- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.378
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.361
İnşallah canım benim sımsıkı tutunsunlarNe guzel biseymis içinde bir canlı olduğunu hissetmek ❤ hatta su an 2 tane benimcok sagol canim benim insallah bebislerim benimle kalacak
canim benim Rabbim yuregine ferahlik versin en guzel hayirli vakitte hic ummadigin bi anda yuzunu guldursun aminBu 5.ydi ben artık dayanamıyorum
Bana dört bardak su iç def gelirken iki bardak içsem bide orda içsem tam olur muOlduda bitti canim cok şükür. Eve geldim yatiyorum 2 tane blast 5aa embriyo transfer edildi. En cok zorlayan idrara sıkışık lik oldu. Sonrasinda yarim saat yatabildimmm.
hayir canim erken yapmayi düsünmüyorum doktorumda dedi 12inci günü bekle erken sonuclar cogu zaman yaniltabiliyor o yüzden en iyisi bence gününü beklemek ben öyle yapicam canim benim ücüncü gün dondurulmus embriyosuydu peki seninCanım benim İnşaAllah bu sefer yüzün gülecek ınanıyorum sen rahat ol yeterki düşünme bir şeytest yapmayı dusunuyor musun erken yani 6.7.gunler falan kaçıncı gun emrıyosu bu arada
İnşallah güzel sonuç alırsın aminnnn benim b kaliteymiş bi tane transfer olcakOlduda bitti canim cok şükür. Eve geldim yatiyorum 2 tane blast 5aa embriyo transfer edildi. En cok zorlayan idrara sıkışık lik oldu. Sonrasinda yarim saat yatabildimmm.
Bana 2 litre demislerdi ben 1 bucuk litre içtimBana dört bardak su iç def gelirken iki bardak içsem bide orda içsem tam olur mu
Coook güzel bir his. Birde ultrason fotoğrafı verdiler ilk resmi olsun dediler ❤ transfer de dua et bol bol.İnşallah güzel sonuç alırsın aminnnn benim b kaliteymiş bi tane transfer olcak
Benım 5.gun dondurulmuş embrıyo.. 3.gun embrıyolarıda geç çıkabılıyor en guzelı zamanında test yapmak ama içim içimi yıyor nasıl dayanacagım bılmıyorum 7.gun yapmayı dusunuyorum çıkan oluyor arkadasımın 6.gun cıkmış kaset testte oda yapma dıyor amahayir canim erken yapmayi düsünmüyorum doktorumda dedi 12inci günü bekle erken sonuclar cogu zaman yaniltabiliyor o yüzden en iyisi bence gününü beklemek ben öyle yapicam canim benim ücüncü gün dondurulmus embriyosuydu peki senin
Canım Rabbim bekletiyorsa vardır hayırlısı üzme kendineBu 5.ydi ben artık dayanamıyorum
Sonucum 14 çıktı.
9.gün testinde 59 çıkmıştı.
Belirti melirti hepsi boş
Kahroldum ben artık bundan sonra nasıl dayanırım bilmiyorum
benim ilk denememde 5inci gün taze embriyoydu maalesef olmadi insallah bu tutunur yani erken sonuc alanda oluyor ama bazen de erken cikmayip sonra hamile oldugunu ögrenende oluyor bosu bosuna kendini üzmüs oluyorlar ondan erken yapmak istemiyorum evet beklemek zor ama iste aylar yillar beklemisiz 10 gün ne ki tabi sen yine nasil istersenBenım 5.gun dondurulmuş embrıyo.. 3.gun embrıyolarıda geç çıkabılıyor en guzelı zamanında test yapmak ama içim içimi yıyor nasıl dayanacagım bılmıyorum 7.gun yapmayı dusunuyorum çıkan oluyor arkadasımın 6.gun cıkmış kaset testte oda yapma dıyor amabılemedm..
Yanlışlıkla beğen oldu canım.Sonucum 14 çıktı.
Herkeste olmuyor canım sakın kal.bol.bol inşirah oku Rabbime güven vakti geldiyse zaten meleğin seninle adet ağrıları zaten oluyor benim çok olmuştuKizlar tutan herkeste leke oldumubenim tutmadı sanırım sadece adet olcak gibi ağrı hiç leke yok 6.ci günüm
Çok haklısın canım çok farklı örneklerde var dedıgın gbı net bşey öğrenmek daha iyi muallakta kalmakta zor..dediğin gbi çok bekledik bekleriz daha..bazen çok yoruldugumu hıssedıyorum sanki yaşamıyorum hayat bundan ıbaret gbı sadece buna yoğunlaştm uzun zamandr sadece bu oldu herşeyim.. artık hayırla sonuclansın İnşaAllah hepımızınki üzülmeyelim bi daha..benim ilk denememde 5inci gün taze embriyoydu maalesef olmadi insallah bu tutunur yani erken sonuc alanda oluyor ama bazen de erken cikmayip sonra hamile oldugunu ögrenende oluyor bosu bosuna kendini üzmüs oluyorlar ondan erken yapmak istemiyorum evet beklemek zor ama iste aylar yillar beklemisiz 10 gün ne ki tabi sen yine nasil istersen
Her seferinde daha da büyük bir güçle tekrardan başladım pes etmedim ne olur pes etme olacak Allah'ın izniyle bizim yolumuz uzun ve yorucu hep derdim iğneler ilaçlar kullan masaya yat kalk umutla.bekle sonunda negatif yaşa ölecek gibi hissederdim derdim ki önümde kocaman dağ var tirmaniyorum aşsam mucizen kavuşacağım ama her seferinde yuvarlanıp en aşağı düşüyorum diye...Ama ne olursa olsun pes etmedim ağladım aylarca sonra Ya Allah dedim ne olur sende bırakma kendini pes etme olacak biiznillah kardeşim umudumuz hep varSonucum 14 çıktı.
İsmini verirmsiin ismen dua etmek isterim canımBu 5.ydi ben artık dayanamıyorum
amin canim insallah iyi düsün iyi olsun sen nezamandir ugrasiyorsun pekiÇok haklısın canım çok farklı örneklerde var dedıgın gbı net bşey öğrenmek daha iyi muallakta kalmakta zor..dediğin gbi çok bekledik bekleriz daha..bazen çok yoruldugumu hıssedıyorum sanki yaşamıyorum hayat bundan ıbaret gbı sadece buna yoğunlaştm uzun zamandr sadece bu oldu herşeyim.. artık hayırla sonuclansın İnşaAllah hepımızınki üzülmeyelim bi daha..
sabir canim sabir zor biliyorum ama sabrin sonu selamet olur insallah hic üzülmeSonucum 14 çıktı.
İnşallah allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinCoook güzel bir his. Birde ultrason fotoğrafı verdiler ilk resmi olsun dediler ❤ transfer de dua et bol bol.
Üç senedir canım sen?amin canim insallah iyi düsün iyi olsun sen nezamandir ugrasiyorsun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?