• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar dün transferim yapıldı.geldiğimden beri uzanıyorum pek bi şey yapmadım ama sıkıldım yarın artık normal hayatıma dönerim.doktor size yeme içme konusunda bir şey dedi mi bana sadece sağlıklı beslen aburcubur yeme dedi. Çay içiyorum mesela 2 bardak filan ama tedirgin oldum zarar verir mi diye sizin doktorunuz uyardı mı bu konuda?

Kızlar dün transferim yapıldı.geldiğimden beri uzanıyorum pek bi şey yapmadım ama sıkıldım yarın artık normal hayatıma dönerim.doktor size yeme içme konusunda bir şey dedi mi bana sadece sağlıklı beslen aburcubur yeme dedi. Çay içiyorum mesela 2 bardak filan ama tedirgin oldum zarar verir mi diye sizin doktorunuz uyardı mı bu konuda?
Hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun inşallah 🥰 günde 1 bardak ve açık olursa daha iyi olur 🤗 çiğ et ve süt ürünleri çiğ yumurta bunlardan da uzak dur🤗

amin canim cok sagol aynen benim arkdasda ilk cocugu tüp tedavisiyle oldu ikincisi hemen kendiliginden oldu bende ugrastim olmadi tedaviyede raziyim yeterki hsyirli saglikli bir evladim daha olsun insallah rabbim hayirli sonuclar almayi nasip etsin bizlere canim senin yas kac
İnşaAllah bende evlat sahıbı olurum tadarım bunu..29yaşındaym canım

Kizlar bebislerimi aldim geldim . 2 tane 5aa blast embriyo transferi yapıldı. Transfer zamani sıkışıktim. Transferden sonra yarim saat yatabildim cok sıkışmıstim sonra wc gittim. Insallah bisey olmamıştır bebislerime :) eve geldim dinleniyorum artik.
Hayırlı olsun Canım Allah sımsıkı tutunmalarını nasip etsin 🤲

Kizlar tutan herkeste leke oldumu 😔 benim tutmadı sanırım sadece adet olcak gibi ağrı hiç leke yok 6.ci günüm
Bende de olmadı canım herkes de lekelenme olacak yada belirti diye takılma lütfen ama benimde adet olacakmışım gibi ağrılarım hep oldu hatta adet tarihime yakın daha da şiddetlendi

Kızlar hayırlı akşamlar ne güzel haberler var bugün maşallah pozitif alanlar tebrik ederim gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲 transfer olanlar ve olacaklar sımsıkı tutunsun bebisleriniz 🥰🥰 Minikimm Minikimm arkadaşım senin adına da çok sevindim maşallah tek transfer olup bölünmesi gerçekten Rabbimin mucizesi sağlıkla devam etsin inşallah canım 🤲😍

Bende de olmadı canım herkes de lekelenme olacak yada belirti diye takılma lütfen ama benimde adet olacakmışım gibi ağrılarım hep oldu hatta adet tarihime yakın daha da şiddetlendi
İste biliorum canım ama ahh kendimde belirti aramaya devam ediyorum bugün üzdüm kendimi , migrenim tuttu yine kendime kiziorum bundan sonra azcik akışına bırakcam☺️☺️

İste biliorum canım ama ahh kendimde belirti aramaya devam ediyorum bugün üzdüm kendimi , migrenim tuttu yine kendime kiziorum bundan sonra azcik akışına bırakcam☺️☺️
Hem kendini hemde bebeğini üzüyorsun canım biraz daha sabır aynen akışına bırak kendini dinleme oyalanacak biseyler bul az kaldı inşallah güzel haberi alıcaz kuzum inşallah 🤲🤲🥰

Kizlar tutan herkeste leke oldumu 😔 benim tutmadı sanırım sadece adet olcak gibi ağrı hiç leke yok 6.ci günüm
Canım bence hiç canını sıkma bunun için ben şu an 8+5 teyim ufacık lekelenme bile olmadı bende ben hatta adet olucakmış gbiydim kesin tutmadı diyordum üzülüyodum hatta ama çok şükür tuttu yani bence hiç böle şeylere takılma herkeste aynı belirtiler olmuyo mesela gögüs ucu hassasiyeti diyorlar bazıları bende o da olmadı sadece adet olcak gbiydim o kadar

Kizlar benim dun aksamdan beri adet kanamasi gibi geliyo sanirim tutmamis olabilir dunku testte hcg hemen dusmuyor ondan oturu pozitif cikmis olabilir hayirlisi ☺️Yarin belli olur artik gonlumu hazir ettim sanirim herseye rahatim su an olsa da olmasa da Mevla gorelim neyler neylerse guzel eyler

Kizlar benim dun aksamdan beri adet kanamasi gibi geliyo sanirim tutmamis olabilir dunku testte hcg hemen dusmuyor ondan oturu pozitif cikmis olabilir hayirlisi ☺️Yarin belli olur artik gonlumu hazir ettim sanirim herseye rahatim su an olsa da olmasa da Mevla gorelim neyler neylerse guzel eyler
Canım doktoru bilgilendirdin mi sen. Yine de haberi olsun bence doktorun

Back
X