• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Senin belirtiler neler canım bende bugün biraz kasılma vardı korktum ama hayırlısı daha leke falan olmadı hiç
Biraz belim agrio canım arada kasik batmasi si bide ara da bazı kendimi dinlediğimde farketrigim seyler inşallah guzel sonuçlar alırız canım 🤲🤲🥰🥰

Evet canım aynı şeyi düşündüm 6.gunumde bakalım bı şey olcakmi 😂😂
Benim bu sabah kan geldi adet oluyorum sanki hastaneyi arayip sorucaz (yurtdisinda yasiyorum su an burda sabah 9:33 kafa karisikligi olmasin 😅) moralim bozuldu hatta agladim ama kendime hayirlisi neyse o olsun diye teselli veriyorum karmakarisigim su an😕

Çok teşekkür ederim.Ya dayanamayıp yaptım 😔sıradan bi test sılık bı cizgi var şuan .sizce yanlıs olabılır mi?Transfer günüm dahıl benımde bugun 6 günüm
Kesin doğru diyemem canım.
8.gün tekrar yap bakalım testi, koyulaşma olucak mı

Benim bu sabah kan geldi adet oluyorum sanki hastaneyi arayip sorucaz (yurtdisinda yasiyorum su an burda sabah 9:33 kafa karisikligi olmasin 😅) moralim bozuldu hatta agladim ama kendime hayirlisi neyse o olsun diye teselli veriyorum karmakarisigim su an😕
Sakin olmaya çalış canım dualarımız seninle kırmızı mi Baya kirmizi olarak ta leke geliomus herkesin bünyesi farklı işaret veriyor ağla kuzum Allah'ım hayırlısıni ver die yola çıktık ama bence bişe olmadı haber ver bizede

Benide eklermisiniz kızlar 21Ekim transfer günüm, 36 yaşındayım, ilk denemem
Rabbim hepimizin kucağını doldursun emeklerimiz boşa gitmesin yavrularımız sıkı sıkı tutunsun bize 🤲💕
Hoş geldin canım eklerim tabi ki. İnşallah sağlıkla tutunsun bebeğin sana. Müjdeli haberler ile sonuçlansın🤲
Arkadaşlar polikistik overli olup transfer yaptıran arkadaşlar var mı ? Benim de 3. Günüm.
Benn 🙋‍♀️🤗

Canım kan ver istersen bugün belli olmaz belki yerleşmedir. Nasıldı çok mı yoğundu kanama

Merhaba kızlar
20 ekim 5 aa pgt’ye giden 1 adet embriyo transfer edildi.yaşım 37 ilk denemem.size sorum şu siz neler hissetiniz .şuan cok tedirginim hiç bisey hissetmiyorum.Buda beni korkutuyo.Acaba olumsuz dıye mi boyle.test yapsam çıkar mı sızce idrar yada kanda.
Canım umudunu kaybetme bak silik çizgi çıkmış bu sabah tekrarla istersen ya da bence direkt kan ver. İdrar testleri ile moralini hiç bozma.
Sımsıkı tutunsun bebeğin sana inşallah 🤲

Sakin olmaya çalış canım dualarımız seninle kırmızı mi Baya kirmizi olarak ta leke geliomus herkesin bünyesi farklı işaret veriyor ağla kuzum Allah'ım hayırlısıni ver die yola çıktık ama bence bişe olmadı haber ver bizede
Adet gibi geliyo hayirlisi ya hastaneyi aramadik bi anda unuttum telasla transfer gunu aciklama yaptiklarinda adet gibi kan gelse de test gununu bekleyin demislerdi

Adet gibi geliyo hayirlisi ya hastaneyi aramadik bi anda unuttum telasla transfer gunu aciklama yaptiklarinda adet gibi kan gelse de test gununu bekleyin demislerdi
Evet canım bana verdikleri kağıtta da öle yazioruldu korkma canım dinlen yerlesmedir bebeini üzme belirti verio belki ben burdayım dio sen bugün biraz dinlen ama en azından telefonla da olsa bilgi ver hayırlı si olsun kuzum🤲🤲🥰🥰

Moralini bozma canım Hemen korkma bazısında böyle olurmuş 9. 10. Günlerde genelde

Allah korusun yavrunun tutunma kanaması olsun🤲

Kızlar merhabalar, transferden sonra sürecinizi nasıl geçirdiniz acaba? Çok yatmayın diyorlar nasıl yapmak lazım kafam biraz karışık😅
Bana 4gun yat sonra normal hayatına geç dedi doktrum ben arada evde yürüyorum 5.gunum yemeği eşim yaptı yani hiç bişe. Yapmadım ise baslicak yarın ben yapicam siz yapiosunuz deme günlük işleri bende bunu merak ediodum

Back
X