2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ben şimdi kalp atışı bekliyorum ama kalp atışı görünce ben de 8. hafta ne olacak diye bekleyeceğim benim 8. haftada durmuştu kalbi. Aynı endişeyi paylaşıyoruz canım. Ben de burdayım senin için. Kendine şimdiden her bebek farklı demeye başla tamam mı?

Oyle her bebek farklı canım aklıniza olumsuz yaşadıklarızi dusunmemeye calisin güzel sağlıkla kucağınıza alicaksiniz canım

Kizlar tutan herkeste leke oldumu benim tutmadı sanırım sadece adet olcak gibi ağrı hiç leke yok 6.ci günüm

hayırılı olsun canım.İnşalalh cok ıyı sonuclar alırsın.bende yarım saate dınlendım lavaboya cıkmak zorunda kaldım.zaten o kadar yetıyomus.

Olmamıştır kuzum hiç takılma. Gözün aydın sımsıkı tutunsunlar inşallah

Tureed ve kalkyerineyat
Çok haklısınız kızlar, her bebek farklı tabii ki.
Geçenki ilkti, belki ondan dolayı, bilmiyorum kaybedeceğim hiç aklıma gelmemişti.
Bunda o korkuyla günlük bile yazmıyorum.
Bebekle ilgili kitaplar okumaya başlamıştım onda.
Bunda dizilerle falan oyalıyorum kendimi.
Bi işte buraya gelince hamilelik gündemimde.

İnşallah canım benim tahmin edebiliyorum o halini. Yalnız bu süreçte biraz daha fazla dinlen inşallah lekelenme de biter
Dinlenebilsem maalesef yapamiyorum onu sadece agir kaldirmamak vs onlara dikkat edebildim
CAnım hayırlısı olsun ne mutlu sana erkenden öğrendin. Biraz rahatlamışsındır. İşallah kalp atışlarını da gördüğün günler nasip olur. Haberdar et bizleri de
kan testinde hersey daha iyi belli olacak inseallah tesekkur ederim canim dualarina cani gonulden amin ecmain Rabbim hepimizin yuzunu guldursun
Allah razi olsun canimsonucu alir almaz buraya yazicam inseallah..benim bugun 9.gunumdu ve evet 5.gun embriyosu
Az kalmis sizin yolculugunuza Rabbim bebeklerinle birlikte nasip etsin
Allah razi olsun canim kan testini de gordukten sonra inseallah devami gelir bu sekilde
Kizlar tutan herkeste leke oldumu benim tutmadı sanırım sadece adet olcak gibi ağrı hiç leke yok 6.ci günüm
canim benim leke olmasa daha iyi degil mi stres olmuyor insan o zaman moralini bozma ki lekelenme olmayanlarda var herkesin belirtisi farkli oluyor neselenemin ol ben su an lekelenme vs yasamak istemezdim tedirginli artiriyo cunku rahat ol keyfine bak

Bugün 12. Gün kan verdim yarım saat önce heyecanla bekliyorum
Ay hadi hayirli sonuclar olsun
Olduda bitti canim cok şükür. Eve geldim yatiyorum 2 tane blast 5aa embriyo transfer edildi. En cok zorlayan idrara sıkışık lik oldu. Sonrasinda yarim saat yatabildimmm.
ben 10 dk anca dayanmistimhadi canim hayirli olsun bakalim sımsıkı tutunsunlar annecigine

Sonucum 14 çıktı.
9.gün testinde 59 çıkmıştı.
Belirti melirti hepsi boş
Kahroldum ben artık bundan sonra nasıl dayanırım bilmiyorum
Canim anliorum şuanda hiç bı kelime senin içini dindirmez ama sağlıklı deilmis embryo Allah'tan hep hayırlısını diledik canım tez vakitte bebein seninle olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…