2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canım rabbım kızına hayırlı ömür versin onun içinde çok uğramışsın.. ona da bir kardeş gelecektir inanıyorum.. Çevremde genelde tüp bebeklerden sonra doğal hamıle kalan çok oldu ama tabı herkeste olmuyor keşke olsaydı demek kısmetımız böyle.. inş guzel haberler verecegız bırbırmıze

Ya iyice moralim düştü adet olcam gibi başka bişe yok ama
Tmm o da normal. Kasıklardaki baskı normal. Lütfen kasma kendini. Onunla konuş orda olduğunu biliyorum. Kavuşacağız biliyorum de. Benim sadece 1 kere çok az o da lekelenme oldu. Öyle düşünme. Konuş bebeginle. Umutsuzluk yok.

Benımde ara ara kasık acımam oluyor ayakta olduğumda..kendım mı belırtı yapıyorum yoksa ilaçlardan mı acaba
İlaçlarda yapio tabi ama bı hareket oluo benim böle tatli batmalar bugün biraz ağrı baya bel ağrısı ama sole soliyim transferden önce ilaçların aynısı ni aliodum ve ağrıdan oldum hatta burda demiştim transfer olmus olsaydım belirti derdim. hiç belli olmayan bişe kuzum kan testinde anlicaz sanırım

Hep deilm umutsuz canım bı diorum orda belirti verdi mesala ikinci günü tam akşam üstü çok deisik bı ağrı midem tuhaflasti sonra geçti o anda dedim orda bişe var sanki sonra belim çok ağrıdı ondan adet mi olcam diorum ahh bı isinlansam test günüme

Bende transferden önce kullanıyordum bu ilaçları hiç ağrım olmadı..bide hep gaz sıkışması gbı bşeyler oluyor karnımda..Allah buyuk

amin canim cok sagol aynen benim arkdasda ilk cocugu tüp tedavisiyle oldu ikincisi hemen kendiliginden oldu bende ugrastim olmadi tedaviyede raziyim yeterki hsyirli saglikli bir evladim daha olsun insallah rabbim hayirli sonuclar almayi nasip etsin bizlere canim senin yas kac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…