- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #53.121
Ben doğum günü yapmak istememiştim, eşim olur mu öyle şey gibisinden tepki vermişti, sonra ben senin niye istemediğini biliyorum dedi. Niye, çünkü görümcemler ve eltimlerde gelecek üstüne abimleride cagiricam her birinde ikişer çocuk. Tek tek aile olarak gelirlerse hiç yerinden kalkmazlar ama görümcem ve eltimler birlikte gelince,( genelde hep birlikte gelirler ) kaynanamda bonus :)) ortalık darma duman olur. Mesela gorumcemin oğlan (11 yaş ) tam çıkıyordu evden birşey unutmus eve ayakkabılarıyla girdi, görümcemde erkek işte naparsin diye tepki verdi. Ben onlar gelince halılara halı örtüsü, koltuklara koltuk örtüsü orterim. Duvarda el izleri, perdeler sökülmüş, yani basit bir dağınıklık değil yaptıkları genelde böyle. ( Anlatinca sinirlerim bozuldu yine ) daha neler neler. Yani demem o ki çocuğumun ilk doğum gününü kutlamamayi düşündürecek kadar psikolojimle oynuyorlar. Eşimde bayilmiyor o şekilde geldiler mi ama bişey oluyor biri diğerine söyleyip beraber geliyorlar. Yani cekemicem artık. Özel gunlerden çok korkuyorum. Şimdi doğum günü yapmasam da olmaz. Bende dışarda bir yer kiralayıp orada yapmayı düşünüyorum. Maddi durumum çok iyi diyemem ama bir sekilde eve cagiramam. İki çocukla ne yaşadığımı onlarda anne oldukları halde anlamıyor. Halı yıkama parası vereceğime, üstüne birde psikologa para vereceğime dışarda yaparım diye düşünüyorum:) Bide onlar gidince evi dip köşe temizlik derdi var.
Eşime dışarda yapalım fikrini söyledim iyi fikir dedi :) çünkü evi maddi hasarlı bırakıyorlar illa ki.
Eşime dışarda yapalım fikrini söyledim iyi fikir dedi :) çünkü evi maddi hasarlı bırakıyorlar illa ki.