Valla sana bu cevabı yazana kadar 1 hafta geçtiyse az çok anlaşılır diye düşündüm şimdi.
açıkçası bu aralar extra zorlanmaya başladım.
Bir hafta seyahatteydim. döndüm tabi bebe eteğimden hiç inmiyor. onun dışında sabah kalkıp çamaşır katladığım mutfak temizlediğim oluyor. giyinme işini de 30 saniyede falan yapıp fırlıyorum evden. hatta alarm kurdum 6.44 te çalıyor. Alarmda "hemen evi terketmelisin" yazıyor

ama onun dışında çok planlı ve düzenli. yorgunluğu yanımıza kar tabi. çalışmak sorun değil de keşke daha az mesai saati olsa annelerin. haftalık 45 saat çok uzun. eve bi geliyorum bye bye yapmayı öğrenmiş veya gel gel yapmayı. bazı şeyleri kaçırıyorum ama çalışmak günümüz şartlarında bi nevi mecburiyet. akşam gelir gelmez emziriyorum. sonra yemek faslına geçiyoruz. onu da sofraya oturttuğm için çoğu zaman lokmaları çiğnemeden yutuyorum. aceleden

mutlaka banyo kitap okuma meyve benle yapıyor. sonra oyun oynuyoruz. ama tabi bana zaman hiç kalmıyor. işe giderken yolda uyku kitap okuma film törpü artık kolay olan ne varsa yapmaya çalışıyorum. geceleri de 1 kere uyanmaya başladı. emzirmesem de oluyor. kalkınca çişe tutuyorum genelde. bu aralar tuvalet eğitimi şaştı ama gene oturur.