- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.378
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.421
İyiyim yine ilaca kalktım bu alarmlar robot yaptı beniGünaydın kuzumm nasılsın
Aynen ya bende sitem ediyorum bitsin artık ilaçlar diyeİyiyim yine ilaca kalktım bu alarmlar robot yaptı beni
Benim de canim kağıdı m var ilk önce saat lari ayarladım üzerinde çalıştımAynen ya bende sitem ediyorum bitsin artık ilaçlar diye
Ben not defterine yazdım. Sabah-öğlen-akşam içilecekleri tek tek ayırdım.
Bazen unutuyorum oraya bakıyorum
Düzenli içmek iyidir aslında canım iyi yapıyorsun hani küçük dk oynamasından bişey olmaz ama hangi ilaç olursa olsun düzenli alınması güzel bir şeyBenim de canim kağıdı m var ilk önce saat lari ayarladım üzerinde çalıştımen ufak vitamini bile saatinde iciorum die doktor la eşim güldü normalde saatle icmiodum şimdi unutmayım die öyle yaptım iğne içinde tam on da vurulacak diorum nasi guluolar o gün hastane de unutuorum yoksa böle burda alarm kurmayı okudum B12 mi bile saatli iciorum
3.gunde yarım kalça iğnesi bide göbekten o çok kötü oskopar o morarma bı kere oldu ama çok yakıo bide her gün oDüzenli içmek iyidir aslında canım iyi yapıyorsun hani küçük dk oynamasından bişey olmaz ama hangi ilaç olursa olsun düzenli alınması güzel bir şeysen şimdi iğnelere günlük devam ediyor musun
İnşallah canım ben pozitif derim
İnşallahh şifalar olsun canım benim3.gunde yarım kalça iğnesi bide göbekten o çok kötü oskopar o morarma bı kere oldu ama çok yakıo bide her gün o
Aynen valla geçmiyor yaİnşallah canım ben pozitif derimCatlak-kurabiye de kese kalp için az kaldı oda heycanli zaman gecmiodur
İnşallah canım hayırlısıyla keseyi de görebilseydik. Sen gittin mi ultrason için
Herani ayrı bı heyecan yaşıyoruz opuda transfer sonrası beklemesi bide sakinleştirici bişe verselerdi bize kahve bile icirmiolarİnşallahh şifalar olsun canım benimprogestan falan ilk gün fena yapıyor sonra vücut alışınca tınlamıyor oskapar da öyle olsa keşke
Aynen valla geçmiyor ya
Kahve mi? O neydi kiHerani ayrı bı heyecan yaşıyoruz opuda transfer sonrası beklemesi bide sakinleştirici bişe verselerdi bize kahve bile icirmiolar
Benim iğnem bitti çok şükürCanim senin kaç tane ignen var ben progestan i sadece fitil aliorum bu pruloton düşük onleyici gbi bişe deilmiCatlak-kurabiye
Kahveyi sorma bende bı aydır kokusunu bilmiorumKahve mi? O neydi kineye benziyordu
Benim iğnem bitti çok şükür
Evet proluton düşük önleyiciymiş. 3 günde bir kere yaptırıyordum bitti oda
benimde çok şükür lekelenme olmadı canımKizlar tutan herkeste leke oldumubenim tutmadı sanırım sadece adet olcak gibi ağrı hiç leke yok 6.ci günüm
devam etmen gerekmiyor mu canım iğneyeKahve mi? O neydi kineye benziyordu
Benim iğnem bitti çok şükür
Evet proluton düşük önleyiciymiş. 3 günde bir kere yaptırıyordum bitti oda
Ben burdayım desin istedim sanırımbenimde çok şükür lekelenme olmadı canım
Ben bugün 2. Kan i vereceğim. 2 hafta sonra da kalp atışı dedi inşallahİnşallah canım hayırlısıyla keseyi de görebilseydik. Sen gittin mi ultrason için
lekelenme herkeste sağlıklı sonuçlar doğurmaz o yüzden çok şükür dedim inşallah sizdede olmaz ve olumlu sonuç alırsınızBen
Ben burdayım desin istedim sanırımyoksa bı leke gelse korkardım bile en azından burdayım herşey yolunda tutundum desin istedim sanırım
İnşallah canımlekelenme herkeste sağlıklı sonuçlar doğurmaz o yüzden çok şükür dedim inşallah sizdede olmaz ve olumlu sonuç alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?