• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ya arkadaşlar, bizim ovlan çok ısırıyor ve sadece beni ısırıyor. Babaya hiç bulaşmıyor. Dev birr morluk olarak geziyorum, üst bacaklarım, kollarım gören acıyor halime... Şu halimle gidip darp raporu alabilirim o derece. Bunun çözümü nedir? Kış gelsin kat kat kazak giyeyim istiyorum artık yıldım gerçekten.

Ya arkadaşlar, bizim ovlan çok ısırıyor ve sadece beni ısırıyor. Babaya hiç bulaşmıyor. Dev birr morluk olarak geziyorum, üst bacaklarım, kollarım gören acıyor halime... Şu halimle gidip darp raporu alabilirim o derece. Bunun çözümü nedir? Kış gelsin kat kat kazak giyeyim istiyorum artık yıldım gerçekten.
Isirma bizde de yeni cikti, hatta diyorum bisey mi etkiledi de isiriyor? Ya da disler cikiyor kasiniyor, oyun yapiyor? Bilemiyorum

Kızlar napiyosunuz naptiniz doğum günü meselesini ben.biyere baktım eşimle internetten.adam 2600 yl.fiyat vermişti yerine gittik 3000 dedi bende 2600.aldigimi.hatirlattim. sanki düğüm yapıcaz ikramda bisey yok sadece pasta.mesrubat istersen.ikramlik getirebilirsin diyorlar 30 kişilik bilemiyorum.ne gerek var da diyorum kafam.cok.karisik
Canım sen kaçırmışsın biz konuştuk burda d. Günü işini. ben kahvaltılı organizasyon yapıcam, sadece yer için boşuna para vermektense herkese kahvaltı ısmarlıycam daha ucuza geliyor 25 kişi için serpme kahvaltı verilecek. Sınırsız çay pasta ikramınıda yapıcaklar. Kişi başı 70 TL. Çocuklardan almıyorlar ücret. Birtane de org firması ile anlaştım gelip sabah erkenden süslücekler. Belki sana da fikir olur burda birkaç kişi daha aynı şekilde yapacaktı.

Kızlar napiyosunuz naptiniz doğum günü meselesini ben.biyere baktım eşimle internetten.adam 2600 yl.fiyat vermişti yerine gittik 3000 dedi bende 2600.aldigimi.hatirlattim. sanki düğüm yapıcaz ikramda bisey yok sadece pasta.mesrubat istersen.ikramlik getirebilirsin diyorlar 30 kişilik bilemiyorum.ne gerek var da diyorum kafam.cok.karisik
Biz şarkta olduğumuz için evde kutlayacağız. ilk yaş günü olduğu için süsleme ikram vs hazırlayacağım buradaki arkadaşlarımız ile mini bir parti yapacağız. Yani organizasyon yapacak olsaydım yine de o kadar para vermezdim ben, tabi herkesin kendi fikri ve bütçesi ama bana çok geldi şahsen. Farklı alternatifler olabilr bunun yerine🌸

👼🤰 MAŞALLAH SUBHANAALLAH👼🤰
Evlatlar anneleri için; 61.dakika,5.mevsim,13.ay,7.his ve8.gün gibidir.
Her şeyden bir fazlasıdır...:anneadayı::anne:

Üye AdıYaşMuhtemel Doğum TarihiBaşlangıç KiloCinsiyetKaçıncı Çocuk
Efenin_Annesi Efenin_Annesi [/USER]2607.09.2021 852.BEBEK
@Aylinli[/USER]2613.09.2021 601.BEBEK
@Asli06m[/USER]3614.09.2021 511.BEBEK
@Zana_zana3111.09.2021603.BEBEK
@Catlakyumi3115.09.2021563.BEBEK
@Kopuzcelik[/USER]2918.09.2021551.BEBEK
@kumral55[/USER]2405.09.2021542.BEBEK
Gereksiz06 Gereksiz06 [/USER]2818.09.2021581.BEBEK
@ManyakPrenses[/USER]2821.09.2021591.BEBEK
@Rbka3029.09.2021631.BEBEK
@Papatya 932719.09.2021652.BEBEK
@27Eylul212927.09.2021882.BEBEK
@Cekocuyumm3001.09.2021781.BEBEK
@mistikfalls2930.09.2021562.BEBEK
@misophonia_3315.09.2021631.BEBEK
@baltasar3427.09.2021562.BEBEK
@Aytn aydgn4111.09.2021705.BEBEK
@ElmiraBugdayci2715.09.2021662.BEBEK
@pamuk59172510.09.2021521.BEBEK
@Kenjye3009.09.2021631.BEBEK
@Hayrosgiller3511.09.2021672.BEBEK
@happynurse2526.09.2021561.BEBEK
@Pinapple3115.09.2021562.BEBEK
@goodnightmoon073826.09.2021632.BEBEK
@MadameMarieCurie meria4001.10.2021751.BEBEK
@fuzuli_3213.09.2021571.BEBEK
@Fdm893110.09.2021672.BEBEK
@ymncls12826.09.2021802.BEBEK
@pskhnm2519.09.2021601.BEBEK
@emn5234523628.09.2021902.BEBEK
@angelanil3213.09.2021591.BEBEK
@oksapar3321.09.202156🤷‍♀️
@Beguscum2725.09.2021601.BEBEK
@ebrarin annesi3504.10.2021572.BEBEK
Kızlar aranızda testi beyaz cizgi cıkan varmı ? İlk 5 dk dolmadan cıktı

Eklentiler

• CAD30058-E1D7-4BD8-901D-18E279B33EE3.webp
    CAD30058-E1D7-4BD8-901D-18E279B33EE3.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar az önce covid pozitif çıktım. Dün biraz boğaz ağrım vardı bugün de var Bi de bacak baş ağrısı ama çok şiddetli değil. İşin kötüsü oğlumla birlikte yatıyoruz kesin ona da bulaştı napcam bilmiyorum ya bu saatten sonra maske falan fayda etmez heralde dimi
Çocuğa bulaştığından eminsen maske takmanıza gerek yok bence. Çok geçmiş olsun

Kızlar selam ne zamandır okuyamıyorum yazışmalarınızı şimdi biraz baktım da bizimki ne emekleme ne sıralama vs hiçbirşey yok olduğu yerde doğrulmayı yeni öğrendi endişelenmelimiyim doktor birşey demiyor tembel felan dedi öğrenmesi vs çok iyi ama fiziksel olarak hep yatayım istiyor bir de benimle hiç oynamıyor sürekli ağlar halde kucağıma gelmek istiyor benim dışımda herkesle çok sakin şekilde oynuyor ..bizim durumumuzda olan var mı?

Kızlar az önce covid pozitif çıktım. Dün biraz boğaz ağrım vardı bugün de var Bi de bacak baş ağrısı ama çok şiddetli değil. İşin kötüsü oğlumla birlikte yatıyoruz kesin ona da bulaştı napcam bilmiyorum ya bu saatten sonra maske falan fayda etmez heralde dimi
Ben de 2 ay önce oldum eşimle bebekten ayrı durmaya başladık şans eseri hastalığımın 2.günü altını değişeyim dedim çok kaka yapmış bir baktım çocuk yanıyor ölçtüm 39 derece ateş ama yemesi keyfi yeri deydi 3 gün yüksek ateş ama keyfi yerinde geçti ateş düşürücüler pek işe yaramadı ama 2-3 saate bir kullandırdı doktor bol duş aldırdık sabaha kadar nemli bezle sildim kendi hastalığımı unuttum ama geçti çok şükür ondan sonra 3-4 gün halsiz kaldı bol uyudu böyle atlattı çok şükür diyeceğim ateşi kontrol edin sürekli eşimde 4 gün sonra ateşlendi o yüzden uzak durmanıza gerek yok çoktan geçmiştir ama dikkat edin bol su verin beslenmesine dikkat edin çok geçmiş olsun

Ben de 2 ay önce oldum eşimle bebekten ayrı durmaya başladık şans eseri hastalığımın 2.günü altını değişeyim dedim çok kaka yapmış bir baktım çocuk yanıyor ölçtüm 39 derece ateş ama yemesi keyfi yeri deydi 3 gün yüksek ateş ama keyfi yerinde geçti ateş düşürücüler pek işe yaramadı ama 2-3 saate bir kullandırdı doktor bol duş aldırdık sabaha kadar nemli bezle sildim kendi hastalığımı unuttum ama geçti çok şükür ondan sonra 3-4 gün halsiz kaldı bol uyudu böyle atlattı çok şükür diyeceğim ateşi kontrol edin sürekli eşimde 4 gün sonra ateşlendi o yüzden uzak durmanıza gerek yok çoktan geçmiştir ama dikkat edin bol su verin beslenmesine dikkat edin çok geçmiş olsun
Bizim 2. Covidimiz olcak bide ocakta geçirdik ben daha ağırdım onda, oğlum da 1 gece ateşlendi inleyerek uyudu yavrum sonra çok sorun olmadı ama insan korkuyor yine de

Kızlar aranızda testi beyaz cizgi cıkan varmı ? İlk 5 dk dolmadan cıktı
Bozuk test veya erken yapılmış olabilir
Gönlünüzce olsun inş
Kızlar selam ne zamandır okuyamıyorum yazışmalarınızı şimdi biraz baktım da bizimki ne emekleme ne sıralama vs hiçbirşey yok olduğu yerde doğrulmayı yeni öğrendi endişelenmelimiyim doktor birşey demiyor tembel felan dedi öğrenmesi vs çok iyi ama fiziksel olarak hep yatayım istiyor bir de benimle hiç oynamıyor sürekli ağlar halde kucağıma gelmek istiyor benim dışımda herkesle çok sakin şekilde oynuyor ..bizim durumumuzda olan var mı?
Acaba sana doyamıyor olabilir mi? Bol ten teması yattığı yerden bile oyun oynayın hep konuşun onunla. Yapıyorsanız belki farklı oyunlar kitap okuma falan iyi gelebilir
Bizim 2. Covidimiz olcak bide ocakta geçirdik ben daha ağırdım onda, oğlum da 1 gece ateşlendi inleyerek uyudu yavrum sonra çok sorun olmadı ama insan korkuyor yine de
Bol bol emzir şifa olur çok geçmiş olsun su gibi geçsin 🌺

Bozuk test veya erken yapılmış olabilir
Gönlünüzce olsun inş

Acaba sana doyamıyor olabilir mi? Bol ten teması yattığı yerden bile oyun oynayın hep konuşun onunla. Yapıyorsanız belki farklı oyunlar kitap okuma falan iyi gelebilir

Bol bol emzir şifa olur çok geçmiş olsun su gibi geçsin 🌺
Biraz daha zaman ayırmaya çalışayım bakalım alt değişimi yemek hazırla yedir uyut derken zaman kalmıyor çok uyuyor bir de sürekli uykusu var doğduğundan beri şimdi de iştah gitti hasta değil çok şükür aniden gitti anlamadım nedenini😭

Kızlar sabah erkenden check up a gideceğim özel bir hastaneye. Emzirdigim için meme ultrasonu hakkım falan saklı kalacakmış. İlk kez ayrılacağım oglandan yarın. Sürekli memede beraber uyuyoruz. Bir iki hafta öncesine kadar 1 saatte olsa memesiz uyuyordu şimdilerde 10 dk falan memesiz uyuyor bende haliyle sıfır uykulu gibi uyanıyorum. Böyle olunca yaşam kalitem çok düştü. Enerjim yok. Hastalıkların her dalına gitmem gerekiyor gibi. Bende direk check up yaptırmaya karar verdim bu yüzden. Bir günde hallolmasi lazım birde. Eşim yarın izinli eşim bakacak oğlana. Sabah gitmeden süt sagacagim. İlk bir aydan sonra biberonu reddetmişti emzikte emmiyor. Ve meme olmadimi çok ağlıyor. Bazen ayağımda salladimmi devam ediyor uyumaya ama nadir. Sabah sagdigim sütü verecek esim emmek isterse bakalım. Sallayacak falan. Çok ağlarsa taksiyle yanıma hastaneye gelecekler. Sırf meme için Hastanede uzak. Aracımız var ama eşim taksiyle gelecek mecbur. Yani stresli bir gün beni bekliyor. Beraber gidemiyoruz çünkü oğlan öğlene kadar uyuyor geç yattığı için. Benim işim sanırım gün boyu sürecek. Tomografiye de gireceğim büyük ihtimal. Tomografiden sonra emzirmek kesin sakıncalıdır ama mecburum. Ne kadar zarari olabilir ki fikriniz var mı 😔 bunu çok sıkıntı yapıyorum.

Geçmiş olsun canım 🙏 muhtemelen geçmiştir sen fark edene kadar, umarım çok kolay geçer bu süreç.

Kızımın odasını ayırdım artık teyzeleri. Dün temizlik yaparken aldım beşiği odasına koydum. Gece uyanınca yanına gittim, aldım odamızda emzirdim, geri beşiğine götürdüm. 9 da uyudu, 12 ye kadar 3 kez kalktı. 12 den 7 ye kadar da 3 kez uyandı, emdi tekrar uyudu. Ben de kendi yatağımda biraz daha rahat uyudum ilk defa. Yok eşim çarpacak, yok ben çarpacağım korkusu olmadı. Her dönüşünde uyanırdım şimdi uykum sadece kızım uyandığında bölündü. 3 kez kalksam da rahat bir uyku çektim. Önceki aylar, odada bir başına yalnızlığa terkediyormuşum gibi bir duygum olacağı için cesaret edemiyordum. Eşim de yalnız nasıl kalacak diye soruyordu sürekli. Şimdi bu duygum yerini mantığa bıraktı 😂 Zaten 21.00 de uyusa ben yatağa girene kadar 3 saat tek başına uyuyor. Bizim kızın büyüdüğünü kabullendim artık 🤩
Ayyy ne güzel yapmışsın ya gözün aydın♥️ bende istiyorum bir an önce ama burda klimasız yatılmadığı için şuan ayıramıyorum😒 bir de bizimki çok kalkıyor ya amaçsızca kalkıyor, emekliyor geçmedi bu durum. En yakın zamanda kendime bir çocuk doktoru bulup detaylıca konuşmak gerek.

Biz de covitiz sanırım test yaptırmadım ama belirtiler aynı hatta ağrım çok kızımda mızır mızırgeçmiş olsun dr ne dedi

Back
X