2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canım benim İnşaAllah bu sefer yüzün gülecek ınanıyorum sen rahat ol yeterki düşünme bir şey test yapmayı dusunuyor musun erken yani 6.7.gunler falan kaçıncı gun emrıyosu bu arada
hayir canim erken yapmayi düsünmüyorum doktorumda dedi 12inci günü bekle erken sonuclar cogu zaman yaniltabiliyor o yüzden en iyisi bence gününü beklemek ben öyle yapicam canim benim ücüncü gün dondurulmus embriyosuydu peki senin

Benım 5.gun dondurulmuş embrıyo.. 3.gun embrıyolarıda geç çıkabılıyor en guzelı zamanında test yapmak ama içim içimi yıyor nasıl dayanacagım bılmıyorum 7.gun yapmayı dusunuyorum çıkan oluyor arkadasımın 6.gun cıkmış kaset testte oda yapma dıyor ama bılemedm..

Sonucum 14 çıktı.
9.gün testinde 59 çıkmıştı.
Belirti melirti hepsi boş
Kahroldum ben artık bundan sonra nasıl dayanırım bilmiyorum
benim ilk denememde 5inci gün taze embriyoydu maalesef olmadi insallah bu tutunur yani erken sonuc alanda oluyor ama bazen de erken cikmayip sonra hamile oldugunu ögrenende oluyor bosu bosuna kendini üzmüs oluyorlar ondan erken yapmak istemiyorum evet beklemek zor ama iste aylar yillar beklemisiz 10 gün ne ki tabi sen yine nasil istersen

Sonucum 14 çıktı.
Yanlışlıkla beğen oldu canım.

Çok üzüldüm. Şu an teselli olmaz pek biliyorum ama inan bana pozitif alıp ilk haftalarda kaybetmektense, daha da kötüsü dış gebeliktense kimyasal olması daha iyi. Biraz zaman tanı kendine. Ve ağlamak istediğinde ağla. Kendini hiç tutma. Yaşadığımız şeyler tüm bu süreç çok zor ve yaşamayan birinin anlaması mümkün değil. Biraz uzaklaşmaya çalış her şeyden. Biz burdayız, seni en iyi biz anlarız ama yine de buradan da bir süre uzaklaşman iyi gelir belki.

Kizlar tutan herkeste leke oldumu benim tutmadı sanırım sadece adet olcak gibi ağrı hiç leke yok 6.ci günüm
Herkeste olmuyor canım sakın kal.bol.bol inşirah oku Rabbime güven vakti geldiyse zaten meleğin seninle adet ağrıları zaten oluyor benim çok olmuştu

Çok haklısın canım çok farklı örneklerde var dedıgın gbı net bşey öğrenmek daha iyi muallakta kalmakta zor..dediğin gbi çok bekledik bekleriz daha..bazen çok yoruldugumu hıssedıyorum sanki yaşamıyorum hayat bundan ıbaret gbı sadece buna yoğunlaştm uzun zamandr sadece bu oldu herşeyim.. artık hayırla sonuclansın İnşaAllah hepımızınki üzülmeyelim bi daha..

Sonucum 14 çıktı.
Her seferinde daha da büyük bir güçle tekrardan başladım pes etmedim ne olur pes etme olacak Allah'ın izniyle bizim yolumuz uzun ve yorucu hep derdim iğneler ilaçlar kullan masaya yat kalk umutla.bekle sonunda negatif yaşa ölecek gibi hissederdim derdim ki önümde kocaman dağ var tirmaniyorum aşsam mucizen kavuşacağım ama her seferinde yuvarlanıp en aşağı düşüyorum diye...Ama ne olursa olsun pes etmedim ağladım aylarca sonra Ya Allah dedim ne olur sende bırakma kendini pes etme olacak biiznillah kardeşim umudumuz hep var

amin canim insallah iyi düsün iyi olsun sen nezamandir ugrasiyorsun peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…