• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kizlar Rabbime binlerce kere şükür ben pozitif sonucu gördüm.🤲 Rabbim bu yolda emek çaba harcayan herkese yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese evladını saglicakla nasip etsin.
Gözün aydın canım benim şükür sağlıkla ilerlesin Allah'ım kucağına almayı nasip etsin 🤲🤲🥰🥰bize de bol dua et lütfen hamisler in kabul olurmuş 🥰🥰

Kızlar bugün 6.günüm biraz önce lavaboya gittiğimde iç çamaşırımda çok açık kahve rengi lekenlenme gördüm. Toplasam 50 kr büyüklüğündedir . Umutlanmalı mıyım ?
Bu 6.gunde bir hikmet var benimde ayni sekilde canim 🤗hayra yoruyoruz
Kızlar bende transferden geldim şimdi uzanıyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun 🙏🏻
Aynı gün transfer olmuşuz benim de bugündü ben de aldım serumu 💕
Test günü ne zaman
Hayirli olsun canlar Rabbim umduklarjmiza nail eylesin hepimizi😍amin
Kizlar Rabbime binlerce kere şükür ben pozitif sonucu gördüm.🤲 Rabbim bu yolda emek çaba harcayan herkese yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese evladını saglicakla nasip etsin.
masaallah canim hayirli olsun gozun aydin 😍

Selam kızlar transfer olanlar hayırlı olsun mucizeleriniz sımsıkı tutunsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🤲🤲🥰 pozitif sonuç alanlar gözünüz aydın sağlıkla devam etsin inşallah 🥰 ben iyiyim çok şükür bu ara limona tuz döküp yiyorum biraz mideme bulantıma iyi geliyor tansiyonumu etkilemez inşallah 🤲😊

Tureed Tureed canim ne yapiyosun nasıl gidiyor 😇kaçıncı günün bugün yarıladın herhalde 😉kaçak test falan yaptın mı 😅
Yok yarilamadim ama yıl gibi geldi kuzum ☺️bugün 4.gunum bı tarafta ağrı olsun belirti olsun belim agrio kasigim agrio bugün diorumki ayy regli mi olcam pazartesi ye kadar yapmicsm hiç test günler nasi geccek bilmiom😂😂

Selam kızlar transfer olanlar hayırlı olsun mucizeleriniz sımsıkı tutunsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🤲🤲🥰 pozitif sonuç alanlar gözünüz aydın sağlıkla devam etsin inşallah 🥰 ben iyiyim çok şükür bu ara limona tuz döküp yiyorum biraz mideme bulantıma iyi geliyor tansiyonumu etkilemez inşallah 🤲😊
Ekşi hosunami gidio yoksa kuzum☺️☺️

Back
X