2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Aynen ya bende sitem ediyorum bitsin artık ilaçlar diye
Ben not defterine yazdım. Sabah-öğlen-akşam içilecekleri tek tek ayırdım.
Bazen unutuyorum oraya bakıyorum
Benim de canim kağıdı m var ilk önce saat lari ayarladım üzerinde çalıştım en ufak vitamini bile saatinde iciorum die doktor la eşim güldü normalde saatle icmiodum şimdi unutmayım die öyle yaptım iğne içinde tam on da vurulacak diorum nasi guluolar o gün hastane de unutuorum yoksa böle burda alarm kurmayı okudum B12 mi bile saatli iciorum

Düzenli içmek iyidir aslında canım iyi yapıyorsun hani küçük dk oynamasından bişey olmaz ama hangi ilaç olursa olsun düzenli alınması güzel bir şey sen şimdi iğnelere günlük devam ediyor musun

3.gunde yarım kalça iğnesi bide göbekten o çok kötü oskopar o morarma bı kere oldu ama çok yakıo bide her gün o

3.gunde yarım kalça iğnesi bide göbekten o çok kötü oskopar o morarma bı kere oldu ama çok yakıo bide her gün o
İnşallahh şifalar olsun canım benim progestan falan ilk gün fena yapıyor sonra vücut alışınca tınlamıyor oskapar da öyle olsa keşke
İnşallah canım ben pozitif derim Catlak-kurabiye de kese kalp için az kaldı oda heycanli zaman gecmiodur
Aynen valla geçmiyor ya

İnşallahh şifalar olsun canım benim progestan falan ilk gün fena yapıyor sonra vücut alışınca tınlamıyor oskapar da öyle olsa keşke

Aynen valla geçmiyor ya
Herani ayrı bı heyecan yaşıyoruz opuda transfer sonrası beklemesi bide sakinleştirici bişe verselerdi bize kahve bile icirmiolar

Herani ayrı bı heyecan yaşıyoruz opuda transfer sonrası beklemesi bide sakinleştirici bişe verselerdi bize kahve bile icirmiolar
Kahve mi? O neydi ki neye benziyordu
Canim senin kaç tane ignen var ben progestan i sadece fitil aliorum bu pruloton düşük onleyici gbi bişe deilmi Catlak-kurabiye
Benim iğnem bitti çok şükür
Evet proluton düşük önleyiciymiş. 3 günde bir kere yaptırıyordum bitti oda

Kahve mi? O neydi ki neye benziyordu

Benim iğnem bitti çok şükür
Evet proluton düşük önleyiciymiş. 3 günde bir kere yaptırıyordum bitti oda
Kahveyi sorma bende bı aydır kokusunu bilmiorum AA iğneler bitiomu süper ya bak buna sevindim ben saniom ki böle baya kullancaz çok sevindim canım gerçi bak yarım kullandım oda kişiye göre deisioda ama bitme ihtimali güzelmiş

İnşallah canım hayırlısıyla keseyi de görebilseydik. Sen gittin mi ultrason için
Ben bugün 2. Kan i vereceğim. 2 hafta sonra da kalp atışı dedi inşallah kese ne zaman görünüyor. Onun için birşey demedi
Ben ne olur ne olmaz diye eczaneden de test alıp yaptım
Bu arada bu karından yapılan iğneyi ne zaman bırakacağız bilgin var mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…