- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.941
Canim benim de fitil den gelen akıntı gibi deil şeffaf su gibi hayırlısı inşallah kardeşim de böle anlamıştı belki belki farklı biseydi bekleyelim erken dahaKızlar benim de transferden sonraki 3. Günüm. Su gibi akıntı bende de oluyor ben de fitil kullanmıyorum bu arada. Onun dışında pek bir şey yok.
Canımm sabret benimde 6.gün fitili koyduktan sonra akıntıyla beraber hep geliyordu öncesinde öyle değilde sonradan akıntıyla geldi hep hayırlısı olur inşallahCanim benim de fitil den gelen akıntı gibi deil şeffaf su gibi hayırlısı inşallah kardeşim de böle anlamıştı belki belki farklı biseydi bekleyelim erken daha
Amin canım inşallahCanımm sabret benimde 6.gün fitili koyduktan sonra akıntıyla beraber hep geliyordu öncesinde öyle değilde sonradan akıntıyla geldi hep hayırlısı olur inşallah
Ben gitmemiştimCatlak-kurabiye P palomia Sade frappe
Kızlar ben bugün genetik bölümünden kan verdim trambofoli (mor tüp)kan verdim kan pıhtılaşmasinin tespiti için dedim 6 tane şeye bakıyoruz dedi ama yine de kan pihtilasmasi farklı biseyi de var dedi anlamadım onun için de hematoloji bölümüne gidebilirsiniz dedi.
Onun ile ilgili bir bilgisi olan varmi hemotoloji ye giden
Sıcak yağ ile masajdan başka birşey gelmedi aklımaArkadaşlar benm sırtım tutulmuş hareket edemiyorum kıpırdayamıyorum desem daha doğru kas gevşetici iğne olmama izin vermedi doktor başka doğal yöntemleriniz var mı
Saolasın deneyimSıcak yağ ile masajdan başka birşey gelmedi aklıma
Canım faktör testleri vucüdundaki sıvı pıhtalaşma trombosit beyaz kan onlar için yapılıyor benim faktör 8,9,10 mesela düşük baya ben hematolojiye gittim kontrol edilmesi gerekiyor dedi gitmen gerekiyorda yada aklında şüphe varsa hemen git bence faktör testleri hastaneye göre değişiyor 1 hafta 10 günü buluyor çıkması hayırlı olsun şimdidenCatlak-kurabiye P palomia Sade frappe
Kızlar ben bugün genetik bölümünden kan verdim trambofoli (mor tüp)kan verdim kan pıhtılaşmasinin tespiti için dedim 6 tane şeye bakıyoruz dedi ama yine de kan pihtilasmasi farklı biseyi de var dedi anlamadım onun için de hematoloji bölümüne gidebilirsiniz dedi.
Evet fitilde beyaz su gibi geliyor sonrasında fitil azalınca akıntı devam ediyordu bendeAmin canım inşallahpeki fitili bayadir kullaniodum beyaz ilaç olarak geri geliodu bu bildiğin su şeffaf baya senin 6 gün sonrası mi geldi
Banada 6'lı trombofili testi yapıldı canım diğerini bilmiyorum.Catlak-kurabiye P palomia Sade frappe
Extra bir tedavi gerektiriyor mu peki bu durum yoksa kan sulandırıcı yeterli oluyor mu?Canım faktör testleri vucüdundaki sıvı pıhtalaşma trombosit beyaz kan onlar için yapılıyor benim faktör 8,9,10 mesela düşük baya ben hematolojiye gittim kontrol edilmesi gerekiyor dedi gitmen gerekiyorda yada aklında şüphe varsa hemen git bence faktör testleri hastaneye göre değişiyor 1 hafta 10 günü buluyor çıkması hayırlı olsun şimdiden
Teşekkür ederim canım inşallahCatlak-kurabiye tebrik ederim pozitif olmuş görünce çok mutlu oldum inşallah sağlıkla ilerleriz hepimiz
Çok düşük değilse kontrol altında tutuyorlar ben kan sulandırıcı kullanıyorum şuan çok şükür hamileyim ama ben tüp bebek tedavisini yaptırmadan önce zaten düşük olduğunu biliyordum o yüzden hemen doktorla görüştüm zaten 6’lı tarama felan aynı faktör testleriExtra bir tedavi gerektiriyor mu peki bu durum yoksa kan sulandırıcı yeterli oluyor mu?
Ay cok guzel ya sonuclarin masaallah canim amiiin ecmain guzel dualarin icjnİnşallah sağlıklı kucaklarımıza alırız Rabbim hayırlı birşekilde nasip eder.12. 403 Bugün 14.gün 1306 çıktı kızlar sizlerin nasıldı çok şükürVee şuan sonuç bekleyenlere Rabbim en güzelleriyle nasip etsin
Adet gunum yarin normalde sancilar biraz gecti normalim arada nadir batma oluyo o kadar ama belim agriyo halaBende de öyle olmuştu canım korkma inşallah yerleşiyordur. Adet günün yakın değil dimi
ay Masaallah canim Mevlam guzel sonuclar aldirsinKizlarrr 3 yumurta toplanmisti c.tesi..
simdi aradilar 2.gun oluyo bugün 3 u de dollenmis ve durumları cok guzelmisay inanamiyorum insallh hepsinde devam eder
test zamanim 29 ekim cuma gunu bugun transfer sonrasi 7.gunAdet ağrısıyla çok benziyor diolar canım endişe yapma test zamanın ne zaman kaçıncı günün
hadi hayirli olsun canim baska bir bekleyise merhaba o zamanTransferim oldu şükür kızlar 3 saat dinlenip çıkacağım serumda verdiler süt gibi
Evet cnm hematoloji de farklı testleri yapılıyor koaguluteydi sanırım kanin pıhtılaşma saniyesini neydi aptt suresi fln terimleri değişikler olabilir mutlaka yaptirCatlak-kurabiye P palomia Sade frappe
Hayırlısı olur inşalah Rabbim hepimizin dualarını kabul etsinTransferim oldu şükür kızlar 3 saat dinlenip çıkacağım serumda verdiler süt gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?