- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.401
Hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun inşallahKızlar dün transferim yapıldı.geldiğimden beri uzanıyorum pek bi şey yapmadım ama sıkıldım yarın artık normal hayatıma dönerim.doktor size yeme içme konusunda bir şey dedi mi bana sadece sağlıklı beslen aburcubur yeme dedi. Çay içiyorum mesela 2 bardak filan ama tedirgin oldum zarar verir mi diye sizin doktorunuz uyardı mı bu konuda?
Sen ne zaman test yapcan gülümBenim göğüslerim çok fena ağrıyor bugün. 5. Günü de bitirdim çok şükür
Amin canım inşallahHayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun inşallahgünde 1 bardak ve açık olursa daha iyi olur çiğ et ve süt ürünleri çiğ yumurta bunlardan da uzak dur
valla eşim illa 12. Gün diyor ama pazartesiye kadar anca tutarım kendimiSen ne zaman test yapcan gülüm
İnşaAllah bende evlat sahıbı olurum tadarım bunu..29yaşındaym canımamin canim cok sagol aynen benim arkdasda ilk cocugu tüp tedavisiyle oldu ikincisi hemen kendiliginden oldu bende ugrastim olmadi tedaviyede raziyim yeterki hsyirli saglikli bir evladim daha olsun insallah rabbim hayirli sonuclar almayi nasip etsin bizlere canim senin yas kac
Hayırlı olsun Canım Allah sımsıkı tutunmalarını nasip etsinKizlar bebislerimi aldim geldim . 2 tane 5aa blast embriyo transferi yapıldı. Transfer zamani sıkışıktim. Transferden sonra yarim saat yatabildim cok sıkışmıstim sonra wc gittim. Insallah bisey olmamıştır bebislerime :) eve geldim dinleniyorum artik.
insallah canim insallah rabbim isteyen herkeze hayirli evlat nasip etsin insallahİnşaAllah bende evlat sahıbı olurum tadarım bunu..29yaşındaym canım
Bende de olmadı canım herkes de lekelenme olacak yada belirti diye takılma lütfen ama benimde adet olacakmışım gibi ağrılarım hep oldu hatta adet tarihime yakın daha da şiddetlendiKizlar tutan herkeste leke oldumubenim tutmadı sanırım sadece adet olcak gibi ağrı hiç leke yok 6.ci günüm
Evet kuzum adet olunca tran fer hazırlığı başlayacak 10 gun içinde olurum sanırımAynen canım değişiklik iyidirsen transfer için adeti mi bekliyorsun şimdi
İste biliorum canım ama ahh kendimde belirti aramaya devam ediyorum bugün üzdüm kendimi , migrenim tuttu yine kendime kiziorum bundan sonra azcik akışına bırakcamBende de olmadı canım herkes de lekelenme olacak yada belirti diye takılma lütfen ama benimde adet olacakmışım gibi ağrılarım hep oldu hatta adet tarihime yakın daha da şiddetlendi
Hem kendini hemde bebeğini üzüyorsun canım biraz daha sabır aynen akışına bırak kendini dinleme oyalanacak biseyler bul az kaldı inşallah güzel haberi alıcaz kuzum inşallahİste biliorum canım ama ahh kendimde belirti aramaya devam ediyorum bugün üzdüm kendimi , migrenim tuttu yine kendime kiziorum bundan sonra azcik akışına bırakcam
Canım bence hiç canını sıkma bunun için ben şu an 8+5 teyim ufacık lekelenme bile olmadı bende ben hatta adet olucakmış gbiydim kesin tutmadı diyordum üzülüyodum hatta ama çok şükür tuttu yani bence hiç böle şeylere takılma herkeste aynı belirtiler olmuyo mesela gögüs ucu hassasiyeti diyorlar bazıları bende o da olmadı sadece adet olcak gbiydim o kadarKizlar tutan herkeste leke oldumubenim tutmadı sanırım sadece adet olcak gibi ağrı hiç leke yok 6.ci günüm
12. Güne kadar beklemek çok zor yaKocam ısrarla 12.
valla eşim illa 12. Gün diyor ama pazartesiye kadar anca tutarım kendimi
Ayy hadi bakalım az kalmışEvet kuzum adet olunca tran fer hazırlığı başlayacak 10 gun içinde olurum sanırım
Canım doktoru bilgilendirdin mi sen. Yine de haberi olsun bence doktorunKizlar benim dun aksamdan beri adet kanamasi gibi geliyo sanirim tutmamis olabilir dunku testte hcg hemen dusmuyor ondan oturu pozitif cikmis olabilir hayirlisiYarin belli olur artik gonlumu hazir ettim sanirim herseye rahatim su an olsa da olmasa da Mevla gorelim neyler neylerse guzel eyler
Amin canımHem kendini hemde bebeğini üzüyorsun canım biraz daha sabır aynen akışına bırak kendini dinleme oyalanacak biseyler bul az kaldı inşallah güzel haberi alıcaz kuzum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?