• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bunu aldım çok memnun kaldım hiç akıtmıyor çok da kolay çekti pipetten suyu. Fiyatı da 77 liraydı avent almadım bu sefer en son aldığım akıttı hep çantada falan hep rezillik. Tavsiye ederim kzılar
Bende araştır araştıe ucu pipetli olmayandan aldım kullanmadı oğlum. En başından beri normal cam bardakla içiyor suyu. Aldığım sulugu denedim su içmeye çalıştım gerçekten suyu akitmiyor. Yani bebeğin çok çekmesi lazım gelmesi için. Ya da ben yapamadım. Çok sömürdüm zor geldi su :)) bende ucunu biraz daha açtım gelsin diye ama içmiyor suluktan. Bardağa alıştı. Ama benim aldığım diğer türden pipetli değil. Pipete alistirabilirsem meyve suyu falan için çok iyi olacak

Bu gece 5 kez uyandı ve hemen uyutamadim. Son uyanisinda 45 dk uyanık kaldı ve uyuttuktan 1 saat sonra sabah oldu ve tekrar uyandı. Ne zor bir geceydi...
Buna benzer bir şeyi biz de iki gecedir yaşıyoruz. Uyur gezer gibi yatakta kendini bir oraya bi buraya savuruyor. Meme veriyorum ağzını çekiyor, ağlıyor, doğrulup oturuyor ama bir türlü geri uyumuyor. Diş ağrısı falan mı diye calpol de verdim gece yatmadan ama etkisi olmadı. 4te dikildi yine. Artık uzandığı sırada dizlerini bacaklarını ve ayaklarını ovuşturdum hoşuna gitti heralde öyle yavaş yavaş uykuya daldı. Sizde oldu mu bir daha? Ya da başka yaşayan var mı?

Buna benzer bir şeyi biz de iki gecedir yaşıyoruz. Uyur gezer gibi yatakta kendini bir oraya bi buraya savuruyor. Meme veriyorum ağzını çekiyor, ağlıyor, doğrulup oturuyor ama bir türlü geri uyumuyor. Diş ağrısı falan mı diye calpol de verdim gece yatmadan ama etkisi olmadı. 4te dikildi yine. Artık uzandığı sırada dizlerini bacaklarını ve ayaklarını ovuşturdum hoşuna gitti heralde öyle yavaş yavaş uykuya daldı. Sizde oldu mu bir daha? Ya da başka yaşayan var mı?
Yine uyanıyor ama o günkü gibi tekrar olmadı. Yatmadan pirinç unlu mama yaptım sonraki gün. Acıkmış da uyanıyor gibiydi çünkü.

Kızımın odasını ayırdım artık teyzeleri. Dün temizlik yaparken aldım beşiği odasına koydum. Gece uyanınca yanına gittim, aldım odamızda emzirdim, geri beşiğine götürdüm. 9 da uyudu, 12 ye kadar 3 kez kalktı. 12 den 7 ye kadar da 3 kez uyandı, emdi tekrar uyudu. Ben de kendi yatağımda biraz daha rahat uyudum ilk defa. Yok eşim çarpacak, yok ben çarpacağım korkusu olmadı. Her dönüşünde uyanırdım şimdi uykum sadece kızım uyandığında bölündü. 3 kez kalksam da rahat bir uyku çektim. Önceki aylar, odada bir başına yalnızlığa terkediyormuşum gibi bir duygum olacağı için cesaret edemiyordum. Eşim de yalnız nasıl kalacak diye soruyordu sürekli. Şimdi bu duygum yerini mantığa bıraktı 😂 Zaten 21.00 de uyusa ben yatağa girene kadar 3 saat tek başına uyuyor. Bizim kızın büyüdüğünü kabullendim artık 🤩

Ya resmen benim oğlanlardan birini tarif etmişsin. Sebepsiz çığlıklar ağlamalar, kendi yemek istemeceler. 😒 geçici diye umuyorum. 🤣
duaya geçiyorum sonraki adım istihareye yatarım ne zaman geçecek diye . 🤣.🤣 🤣
Ben de kum tanesi çıkardım ağzından geçen. Ağlıyor bir de müdahale ettim diye. Kum tanesi banyonun dışına çıkmış 2 tane alt tarafı. Bulmuş hemen muzur🙈
bizimki simidin susamını yer gibi yapıp parmak ucuyla alıp ağzına atıyor kumları . 🤣🤣🤣🤣
Bizimki gayet sebepli giriyor o krize ya. Yeterki istediği olmasın aman Allahım parçalıyor kendini, ayaklarını yere vura vura ağlıyor🙄😭 markette sokakta kendini parçalayan bebeler var öyle olacak diye çok korkuyorum ya🤭
benimki öyle yapınca hemen yanaklarımızı değdirip piş piş yapıyorum. sinirini yumuşatması için. regüle etmek deniyormuş buna. işe yarıyor sonraki sinirlenme sırasında hemen yumuşayacağını anlıyor kucağıma alınca. tavsiye ederim. bebekler nasıl regüle edilir diye yazarsan belik sana da bi fikir olur.
Bunu aldım çok memnun kaldım hiç akıtmıyor çok da kolay çekti pipetten suyu. Fiyatı da 77 liraydı avent almadım bu sefer en son aldığım akıttı hep çantada falan hep rezillik. Tavsiye ederim kzılar
yaaa bunu ilk suluk alacağımız zaman yazışmıştık burada . avent çok akıtıyor falan denmişti burada. iyi ki almamışım.

Kızımın odasını ayırdım artık teyzeleri. Dün temizlik yaparken aldım beşiği odasına koydum. Gece uyanınca yanına gittim, aldım odamızda emzirdim, geri beşiğine götürdüm. 9 da uyudu, 12 ye kadar 3 kez kalktı. 12 den 7 ye kadar da 3 kez uyandı, emdi tekrar uyudu. Ben de kendi yatağımda biraz daha rahat uyudum ilk defa. Yok eşim çarpacak, yok ben çarpacağım korkusu olmadı. Her dönüşünde uyanırdım şimdi uykum sadece kızım uyandığında bölündü. 3 kez kalksam da rahat bir uyku çektim. Önceki aylar, odada bir başına yalnızlığa terkediyormuşum gibi bir duygum olacağı için cesaret edemiyordum. Eşim de yalnız nasıl kalacak diye soruyordu sürekli. Şimdi bu duygum yerini mantığa bıraktı 😂 Zaten 21.00 de uyusa ben yatağa girene kadar 3 saat tek başına uyuyor. Bizim kızın büyüdüğünü kabullendim artık 🤩
gözün aydın cnm.
bizde de durum tam tersi.
yatağından yanımıza terfi etti minik kuş 🤣🤣🤣🤣🤣
biz uyurken uynırsa da gözümüze tokat atıp kulağımızı çekiyor uyanalım diye 🙄😭 valla yalan değil 🤣

dün doktordaydık. artık bakla ve patlıcan hariç her şeyi yesin dedi. mango ve ananas verme dedi ama ben ananas veriyordum.
onun dışında 11. ayda 2. doz menenjit,
12. ay devletin 3K aşısı
13. ayda 3. doz menenjit olarak ilerleyeceğiz.
2 ay sonrası da rutin kan sayımı falan olacakmış. 1,5 ayda sadece 400 gr almış ama önemsemedi. boyu güzel uzamış o yüzden kilo önemli değil dedi.

Ya sesini rahat duyuyor musun? Ben yaninda yer yataginda yatiyorum dusme riski olmasin diye 😀 gece cok uyanmasa ben de ayiracagim. Yani tek yatiyor zaten besikte, mizirdandiginda hemen yanina gitsem fark etmez gibi geliyor. Tek endisem mizirdanma seslerini duymak ve gece 19374737372 kez odasina gidip gelmek.

Ben de ayırdım odayı 1 ay oldu. İlk başlar zor oldu 10 defa yanına gittiğimi biliyorum. Ama şimdi düzeni oturdu, odasını sevdi. Ben de çok rahat ettim. Zorlanırsan sakın vazgeçme en fazla 1 hafta çok kötü geçiyor🙂

gözün aydın cnm.
bizde de durum tam tersi.
yatağından yanımıza terfi etti minik kuş 🤣🤣🤣🤣🤣
biz uyurken uynırsa da gözümüze tokat atıp kulağımızı çekiyor uyanalım diye 🙄😭 valla yalan değil 🤣
Ahaha inanırım canım. Biz de tokat yiyen eşim oluyor. Çünkü ben hep uyanığım 😂

Ya sesini rahat duyuyor musun? Ben yaninda yer yataginda yatiyorum dusme riski olmasin diye 😀 gece cok uyanmasa ben de ayiracagim. Yani tek yatiyor zaten besikte, mizirdandiginda hemen yanina gitsem fark etmez gibi geliyor. Tek endisem mizirdanma seslerini duymak ve gece 19374737372 kez odasina gidip gelmek.
Soru bana değil ama cevaplamak istedim 😂Ben telsizi yanıma şarja takıyorum. En ufak sesi dahi geliyor. İçim rahat uyuyorum ben de.

Telsizi açıktı gece. Odalarımız bitişik zaten. Sesini duymama bir engel olmadı. Zaten 1 yıldır çıt çıksa uyanıyorum. Ilk defa rahat bir gece geçirdim canım.
Biraz özel olacak ama bu kararı biraz eşimle ilişkimin etkilenmemesi için de almış oldum. Sarilamiyorduk bile. Ortada hep kızım var çünkü. Tamam anne-babayiz ama eş olduğumuzu unutuyoruz artık diye söylenmeye başladım. Kalkıp yan odaya gitmeyi tercih ediyorum açıkçası. Odasında tam bir düzen kurunca uyanınca bizim odaya getirmeden kendi odasında uyutmayı hedefliyorum.

Ben de ayırdım odayı 1 ay oldu. İlk başlar zor oldu 10 defa yanına gittiğimi biliyorum. Ama şimdi düzeni oturdu, odasını sevdi. Ben de çok rahat ettim. Zorlanırsan sakın vazgeçme en fazla 1 hafta çok kötü geçiyor🙂
Gündüz uykularını da odasında mı uyutuyorsun? Gündüz ben de onunla uyuduğum için gündüz yine bizim odada olacak gibi. Kafası karışır mı acaba?

Kızlar bebeğimi biraz babası ile basbasa bıraktım elimi yikamaya gittim balkonda duran kovanin icindeki renkli toplari vermis hemen oynasın diye birden aglamaya basladi bir baktim ari avcunun icinde sokmus korktum yanimizdaki ozel hastaneye gittim pediatri bahcede gordum acile gideyim mi dedim gidin dedi isikta bakti ignesi kalmis mi diye alkol surup pansuman yapti gelince eve actik kolonya surebilirsiniz dedi fenistil bide alerji surubu verdi bi kere icecek alerji surubunu.Evden cikmadan da ben buz koydum biraz eline alerjisi var midir dedim olsa simdiye kadar belli olurdu dedi doktor.Insallah kimsenin basina gelmesin.🤲

Gündüz uykularını da odasında mı uyutuyorsun? Gündüz ben de onunla uyuduğum için gündüz yine bizim odada olacak gibi. Kafası karışır mı acaba?
Evet odasında uyutuyorum. Ben odasını ayırdıktan sonra hiç başka bir yerde uyutmadım. Ben de emzirerek uyutuyorum mesela başka bir yerde emzirmedim. Böyle böyle alıştı benimki. Ama benimki biraz inatçı😂😂

Kızlar bebeğimi biraz babası ile basbasa bıraktım elimi yikamaya gittim balkonda duran kovanin icindeki renkli toplari vermis hemen oynasın diye birden aglamaya basladi bir baktim ari avcunun icinde sokmus korktum yanimizdaki ozel hastaneye gittim pediatri bahcede gordum acile gideyim mi dedim gidin dedi isikta bakti ignesi kalmis mi diye alkol surup pansuman yapti gelince eve actik kolonya surebilirsiniz dedi fenistil bide alerji surubu verdi bi kere icecek alerji surubunu.Evden cikmadan da ben buz koydum biraz eline alerjisi var midir dedim olsa simdiye kadar belli olurdu dedi doktor.Insallah kimsenin basina gelmesin.🤲
Çok geçmiş olsun😞

Soru bana değil ama cevaplamak istedim 😂Ben telsizi yanıma şarja takıyorum. En ufak sesi dahi geliyor. İçim rahat uyuyorum ben de.
ya ben de acacagim tabi ama suphe ettjm iste bir deneyim😀

Telsizi açıktı gece. Odalarımız bitişik zaten. Sesini duymama bir engel olmadı. Zaten 1 yıldır çıt çıksa uyanıyorum. Ilk defa rahat bir gece geçirdim canım.
Biraz özel olacak ama bu kararı biraz eşimle ilişkimin etkilenmemesi için de almış oldum. Sarilamiyorduk bile. Ortada hep kızım var çünkü. Tamam anne-babayiz ama eş olduğumuzu unutuyoruz artık diye söylenmeye başladım. Kalkıp yan odaya gitmeyi tercih ediyorum açıkçası. Odasında tam bir düzen kurunca uyanınca bizim odaya getirmeden kendi odasında uyutmayı hedefliyorum.
nasil bisey di mi en ufak sese uyaniyoruz? Ben esimle de yatamiyorum defalarca uyandigimiz icin ayni odada olunca o da cok uyaniyor malesef. Ben de ozledim yani esimle sarilip uyumayi temas etmeyi.

Kızlar napiyosunuz naptiniz doğum günü meselesini ben.biyere baktım eşimle internetten.adam 2600 yl.fiyat vermişti yerine gittik 3000 dedi bende 2600.aldigimi.hatirlattim. sanki düğüm yapıcaz ikramda bisey yok sadece pasta.mesrubat istersen.ikramlik getirebilirsin diyorlar 30 kişilik bilemiyorum.ne gerek var da diyorum kafam.cok.karisik

Back
X