- 19 Kasım 2020
- 22.207
- 48.451
- 598
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #8.881
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saglikli minnoslarin olsun canimBir süredir uzaktım güzel haber alan tüm arkadaşları kutluyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin
Perşembe yumurta toplandı yarın da transferim var heyecanla bekliyorum![]()
7.günümden beri var bugun 24.gün doktor normal kırmızı olmadıgı surece korkma dedi. Bugun doktora gıdıcem ultrason da bakacak. İnşallah benimledir ve sağlıklıdırKahverengi lekelenmesi olanlar kac gun devam etti bu sekilde benim yine gelmis![]()
2 3 gün canım. Senin lekelenme nasılKahverengi lekelenmesi olanlar kac gun devam etti bu sekilde benim yine gelmis![]()
Canım iyiyim belim ağrıdı dün bugünde simdi su gibi akıntı çamaşırim fitil dışında bakalım merakla bekliyorum kuzum
Hadi bakalım az kaldı canım inşallah güzel haberlerle sonuçlansın. Test gününde mi yapcan yoksa öncesinde miCanım iyiyim belim ağrıdı dün bugünde simdi su gibi akıntı çamaşırim fitil dışında bakalım merakla bekliyorum kuzumbeklememek en zor kısmı
![]()
Mecbur test gününde evdeyim eşim hayatta almaz aldırmaz önceden de almadım olsa yapardım kesin şuandaHadi bakalım az kaldı canım inşallah güzel haberlerle sonuçlansın. Test gününde mi yapcan yoksa öncesinde mi
Hadi bakalım az kaldı zaten ya zaman nedir ki dimi. Su gibi akıyordur şimdiMecbur test gününde evdeyim eşim hayatta almaz aldırmaz önceden de almadım olsa yapardım kesin şuanda![]()
Zaman hiç gecmio kurabiyemHadi bakalım az kaldı zaten ya zaman nedir ki dimi. Su gibi akıyordur şimdi![]()
Bilirim kuzum geçmez o zaman. Benim de şuan geçmiyorZaman hiç gecmio kurabiyem1 kasima da sanki on yıl varmış gibi bugün 4. Gün aa bide dün ayaklarim usudu ama havada akşam üstü soğudu biraz bu havada iki çorap giydim
bak şimdi dedim gelde belirti arama
Senin de şimdi geçmez bu iş üç aydan önce rahat bı nefes alamauz keşke hem kese hem kalp ogrensrk aynı anda sen nezaman gidiceksin kuzum kese içinBilirim kuzum geçmez o zaman. Benim de şuan geçmiyor
Valla ben ayak üşüme olayından anlayamadım çünkü dediğin gibi havalar çok soğuk![]()
Benim muhtemelen öyle olacak yani doktor 2 hafta sonraya çağırdı. İnan bunu beklemek daha farklıymış ya bu defa zaman bildiğin çakılıp kaldıSenin de şimdi geçmez bu iş üç aydan önce rahat bı nefes alamauz keşke hem kese hem kalp ogrensrk aynı anda sen nezaman gidiceksin kuzum kese için
Evet canım kesinlikle haklısın bir an önce bebeinin iyi olduğunu görmek istiosun az kalmış kzuum iki hafta nedir kiBenim muhtemelen öyle olacak yani doktor 2 hafta sonraya çağırdı. İnan bunu beklemek daha farklıymış ya bu defa zaman bildiğin çakılıp kaldı![]()
İnşallah canım benim. Valla hiç belli olmuyor kuzum bazen hiç bir şey hissetmiyorum kuş gibi hafif oluyorum bazen de burdayım diyor arada batmalar oluyor.Evet canım kesinlikle haklısın bir an önce bebeinin iyi olduğunu görmek istiosun az kalmış kzuum iki hafta nedir kigüzel haberler alıcaksın kuzum
şuanda belirti varmı peki ağrı batma
6. Gün canım ikinci gün akşam üstü mide bulanti halsizlik kasik ta tatlı batma üçüncü gün bel ağrısı ara ara arttı ağız kurulu o kadr su içmeme rağmen bugün de su gibi baya akıntı kardesimde öle olmuştu gebelik belirtisi su akıntı demişti eğer olduysa evet bunlar benim belirtilerim dicemİnşallah canım benim. Valla hiç belli olmuyor kuzum bazen hiç bir şey hissetmiyorum kuş gibi hafif oluyorum bazen de burdayım diyor arada batmalar oluyor.
Seninki kaçıncı gün embriyosuydu canım
Icimi ferahtattin canim gercekten benimde kirmizi degil sadece kahverengi..Rabbim saglik afiyet versin kucagina almani nasip etsin canim7.günümden beri var bugun 24.gün doktor normal kırmızı olmadıgı surece korkma dedi. Bugun doktora gıdıcem ultrason da bakacak. İnşallah benimledir ve sağlıklıdır
benimde dun iki defa geldi bu sabah yine geldi ilk pecwteye silince geliyordu simdi baktim hafif bulasmis oyle canim cuma gunune kadar beklemek zorundayim sabir2 3 gün canım. Senin lekelenme nasıl
Kasik batmasi bende de var canim bi de belim agriyo biraz hayrolsun sonuclarimiz6. Gün canım ikinci gün akşam üstü mide bulanti halsizlik kasik ta tatlı batma üçüncü gün bel ağrısı ara ara arttı ağız kurulu o kadr su içmeme rağmen bugün de su gibi baya akıntı kardesimde öle olmuştu gebelik belirtisi su akıntı demişti eğer olduysa evet bunlar benim belirtilerim dicem![]()
Amin canım bende o kadr su içmeme rağmen idrar koyu hemde bide sulu bı akıntı baya şeffaf fitil geri gelioda bu başka bişe eğer varsa bunlar belirtiKasik batmasi bende de var canim bi de belim agriyo biraz hayrolsun sonuclarimiz![]()
Kızlar iğne fitil kullanıyormusunuz maşallah diyeyim benim lekelenmelerim şuan yok inşallah böyle devam ederIcimi ferahtattin canim gercekten benimde kirmizi degil sadece kahverengi..Rabbim saglik afiyet versin kucagina almani nasip etsin canim
benimde dun iki defa geldi bu sabah yine geldi ilk pecwteye silince geliyordu simdi baktim hafif bulasmis oyle canim cuma gunune kadar beklemek zorundayim sabir![]()