😅 bir de hic oturmuyor sürekli poposu havada duruyor, emeklerken bile böyle aşağıya görsel bırakıyorum 😅 yakında yürür heralde diyorum sonra erken doğum riski olup vaktinde doğması, 5.ayda diş çıkarıp 8.ayda o dişlerin ancak patlaması ve 6 ayda geri emekleyip 9.ayda normal emeklemesi aklıma geliyor 😅😂😂😂😂😂😂
Yaa çok tatlı 😀 bizimki de koltukta yan yan sıralıyor sonra sırtını koltuğa dayayıp karşısına geçip gel gel diyoruz, önceden cesareti yoktu şimdi 2-3 adım atıyor bize doğru. Bazen adım atmayı unutup kendini bırakıyor. Böyle böyle yürüyecek heralde. Git gide cesaretleniyor çünkü

Doğum günü için fikirleri paylaşalım burdan😀
Her konsepti beğeniyorum yaa Bi sabah kalıp rengarenk balonlar düşünüyorum Bi sabah da daha sade ahşap/beyaz bişeyler beğeniyorum. Çok kararsızım. Kız bebekler biraz daha şanslı gibi bu konuda daha çok seçenekleri var sanki ama biz erkek anaları olarak biraz kısıtlanıyor, ya da kendi adıma konuşayım ben her rengi erkeğe uygun bulamıyorum 🙂

Yaa çok tatlı 😀 bizimki de koltukta yan yan sıralıyor sonra sırtını koltuğa dayayıp karşısına geçip gel gel diyoruz, önceden cesareti yoktu şimdi 2-3 adım atıyor bize doğru. Bazen adım atmayı unutup kendini bırakıyor. Böyle böyle yürüyecek heralde. Git gide cesaretleniyor çünkü
Teşekkür ederim canım 😍 ay maşallah ne güzel ya o bile onu cesaretlendirir🤩 bizimki de sürekli ayakta olmak istiyor ve çok düşüyor artık kafasına bir şey olacak diye korkuyorum valla.

Yakinda ayaga kalkacak gibi geldi masallah Kagana 😍🧿 anlatanlar hep birden kalkti yurudu diyor ama bilmem.

Tatlı kuzucuk 😍 bizimkiler koltukta yatakta duvarda sıralıyor hep. Bi tanesi bi haftadır 2 elini de bırakıp tay durma çalışmaları yapıyor. Baya uzattı süreyi heralde arkasından yürüyecek. 2 hafta sonra doğum günleri var belki yaşını karşılar diyoruz ☺️

Tatlı kuzucuk 😍 bizimkiler koltukta yatakta duvarda sıralıyor hep. Bi tanesi bi haftadır 2 elini de bırakıp tay durma çalışmaları yapıyor. Baya uzattı süreyi heralde arkasından yürüyecek. 2 hafta sonra doğum günleri var belki yaşını karşılar diyoruz ☺️
Teşekkür ederim canım ♥️ maşallah bebişlere yürür de yakında, ayy az kalmış doğum günlerine de ya 😍😍

Her konsepti beğeniyorum yaa Bi sabah kalıp rengarenk balonlar düşünüyorum Bi sabah da daha sade ahşap/beyaz bişeyler beğeniyorum. Çok kararsızım. Kız bebekler biraz daha şanslı gibi bu konuda daha çok seçenekleri var sanki ama biz erkek anaları olarak biraz kısıtlanıyor, ya da kendi adıma konuşayım ben her rengi erkeğe uygun bulamıyorum 🙂
Erkek için kovboy konsepti gördüm annesi de beyaz tulum ve kahverengi kovboy çizme giymişti Wanted diye resim de koymuşlar beğenmiştim

Back
X