- 19 Kasım 2020
- 22.207
- 48.455
- 598
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #9.101
Allah razı olsun canım benimYaaa pozitif mi oldu çook şüküüür. Vallahi hissetmiştim sanada yaznıştım olumlu hissediyorum diye gözün aydın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım benimYaaa pozitif mi oldu çook şüküüür. Vallahi hissetmiştim sanada yaznıştım olumlu hissediyorum diye gözün aydın![]()
Çok normal kuzucum ben hala bişey hissetmiyorumBen bugün rüyamda korktum bı iyi hissetmiorum yine kasik ağrısı bel ağrısı devam başka hissetmem gerekiomu 5.gunum orda var hissediorum diyemiorum cnsim normal mi
Valla ilk 3 gün bolca dinlen ama sonra kendini çokta hareksiz bırakma canım. Bide merdiven sormuşsun bizim apartman eski ve merdivenleri oldukça dik merdivenlerden. Transferin 2. Günü eve geldik yavaş yavaş çıktım. Sonra iğnelere gittik geldik yine aynı. Hiç stres yapma ani hareketlerden uzanmaktan ağır kaldırmaktan kaçın. Onun haricinde hareket halinde olKızlar merhabalar, transferden sonra sürecinizi nasıl geçirdiniz acaba? Çok yatmayın diyorlar nasıl yapmak lazım kafam biraz karışık![]()
Merhabalar. 29yaş 23Ekim
tek embriyo 5.gün 1.deneme
Beni de eklersenız sevınırım hepımız için hayırlısı olsun![]()
35 yaş 2. Deneme 25 ekim çift embriyo transferi
Tamam canlar hemen ekliyorum sizleri deMerhaba canım benide eklermisin 26 yaşında ekim 11 tarnsferiyim ilk deneme 5.gün embriyosu dondurlmuş transsfer
Valla bana da lazım ya. 2 hafta geçmiyorPuzzle canım puzzle al kendine 1000-1500 lük falan. O kadar zaman alıyor ki anlamıyorsun zaman nasıl geçti
Beynimin içinde konuşan sesleri susturmaya çalışıyorum canım. Tam kötü sözler başlayacakken hayır diyorum iyi düşün iyi olsun. Bolca dua et tevekkül et. Yapboz fikri harika bence. Ya da dizilerle aran nasıl dizi izleyebilirsin ben bütün İnterneti bitirdimKızlar bana bir akıl verin nolur. Bir iki gün içinde regl olucam ve rahim uygunsa transfer hazırlığı başlıycak ama son 10 gündür falan psikolojim inanılmaz harap. Sürekli ağlıyorum, belki doğum kontrol hapından bilmiyorum, eş desteği yok, anlamıyor bile yapması gerekenleri geçtiğimiz çok basit bir süreç sanki normal hayatımıza devam ediyoruz. Olayın ciddiyetinin farkında değil, sanki ben naz yapıyorum sanıyor bence ve sorumluluklarını bilmiyor.
Şimdiden tutmayacağına emin gibiyim tüm umudumu ve inancımı yitirdim. Boşa giden emekler gibi geliyor. Antidepresanı bırakmıştım kendimi zor tutuyorum başlamamak için. Çok çaresizim gerçekten. Stresle başa çıkmak için özellikle yaptığınız şeyler oldu mu bunu sormak istedim aslında.
Yaaa buradan da yazmak istedim canım.Kızlar selam. 6+2 haftalık olduk bugün kalp atışını gördük çok şükür. Ve süpriz 1 tane daha kese çıktı. Ama çok küçük geriden gelmiş içi boş mu dolumu anlayamadık böyle olup sağlıklı ilerleyen oldumu acaba
İyiyim teşekkür ederim. Ben belirti aramıyorum artık ne olcaksa olsun :) ben dondurulmuş embriyo transferi oldum. Adetin 3. Gününden itibaren aspirin estrofem progestan folik verdiler daha sonra progestan dex göbekten 1 tane iğne yapıyorum kese görünene kadar bunlara aynen devam edecekmişim. Dün ve bugün affedersin ishal gibiyim. Onun dışına sabahları özellikle su gibi akıntım var ama bunlar hormon ilaçlarından kaynaklı diye düşünüyorum. 6. Günden sonra filan belki belirti arayabilirim şu an erken. Sen de kafanı karıştırma benden tavsiye. Tureed diye bi arkadaş var o da benden bir gün önce transfer olmuş onunla da konuşuyoruz bazen. Peş peşe güzel haberler alalım inşallahCanım beraber bekleyecegız desene ..Nasılsın :) bı belırtın var mı henuz erken amahangı ılaçları kullanıyorsun
Evet o yüzden sordum 15 kasımda yolcuyuz nasipse inşallah olumlu haberi alıp bebişlerle gideceğiz keseyi burda görür müyüz bilmiyorumCuma gunu canim
Allah razi olsun canim simdi biraz daha sakinim hakkimda hayirlisi en basindan beri herseye hazirlikli olmaliyim diye telkin veriyordum kendime nasibimizde ne varsa onu gorucez bekliyorum artik kanama devam ediyo kahverengide var normal adet kanamasi birlikte geliyo
Tesekkur ederim canim cok yazi okudum herkeste farkli farkli durumlar tevekkeltu alellah
hayir canim Turkiyede yaptirmadim bulundugum yerde yaptirdim hayirlisi..sizin yurtdisi durumu vardi yanlis mi hatirliyorum acaba?
amin canim umarim oyledir Rabbime emanet artik
Ben de dün 2 kitap aldımValla bana da lazım ya. 2 hafta geçmiyor![]()
![]()
Hadi inşallah canım gönlünce olsunDenizatidenizyildizi canım, ben bugün 6+6 oldum.
Cumartesi kontrole gidicem.
Bir sürpriz olup 2 kese görünürse ben de çok sevinirim.![]()
Aa bak kitabı iyi hatırlattın ya. Valla aklımdan çıkmıştı bende ayarlamıştımBen de dün 2 kitap aldımbitiririm herhalde
Telefonla çok uzun vakit geçirmek istemiyorum
Ah hepimizinki inşallah o kadar paniğim ki inşallah sağlıkla ilerler her şey hepimiz içinÇok şükür canım benim![]()
bende göremedim bekliyorum randevu gününü
inşallah sağ salim ilerlesin sağlıkla büyüsün
![]()
Evet peş peşe alalım haberleri valla kuzumİyiyim teşekkür ederim. Ben belirti aramıyorum artık ne olcaksa olsun :) ben dondurulmuş embriyo transferi oldum. Adetin 3. Gününden itibaren aspirin estrofem progestan folik verdiler daha sonra progestan dex göbekten 1 tane iğne yapıyorum kese görünene kadar bunlara aynen devam edecekmişim. Dün ve bugün affedersin ishal gibiyim. Onun dışına sabahları özellikle su gibi akıntım var ama bunlar hormon ilaçlarından kaynaklı diye düşünüyorum. 6. Günden sonra filan belki belirti arayabilirim şu an erken. Sen de kafanı karıştırma benden tavsiye. Tureed diye bi arkadaş var o da benden bir gün önce transfer olmuş onunla da konuşuyoruz bazen. Peş peşe güzel haberler alalım inşallah![]()
Benim inşallah 1kasimsa gebe yazarsın yanimaKızlar tabloya eklemeyi unuttuğum yoktur inşallah![]()
Bende demiştim unutmuşsun diyen yoktur inşallah![]()
Çok güzel demisin tatlım ama ahh o iç sesi mi bogcamKızlar belirti konusunda nolur canınızı sıkmayın biliyorum çok zor ama ben şuan bişey hissetmiyorum. Hatta sabah arkadaşlara yazmıştım eller gider mersine ben giderim tersine
milletin karnı acıkıyor uykusu geliyor bulantısı başlıyor bende hiç bir şey yok diyorum
![]()
Aslında hepimiz biliyoruz herkeste belirtiler çok farklı hatta aynı kişinin iki gebeliğinde yaşadığı belirtiler bile farklı. Ama işte içimizde bi yerde susmayan bi ses var tüm dünyayı susturup sadece ona kulak asıyoruz. Yok illa şu belirti var mı diye kendimizi dinliyoruz.
Stresin tatlı heyecanınızın önüne geçmesine izin vermemeye çalışın
ha baktınız çok stresli geçiyor bence kan verin. Ben 6. Gün lekelenme sonucu vermesem kafayı yicektim arabeske bağlamıştım çoktan. Tabi ki yine karar sizlerin. Kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız size ne iyi geliyorsa ona yönelin
Uzun oldu kusura bakmayın
Rabbim müjdelerle sonuçlanırsın hepinizi
![]()
Helal olsun canım benimAh hepimizinki inşallah o kadar paniğim ki inşallah sağlıkla ilerler her şey hepimiz içinBu süreçte hepimizin birbirimize hakkı geçti benden yana her şey helal olsun sizlerde hakkınızı helal edin
![]()
Oyy inşallah inşallah vallaBenim inşallah 1kasimsa gebe yazarsın yanima,
![]()
Beraber boğalımÇok güzel demisin tatlım ama ahh o iç sesi mi bogcambelirti ara dio sürekli
![]()
Ay hadi inşallah ama şimdi panik oldum gelişirmi gelişmezmi diyeDenizatidenizyildizi canım, ben bugün 6+6 oldum.
Cumartesi kontrole gidicem.
Bir sürpriz olup 2 kese görünürse ben de çok sevinirim.![]()