2021 Eylül ayı burç yorumları

Screenshot_20210901-131408_Instagram.jpg
Screenshot_20210901-131410_Instagram.jpg
Screenshot_20210901-131413_Instagram.jpg
Screenshot_20210901-131415_Instagram.jpg
Screenshot_20210901-131418_Instagram.jpg
Screenshot_20210901-131425_Instagram.jpg
Screenshot_20210901-131429_Instagram.jpg
Screenshot_20210901-131430_Instagram.jpg
Screenshot_20210901-131434_Instagram.jpg
Screenshot_20210901-131436_Instagram.jpg
Screenshot_20210901-131440_Instagram.jpg
Screenshot_20210901-131442_Instagram.jpg
 
aylık (5).jpg


Sevgili Koç ve Yükselen Koçlar,

Finansal anlamda güçleneceğiniz bir sürecin içerisinde henüz değilsiniz, bu ay odaklanmanız gereken konular sosyal çevrenizden alacağınız destekle birlikte gelecek. Özellikle arkadaş gruplarınız ve grup çalışmalarından alacağınız destek daha güzel sonuçlar getirecek bu ay. İş ortaklıklarınızdan yana kazançlı çıkacağınız bir ay olacak. Aynı zamanda ayın son haftalarına doğru beklediğiniz krediler, ortak gelirlerinizden yana artı bir kazanca geçebilirsiniz. Bu dönem daha önceden kaçırmış olduğunuz iş fırsatları Eylül’ün son haftasında karşınıza çıkabilir, değerlendirmekte fayda var. Eylül ayının ilk iki haftasında aşk ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evlilik teklifi, ileriye yönelik kararlar almanız olası. Bu gelişmeler eğer hayatınızda yoksa sosyal çevrenizden biri ile tanışabilir, ilerleyen dönemlerde ciddi bir ilişkiye adım atabilirsiniz. 15 Eylül’den itibaren tatillere çıkabilir, tutkulu bir şekilde aşkınızı yaşayabilir, hayatınızın güzel bir döneminin başlangıcını yapabilirsiniz.



Sevgili Boğa ve Yükselen Boğalar,

Bu dönem sizin için kariyerinizi yeniden yapılandırdığınız bir süreç. Kariyer alanınızda bazı sıkıntılar ve problemler yaşamanız olası. Kolaylıkla bu süreci atlatabilmeniz için finansal anlamda harcamalarınızdan ötürü kaynaklanan Eylül ayında yepyeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Yeni biriyle tanışabilirsiniz ve bu kişi hayatınızda ilerleyen dönemlerde kalıcı bir rol oynayabilir. Hayatınızda biri olmayanlar için Eylül’ün ortalarında sürpriz aşklar sizi beklemekte. Özellikle sosyal çevreleriniz ve iş ortamınızda gözünüz açık olsun. Eski aşklarınız tekrar sizi arayabilir. Aynı zamanda beraber olduğunuz bir insan varsa da yeniden bir beraberlik içine girip aşkınızı alevlendirme zamanları. Eylül ayının sonlarına doğru ciddi bir adım atmak üzere evlilik teklifi alabilirsiniz ya da teklifte bulunabilirsiniz. Doğru bir karar aldığınız sürpriz zamanlar.



Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler,

Ayın ilk iki haftasında finansal açıdan baktığımızda şanslı bir dönemin içerisindesiniz, gökyüzü sizi desteklemekte. Hem yaptığınız işbirlikleri açısından hem de ortaklarınızla ilgili konularda desteklendiğiniz bir süreç, bu da size kariyerinizde güzel bir ivme kazandıracak. Ancak bu dönem kariyerinizde ilerlemenize engel teşkil eden ailevi konular gündeminizde olabilir, dikkatli olmanızda fayda var. Eylül’ün son haftalarına doğru çalışma ortamınızla ilgili sıkıntı ve pürüzlerle karşılaşmanız olası, bunu bilerek farkındalıkla çalışmalısınız. Aşk size Eylül’ün ilk haftasında oldukça anlamlı bir şekilde geliyor. Sizin için güzel başlayan bir ay olacak, özellikle aşk hayatınızdaki olumlu gelişmeler sizi sevindirecek. İletişiminizin daha iyi olacağı, kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir sürecin içerisine gireceksiniz. Eylül’ün sonlarına doğru tartışmalardan kaçınmanız ve daha çok eğlenip gezmeye, sosyalleşmeye odaklanmanızı tavsiye ederim. Belki kısa tatillere de çıkabilirsiniz. Kalbi boş olanlar, tatil zamanlarında karşınıza birileri çıkabilir. Özellikle Eylül’ün ikinci haftası gözünüz açık olsun. Ayın son haftasına doğru ise eski aşklar kapınızı çalabilir, dikkat !



Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeçler,

Finansal açıdan biraz zorlanacağınız bir sürecin içerisine giriyorsunuz, kredi konuları ve ortak gelirlerden elde ettiğiniz artılarla bu ayın ilk yarısını rahat geçirebilirsiniz ancak sonraki dönemde aile ve evle ilgili harcamalarınız biraz belinizi bükebilir. Ödemelerinizde sınırlamalar getirmelisiniz, bu şekilde daha rahat bir akışta olacaksınız, ayağınızı yorganınıza göre uzatmakta fayda var. Ayın son iki haftası şanslı olacağınız ve güzel gelişmeleri deneyimleyeceğiniz bir süreç, grup çalışmalarından artı gelirler alabilir,eski fırsatlar tekrar karşınıza çıkabilir.Eylül’ün ilk iki haftasında aşk hayatınızda gerginlikler olabilir. Hayatınızda bir var ise tartışmalar, uyumsuzluklar yaşayabilirsiniz. Ancak Eylül’ün ortasından itibaren ilişkinizde bir iyileşme gözükebilir, birbirinizi daha iyi anlayacağınız bir sürecin içerisine gireceksiniz. Sorunlarınız çözüme kavuşacak. İletişimi daha ön planda tutarak ilerlerseniz sizin için daha güzel bir Eylül ayı olacaktır. Kalbi boş olanların da Eylül’ün son iki haftasında hayatlarına beyaz atlı bir prens/prenses girebilir.



Sevgili Aslan ve Yükselen Aslanlar,

Eylül’ün ilk iki haftasında yeni fırsatlar, yeni iş kapıları sizlere açılacak. Yakın çevrenizin network ağı ile finansal anlamda yeni kazançlar deneyimleyebilirsiniz. Fakat finansal olarak ilerleyen süreçte daha rahat etmenizi sağlamak için gelir-gider dengesini kontrol ederek ilerlemenizi de tavsiye ederim, aşırı harcamalar, evle ilgili yenileme,tadilat konuları belinizi bükebilir, temkinli ilerlemenizde fayda var. Eylül ayının ilk iki haftasında aşk size yakın çevrenizden gelmekte. Yakın çevrenizin tanıştıracağı insanlar ile ciddi bir beraberlik yaşayabilirsiniz. Eğer kalbiniz dolu ise sevdiğiniz ile tatile çıkmanız olası. Keyifli, güzel zamanlar. Eylül’ün ilk iki haftası bunu müjdeliyor. Ayın sonlarına doğru ise ikili ilişkilerinize özen göstermenizde fayda var, yanlış anlaşılmalar ve dışarıdan gelen müdahaleler sonucu gerilimler yaşanabilir. Eski aşkların ayın son günlerinde kapınızı çalması olası.



Sevgili Başak ve Yükselen Başaklar,

Bu ay sizin ayınız, güzel bir sürece başlangıç yapıyorsunuz. Özellikle finansal açıdan destek gökyüzünden size gelmekte. Maddi olarak yeni kazançlar elde etmeniz mümkün. Aynı zamanda yağmış olduğunuz rutin harcamaları da bir düzene oturtacaksınız. Eylül’ün ikinci yarısının daha rahat geçebileceğini, özellikle yakın çevrenizden alacağınız destekle artı değer elde edebileceğinizi ön görüyorum, bu ayın en kazançlı olan burcu sizler olacaksınız, iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim. Eylül ayı ilişkilerinizi daha iyi ve güzele dönüştürmek açısından bir fırsat. Özellikle ilk 15 gün kendi içinize dönerek yapacağınız çalışmalar ile ilişkinizi daha iyi bir noktaya getirebilirsiniz. Bir dönüşüm içerisindesiniz, ilişkinizden ne istediğiniz tespit ederek daha güzel sonuçlar almanız olası.





Sevgili Terazi ve Yükselen Teraziler,

Yönetici gezegeninizin bu ay burcunuzda seyretmesi size şansı da beraberinde getiriyor, ancak ev ve aile masraflarınız ekstra belinizi bükebilir, finansal anlamda biraz zorlanabilirsiniz. Eylül’ün ilk yarısı biraz zorlanacağınız bir süreci göstermekte, ikinci yarıdan itibaren finansal anlamda daha güzel fırsatlar, kazancını arttıracak imkanlar yakalayabilirsiniz. Eski müşterileriniz tekrar kapınızı çalabilir, network ağınızdan destek alabilir ve bu şekilde ayı finansal açıdan rahat şekilde kapatabilirsiniz. Eylül’ün ilk iki haftasında aşktan yana şanslı bir dönemin içerisinde olacaksınız. Fakat bunun farkında olarak ilerlemelisiniz, içinizdeki öfkeye, agresyona izin vermeden objektif bir bakış açısı ile var olan ilişkinizi değerlendirmenizde fayda var. Eylül’ün son iki haftasında kendi değerinizi sorgulayarak hareket etme zamanı, enerjinizi düşüren, takıldığınız konulara karşı dikkatli olmalısınız. İkili ilişkilerinizde kırıldığınız alanları tedavi etme zamanı. İletişiminizi doğru kurarsanız daha rahat bir akış sizi bulacaktır. Kalbi boş olanlar Eylül’ün ilk iki haftasında (özellikle 5 Eylül sonrasında ) doğru insanla karşılaşabilirler. Ayın son günlerinde eski aşklar kapınızı çalabilir.



Sevgili Akrep ve Yükselen Akrepler,

Eylül’ün ilk yarısı finansal açıdan biraz zorlanacağınız bir sürecin içerisindesiniz. Gelir – giderlerinizin artış göstermesi, öngörülemeyen masraflar, ev ve aile ile ilgili harcamalar , tatil masrafları bütçenizde sıkışmalar meydana getirebilir, ancak Eylül’ün ikinci yarısından itibaren bu süreci daha iyi kontrol edebilir hale geleceksiniz. Kredi ile ilgili olumlu cevap ya da işinizden sürpriz bir primler alabilirsiniz, bu şekilde kendinizi iyi hissedeceğiniz bir sürecin içerisine gireceksiniz. Özetle Eylül ayı finansal anlamda hem artı hem eksi getirileri olan bir dönem olacak. Eylül’ün ilk iki haftasında farkındalığınızın arttığı ve kendinizi daha iyi hissettiğiniz bir dönemin içerisine gireceksiniz. Özellikle aşkta hayallerinize kavuşacağınız bir süreç olacak. Fakat öncesinde geçmişteki ilişkinizden almış olduğunuz yaraları sarma vakti, çünkü bu dönem içerisinde kendinizi arada geçmişte takılı kalmış bulabilirsiniz.Bu süreci atlatırsanız daha kolay ve güzel bir ilişki sizi bekliyor. Kalbiniz boş ise gireceğiniz sosyal ortamlarda kalbinizi çalacak prens/prenses ile karşılaşabilirsiniz. Eylül’ün son haftasında çok şanslı ve enerjinizin yüksek olduğu bir sürecin içine giriyorsunuz. Bir beraberliğiniz varsa ani evlilik teklifleri alabilir, yeni güzel adımlar atabilirsiniz. Ay sonuna doğru eski aşklarınızın kapınızı çalması olası.



Sevgili Yay ve Yükselen Yaylar,

Eylül ayının ilk yarısında aile büyüklerinizin de desteğini alarak kariyerinizle alakalı gelişmeler yaşayabilir, ekstra gelir elde edebilirsiniz. Eğitim ve yurtdışı konuları ile ilgili yapacağınız çalışmalardan kazançlı çıkacağınız bir süreç aynı zamanda. Eylül’ün ikinci yarısından itibaren günlük rutininizi kontrol edip düzene koyabilirsiniz, bu süreçte zorlanabilirsiniz fakat gökyüzü size desteğini ihmal etmiyor. Aşırı masraflardan kaçınarak yakın çevrenizin de desteği ile finansal anlamda daha rahat bir ay geçirebilirsiniz. Eylül ayında aşk sizi bulunduğunuz ortamlarda bulacak. Özellikle sosyal ortamlarınızda aşk hayatınız ile ilgili olumlu gelişmeler deneyimleyebilirsiniz. Sürprizler size bulunduğunuz ortamlardan gelebilir, bu çalışma ortamınız,okul çevreniz, gittiğiniz tatiller ya da sosyal çevreniz olabilir. Eylül’ün son haftalarına geldiğimizde ikili ilişkilerinize daha özen göstermenizde fayda var. Kalbiniz boşsa arkadaşlarınız aracılığıyla yeni birini tanıyabilirsiniz, aşk kapınızı çalabilir. Beraberliğiniz varsa da sevgilinizle daha uyumlu, güzel bir ilişki içerisine girebilirsiniz. Eylül ayının sonlarında eski aşklarınızdan haber alabilirsiniz.



Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlaklar,

Eylül’ün ilk yarısı finansal açıdan biraz aksaklıklar yaşayacağınız bir süreç, geçmişte yaşadığınız problemlerin benzerlerini yaşamanız olası. Eğitim ile ilgili masraflar çıkabilir, seyahatle ilgili harcamalar olabilir. Ayın ikinci yarısında ise finansal olarak desteklendiğiniz zam ya da ödüller ile artı bir duruma geçebilir, daha rahat bir akışa kavuşabilirsiniz. Ortak gelir elde ettiğiniz iş ortaklarınız ya da eşiniz size destek verecektir. Eylül’ün ilk iki haftası ikili ilişkilerinizle ilgili sıkıntı ve problemler yaşayabilirsiniz. Burada var olan sorunları düzeltmeye yönelik çabalarınızın sonuçlarını ayın sonlarına doğru alacaksınız. Eğer bir ilişkiniz varsa daha iyi bir iletişimde olmaya özen göstermelisiniz. Sevgilinizden yana finansal destek alabileceğiniz gibi tutkulu bir sürecin de içerisine girebilirsiniz. Bu dönem karşı tarafı değil sizin kendinizi dönüştürmeniz gerekli, ilişkinizin iyi bir sürece girmesi için bireysel dönüşümünüze odaklanmalısınız. Ayın sonlarına doğru eski aşklarınızdan haber gelebilir, kapınız çalınabilir.



Sevgili Kova ve Yükselen Kovalar,

Eylül ayının ilk yarısını daha sakin ve rahat geçirebilirsiniz. Yapmış olduğunuz çalışmalardan yana destek görebilirsiniz. Finansal açıdan kendinizi biraz daha sıkıntılı hissettiğiniz bir süreç içerisindesiniz fakat emeklerinizin karşılığını alacağınız, zam ya da prim ödemeleri alacağınız durumlar söz konusu. Bu anlamda enerjinizin yükselip kendinizi iyi hissedeceğiniz bir sürece gireceksiniz. Kredi başvurularınız var ise olumlu yanıtlar almanız da olası. Ayın ikinci yarısında uluslararası konular ve eğitim konuları ön planda olacak, bu alanda yapacağınız masraflar finansal açıdan sizi biraz zora sokabilir, dikkatli ve öngörülü gelir-gider yönetimi yaparsanız bu dönemi daha iyi atlatabilirsiniz. Eylül’ün ilk haftalarında ikili ilişkilerden yana oldukça sevineceğiniz süreçler olabilir. Kalbiniz boşsa sosyal medyada birileri ile tanışabilir ve güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkide olduğunuz biri varsa aşk hayatınızın renklendiği, birbirinize destek olup güçlendireceğiniz zamanlar. Eylül’ün son haftalarında ise araya mesafe girebilir, sevgiliniz bir tatile gidebilir, şehir değiştirebilir, bir takım problemler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Dolayısıyla iletişiminize özen göstererek daha anlamlı bir ilişki yaşayabilirsiniz. Ayın son haftalarında eski aşklarınız gündeme gelebilir.



Sevgili Balık ve Yükselen Balıklar,

Sizin için oldukça güzel gelişmelerin olduğu, yeni iş fırsatlarının doğacağı bir ay. Eş ya da iş ortaklarınızdan alacağınız destekler sizi sevindirebilir. Eylül’ün ilk yarısında anlaşma ve ödemelerle ilgili sıkıntılar çıkabilir fakat kolaylıkla üstesinden geleceksiniz. Özellikle ayın ikinci yarısından sonra kariyeriniz ile ilgili daha iyi gelişmeler yaşayıp sevineceğiniz bir süreç olacak. Yeni iş fırsatları doğabilir ve eski kaçırdığınız fırsatlar da tekrar gündeme gelebilir. Eylül’ün ilk haftalarında ikili ilişkilerinizde problemler ile karşılaşabilirsiniz. Uzun süreli bir ilişkiniz var ise yanlış anlaşılmalar olabilir, iletişimde problemler yaşanabilir. Gereksiz yere konulara uzatıp abartmamaya özen göstermelisiniz. Bunlara dikkat ederseniz ayın son haftalarında birbirinizin kıymetini daha iyi anlayarak ilişkinizi güçlendirebilirsiniz. Kalbi boş olanlar ise bulundukları ortamlarda yakın çevrelerinin, akrabalarının, iş arkadaşlarının destekleri ile yeni biriyle tanışabilirsiniz. Yalnız bu ay biraz daha ateşli ve gergin olabilirsiniz. Hayallerinize odaklanın ki gerçekleşsin. Eylül’ün son dönemlerinde eski aşklar kapınızı çalabilir.



Arzum Koyuncu
 
X