• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

6. Gün canım ikinci gün akşam üstü mide bulanti halsizlik kasik ta tatlı batma üçüncü gün bel ağrısı ara ara arttı ağız kurulu o kadr su içmeme rağmen bugün de su gibi baya akıntı kardesimde öle olmuştu gebelik belirtisi su akıntı demişti eğer olduysa evet bunlar benim belirtilerim dicem 😂😂
İnşallah canım benim 🥰 🥰 baya baya dinlemişin kendini 😍 ağız kuruluğu hala devam ediyor mu

Icimi ferahtattin canim gercekten benimde kirmizi degil sadece kahverengi..Rabbim saglik afiyet versin kucagina almani nasip etsin canim🤗

benimde dun iki defa geldi bu sabah yine geldi ilk pecwteye silince geliyordu simdi baktim hafif bulasmis oyle canim cuma gunune kadar beklemek zorundayim sabir😅
Hadi inşallah yerleşmedir canım benim 🥰 🥰 cumaya az kaldı🤭

Amin canım bende o kadr su içmeme rağmen idrar koyu hemde bide sulu bı akıntı baya şeffaf fitil geri gelioda bu başka bişe eğer varsa bunlar belirti 🥰🥰 hayırlısını versin Allah'ım inşallah bizimledirler🤲🤲
Amin canim inseallah oyledir adet olacakmisim gibi sanci oluyo neyse nasibimde ne varsa ☺️
Kızlar iğne fitil kullanıyormusunuz maşallah diyeyim benim lekelenmelerim şuan yok inşallah böyle devam eder ☺️
Progestan fitil kullaniyorum canim..Masaallah canim stressiz bi hamilelik olur inseallah ☺️
Hadi inşallah yerleşmedir canım benim 🥰 🥰 cumaya az kaldı🤭
Ay inseallah acikcasi biraz tedirginim adet sancisi gibi su an karnimda neden ki 🙄

Amin canim inseallah oyledir adet olacakmisim gibi sanci oluyo neyse nasibimde ne varsa ☺️

Progestan fitil kullaniyorum canim..Masaallah canim stressiz bi hamilelik olur inseallah ☺️

Ay inseallah acikcasi biraz tedirginim adet sancisi gibi su an karnimda neden ki 🙄
İnşallah sağlıklı kucaklarımıza alırız Rabbim hayırlı birşekilde nasip eder.12. 403 Bugün 14.gün 1306 çıktı kızlar sizlerin nasıldı çok şükür 🥰☺️ Vee şuan sonuç bekleyenlere Rabbim en güzelleriyle nasip etsin 🌸

İnşallah sağlıklı kucaklarımıza alırız Rabbim hayırlı birşekilde nasip eder.12. 403 Bugün 14.gün 1306 çıktı kızlar sizlerin nasıldı çok şükür 🥰☺️ Vee şuan sonuç bekleyenlere Rabbim en güzelleriyle nasip etsin 🌸
Maşallah maşallah canım çok güzel 😍 ikiz mi acaba

Adet ağrısıyla çok benziyor diolar canım endişe yapma test zamanın ne zaman kaçıncı günün

merhaba arkadaşlar
ben 30 eylül gününden beri divina kullanıyorum 20 ekimde bitti bugun 25 ekim henüz regkli olmadım acaba divina bittikten ne kadar sonra regli oldunuz
ya da hamile kalınabilir mi kullanırken
ben bır oncekı ayda divina kullanmıstım hapın bittiği ertesi gün hemen regli olmuştum

Back
X