2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar benim de transferden sonraki 3. Günüm. Su gibi akıntı bende de oluyor ben de fitil kullanmıyorum bu arada. Onun dışında pek bir şey yok.
Canim benim de fitil den gelen akıntı gibi deil şeffaf su gibi hayırlısı inşallah kardeşim de böle anlamıştı belki belki farklı biseydi bekleyelim erken daha

Selam kızlar benimde 16 Ekimde transferim oldu 3.gün embriyosu, bugün 9.gün idrar testi yaptım ama negatif çıktı, erken mi acaba?

Canim benim de fitil den gelen akıntı gibi deil şeffaf su gibi hayırlısı inşallah kardeşim de böle anlamıştı belki belki farklı biseydi bekleyelim erken daha
Canımm sabret benimde 6.gün fitili koyduktan sonra akıntıyla beraber hep geliyordu öncesinde öyle değilde sonradan akıntıyla geldi hep hayırlısı olur inşallah

Catlak-kurabiye P palomia Sade frappe
Kızlar ben bugün genetik bölümünden kan verdim trambofoli (mor tüp)kan verdim kan pıhtılaşmasinin tespiti için dedim 6 tane şeye bakıyoruz dedi ama yine de kan pihtilasmasi farklı biseyi de var dedi anlamadım onun için de hematoloji bölümüne gidebilirsiniz dedi.
Onun ile ilgili bir bilgisi olan varmi hemotoloji ye giden

Canımm sabret benimde 6.gün fitili koyduktan sonra akıntıyla beraber hep geliyordu öncesinde öyle değilde sonradan akıntıyla geldi hep hayırlısı olur inşallah
Amin canım inşallah peki fitili bayadir kullaniodum beyaz ilaç olarak geri geliodu bu bildiğin su şeffaf baya senin 6 gün sonrası mi geldi

Ben gitmemiştim
Trambofili paneli 6lı baktırdık çıkan sonucu tüp bebek doktorumuzdan önce samimi bir doktor arkadaşımız görmüştü ve pıhtılaşmayla ilgi olduğunu söylemişti

Canım faktör testleri vucüdundaki sıvı pıhtalaşma trombosit beyaz kan onlar için yapılıyor benim faktör 8,9,10 mesela düşük baya ben hematolojiye gittim kontrol edilmesi gerekiyor dedi gitmen gerekiyorda yada aklında şüphe varsa hemen git bence faktör testleri hastaneye göre değişiyor 1 hafta 10 günü buluyor çıkması hayırlı olsun şimdiden

Banada 6'lı trombofili testi yapıldı canım diğerini bilmiyorum.

Extra bir tedavi gerektiriyor mu peki bu durum yoksa kan sulandırıcı yeterli oluyor mu?

Extra bir tedavi gerektiriyor mu peki bu durum yoksa kan sulandırıcı yeterli oluyor mu?
Çok düşük değilse kontrol altında tutuyorlar ben kan sulandırıcı kullanıyorum şuan çok şükür hamileyim ama ben tüp bebek tedavisini yaptırmadan önce zaten düşük olduğunu biliyordum o yüzden hemen doktorla görüştüm zaten 6’lı tarama felan aynı faktör testleri

Ay cok guzel ya sonuclarin masaallah canim amiiin ecmain guzel dualarin icjnbenimde cuma gunu test gunum bekliyoruz
Bende de öyle olmuştu canım korkma inşallah yerleşiyordur. Adet günün yakın değil dimi
Adet gunum yarin normalde sancilar biraz gecti normalim arada nadir batma oluyo o kadar ama belim agriyo halasoylene soylene cumayi getircem
Kizlarrr 3 yumurta toplanmisti c.tesi..
simdi aradilar 2.gun oluyo bugün 3 u de dollenmis ve durumları cok guzelmis ay inanamiyorum insallh hepsinde devam eder
ay Masaallah canim Mevlam guzel sonuclar aldirsin
Adet ağrısıyla çok benziyor diolar canım endişe yapma test zamanın ne zaman kaçıncı günün
test zamanim 29 ekim cuma gunu bugun transfer sonrasi 7.gun
Transferim oldu şükür kızlar 3 saat dinlenip çıkacağım serumda verdiler süt gibi
hadi hayirli olsun canim baska bir bekleyise merhaba o zamanSımsıkı tutunup buyusun gelissin minnosun ya da minnoslarin

Evet cnm hematoloji de farklı testleri yapılıyor koaguluteydi sanırım kanin pıhtılaşma saniyesini neydi aptt suresi fln terimleri değişikler olabilir mutlaka yaptir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…