- 25 Nisan 2016
- 986
- 890
- 103
- 43
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.961
Allah razı olsun cnm senin de teste az kalmış ins.pozitifi görürsün görürüz hepimizAy cok guzel ya sonuclarin masaallah canim amiiin ecmain guzel dualarin icjnbenimde cuma gunu test gunum bekliyoruz
Adet gunum yarin normalde sancilar biraz gecti normalim arada nadir batma oluyo o kadar ama belim agriyo halasoylene soylene cumayi getircem
ay Masaallah canim Mevlam guzel sonuclar aldirsin
test zamanim 29 ekim cuma gunu bugun transfer sonrasi 7.gun
hadi hayirli olsun canim baska bir bekleyise merhaba o zamanSımsıkı tutunup buyusun gelissin minnosun ya da minnoslarin
Aminn cnm çok saolHayırlısı olur inşalah Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
Gözün aydın canım benim sımsıkı tutunsun inşallahTransferim oldu şükür kızlar 3 saat dinlenip çıkacağım serumda verdiler süt gibi
Tesekkurler canim bende yeni verdim bugünBen gitmemiştim
Trambofili paneli 6lı baktırdık çıkan sonucu tüp bebek doktorumuzdan önce samimi bir doktor arkadaşımız görmüştü ve pıhtılaşmayla ilgi olduğunu söylemişti
Once trambofoli baktirip onlar mı yönlendirdi hematoloji ye canim teşekkür ederim canımCanım faktör testleri vucüdundaki sıvı pıhtalaşma trombosit beyaz kan onlar için yapılıyor benim faktör 8,9,10 mesela düşük baya ben hematolojiye gittim kontrol edilmesi gerekiyor dedi gitmen gerekiyorda yada aklında şüphe varsa hemen git bence faktör testleri hastaneye göre değişiyor 1 hafta 10 günü buluyor çıkması hayırlı olsun şimdiden
Bende aynısını yaptırdım canim insallah temiz çıkar yani igne kullanmak zorunda kalmamBanada 6'lı trombofili testi yapıldı canım diğerini bilmiyorum.
Tesekkurler canim onu da araştırıp bakayim yani doktorum hiç istemedi bende burada gördüm yapanlarıEvet cnm hematoloji de farklı testleri yapılıyor koaguluteydi sanırım kanin pıhtılaşma saniyesini neydi aptt suresi fln terimleri değişikler olabilir mutlaka yaptir
Allah razı olsun cnm çok saolGözün aydın canım benim sımsıkı tutunsun inşallah
Hayirli olsun Canım bende bugün öğlen transfer oldum bende lekelenme olmadımerhaba arkadaslar bir sorum olcakti bugün transferim gerceklesti ama 1 saat sonra hafif lekelenmelerim oldu benim gibi olan varmi ve hamile oldugunu ögrenen
anladim canim insallah tutunma lekelenmesidir bu ikinci denemem bu arada seninde hayirli olsun ayni gün transferimiz gerceklesmis umarim ayni anlardada pozitifi görmek nasip olurHayirli olsun Canım bende bugün öğlen transfer oldum bende lekelenme olmadı
Amiiin ecmain canimAllah razı olsun cnm senin de teste az kalmış ins.pozitifi görürsün görürüz hepimiz
hayirli olsun canim sımsıkı tutunsunlar inseallahmerhaba arkadaslar bir sorum olcakti bugün transferim gerceklesti ama 1 saat sonra hafif lekelenmelerim oldu benim gibi olan varmi ve hamile oldugunu ögrenen
İnşallahh yerleşmedir canım ilaçlarını aksatma bugün dinlen çoğunluklaKızlar bugün 6.günüm biraz önce lavaboya gittiğimde iç çamaşırımda çok açık kahve rengi lekenlenme gördüm. Toplasam 50 kr büyüklüğündedir . Umutlanmalı mıyım ?
İnşallah canımİnşallahh yerleşmedir canım ilaçlarını aksatma bugün dinlen çoğunlukla
Hayırlı olsun olsun sımsıkı tutunsun bebeinizKızlar bende transferden geldim şimdi uzanıyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Aynı gün transfer olmuşuz benim de bugündü ben de aldım serumuTransferim oldu şükür kızlar 3 saat dinlenip çıkacağım serumda verdiler süt gibi
Aynı gün transferiyizKızlar bende transferden geldim şimdi uzanıyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Benim de bugün 12:00 da olduTransferim oldu şükür kızlar 3 saat dinlenip çıkacağım serumda verdiler süt gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?