- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 83
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.861
Anladım canım, inşallah devam etmez.Yazdım şimdi canım konuştuk ilaçlara devam salı günü görüşürüz dedi ağızdan alayım mı dedim ağızdan bir etkisi yok dedi iğnesini de kullanıyorum ben
İns canimmAnladım canım, inşallah devam etmez.
Taze transfer demişti doktor ben o nerde ona uyuyorum itiraz etmiyorum ama işte sonra emryo gelişti mi bölündü mü haberim yok iki tane ya inşallah ikiside bizimledir belki iki tane koymaz ama olsun şansım olurYok ama daha donllendi mi ne oldu bilmiyorum ki3 tane toplandi yarin haberi gelecek iste
Insallah guzel haberler gelir canim.. hemen transfer olqcak misin sen
Pazartesi gelişime göre arıcaz dedi emryolog şun belli değil dediYok ama daha donllendi mi ne oldu bilmiyorum ki3 tane toplandi yarin haberi gelecek iste
Hayırlı olsun canım. 559- 1300- 2300 (küsürleri var ama hatırlamıyorum)Merhaba kızlarr ben 26 yaşında ilk tüp bebek için transfer oldum çok şükür dün sonucumu aldım 12.gün beta 403 çıktı yarın yine vermem istendi iki kat olması gerekiyormuş siz hamile kalanlar betanız ne kadar çıktı sonra ne kadar arttı cevaplarsanız çok sevinirimBu arada sonuç bekleyenler şuan gün sayanlar Rabbim hepinize güzel sonuçlar nasip etsin
Sağol canım seninde hayırlı olsun maşallah çok güzel artmış senin de inşallah benimde güzel artar ilk testim iyi dediler ama bende merak ediyorumHayırlı olsun canım. 559- 1300- 2300 (küsürleri var ama hatırlamıyorum)
İşte sorun olmazsa hemen yapcak transfer az sayı olduğu İçin beşinci günü beklemiyorlar sanırımYok ama daha donllendi mi ne oldu bilmiyorum ki3 tane toplandi yarin haberi gelecek iste
Evet canım ilk test sonucun güzel. Güzelce artaın inşallahSağol canım seninde hayırlı olsun maşallah çok güzel artmış senin de inşallah benimde güzel artar ilk testim iyi dediler ama bende merak ediyorum
Normal olabilir bunlar artik sali gunu gidince netlik kazanir senin canimEvet benimde öyle olmuştu 2 kezde parmakta gördüm ama onun dsnda skntı yok
hayirli olsun Masaallah cok guzel bi deger katlanarak saglikla devam etsin aminMerhaba kızlarr ben 26 yaşında ilk tüp bebek için transfer oldum çok şükür dün sonucumu aldım 12.gün beta 403 çıktı yarın yine vermem istendi iki kat olması gerekiyormuş siz hamile kalanlar betanız ne kadar çıktı sonra ne kadar arttı cevaplarsanız çok sevinirimBu arada sonuç bekleyenler şuan gün sayanlar Rabbim hepinize güzel sonuçlar nasip etsin
İnşallah canımm aminNormal olabilir bunlar artik sali gunu gidince netlik kazanir senin canim
Endise etmeRabbim afiyet versin
hayirli olsun Masaallah cok guzel bi deger katlanarak saglikla devam etsin amin
Hayırlısı olsun inşallahBir süredir uzaktım güzel haber alan tüm arkadaşları kutluyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin
Perşembe yumurta toplandı yarın da transferim var heyecanla bekliyorum
11 gün 340 19.gün 2105 canımMerhaba kızlarr ben 26 yaşında ilk tüp bebek için transfer oldum çok şükür dün sonucumu aldım 12.gün beta 403 çıktı yarın yine vermem istendi iki kat olması gerekiyormuş siz hamile kalanlar betanız ne kadar çıktı sonra ne kadar arttı cevaplarsanız çok sevinirimBu arada sonuç bekleyenler şuan gün sayanlar Rabbim hepinize güzel sonuçlar nasip etsin
İnşallah canım çok teşekkür ederimNormal olabilir bunlar artik sali gunu gidince netlik kazanir senin canim
Endise etmeRabbim afiyet versin
hayirli olsun Masaallah cok guzel bi deger katlanarak saglikla devam etsin amin
Maşallah hayırlı olsun canım 2 gün sonra bi daha istemediler mi katlanmasını görmek için keseyi gördün mü11 gün 340 19.gün 2105 canım
Çok sevindim canım ne kadar güzel bir haberEvet canım kanda da pozitifi gördüm çok şükür Allah devamını da layık görüp nasip eder inşallahisteyen bekleyen herkese nasip etsin
11 gün 340 19.gün 2105 canım
Canım yanlış yazmışım uykuluydumMaşallah hayırlı olsun canım 2 gün sonra bi daha istemediler mi katlanmasını görmek için keseyi gördün mü
Maşallah inşallah benimde yarın güzel artar yarın 14.günüm senin keseye denk gelen gün kaçıncı gününCanım yanlış yazmışım uykuluydum11 gün 340 15 gün 2105 di kese için 1 hafta sonra dedi salıyı bekliyorum
Hadi bakalım sağ salim al gel bebişleri ya da bebişiBir süredir uzaktım güzel haber alan tüm arkadaşları kutluyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin
Perşembe yumurta toplandı yarın da transferim var heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?