- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.461
Evet belkide ilaç yapio belkide bebiş surda kaç gün kaldı zaten 1kasimaKuzum bilmiyorum herkeste aynı mı evet ama aybe öyleydibı de kasıklarda ağrı. Bebisinle konuş bana tepki ver çocuğum de bı şekilde geliyo tepki
Peki rahim duvarı kalınlığı nasıl ölçülüyor acaba? Ultrasonla mı yoksa hormon testiyle mi anlıyorlar? Acaba bana gerekli değil miydiGünaydın canım. Rahim duvarını kalınlaştırmada destek oluyor
progestan ampul var iğne 3 günde 1 onu kullaıyorum.progestan fitil var 8 saatte bir onu sabahları coraspirin akşamları dekort diye bir ilaç kullanıyorum. ilk günden beri aynıyız çok şükür lekelenme vs olmadığı için ek ilaç başlamadık. Ama rahimde kasılma yaşadım iki kere doktor dikkat edelim o kanama yapabilir dedi allah korusun bir damla birşeycik gelse fazladan ilaç başlıycazSen hangi iğneyi kullanıyorsun canım
Bu gibi durum olsa da test gunu gidilecek dendi canim sadece cok asiri sancim olursa haber verilcekti ama asiri derece de sancim olmadiCanım doktoru bilgilendirdin mi sen. Yine de haberi olsun bence doktorun
Bende rahim kalınlaştırıcı vs kullanmadım yani estrofem gerek yok dedi drPeki rahim duvarı kalınlığı nasıl ölçülüyor acaba? Ultrasonla mı yoksa hormon testiyle mi anlıyorlar? Acaba bana gerekli değil miydi
Ultrasonda ölçülüyor canım belki normal akışına göre yapılmıştır doktoruna güvenPeki rahim duvarı kalınlığı nasıl ölçülüyor acaba? Ultrasonla mı yoksa hormon testiyle mi anlıyorlar? Acaba bana gerekli değil miydi
Anladım canım inşallah olmaz her hangi bir şey. Sağlıkla büyümeye devam etsinler inşallahprogestan ampul var iğne 3 günde 1 onu kullaıyorum.progestan fitil var 8 saatte bir onu sabahları coraspirin akşamları dekort diye bir ilaç kullanıyorum. ilk günden beri aynıyız çok şükür lekelenme vs olmadığı için ek ilaç başlamadık. Ama rahimde kasılma yaşadım iki kere doktor dikkat edelim o kanama yapabilir dedi allah korusun bir damla birşeycik gelse fazladan ilaç başlıycaz
Anladım canım hayırlısı bakalım o zaman. İnşallah bebeğin seninledir güzel haberler vermeyi nasip etsin RabbimBu gibi durum olsa da test gunu gidilecek dendi canim sadece cok asiri sancim olursa haber verilcekti ama asiri derece de sancim olmadi
Şu an yapıp negatif görmektense en azından şu anın tadını çıkarıyorum canım.Bence de en mantıklısı kan vermek. Valla ben 12 gün dayanamazdım
Cook teşekkür ederim canim benim Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşallahKızlar hayırlı akşamlar ne güzel haberler var bugün maşallah pozitif alanlar tebrik ederim gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahtransfer olanlar ve olacaklar sımsıkı tutunsun bebisleriniz Minikimm arkadaşım senin adına da çok sevindim maşallah tek transfer olup bölünmesi gerçekten Rabbimin mucizesi sağlıkla devam etsin inşallah canım
10. Günde kan verdim ben kendi doktorumda. Şuan 12. Gün artış kanı vereceğim şimdiŞu an yapıp negatif görmektense en azından şu anın tadını çıkarıyorum canım.
Oh ne mutlu sana10. Günde kan verdim ben kendi doktorumda. Şuan 12. Gün artış kanı vereceğim şimdi
Benmde o sabah akşam iğneden sabah akşam hastaneye gitmekten bıktım eşim yaptı dün acımadı daha gitmem o yapsın bana başka bi ilaç da vermediler sizin var mıAmaaa ben fitil sayesinde hamile olduğumu anladımÇok yazıyordu fitil akıntı yapıyordu ve akıntı da hamile belirtisi idi
Prolutexx cnm iğne . Karından sabah akşambı de 210 TL 3.5 Gun gidiyor ya
Neyse keseyi bi görelim bı de kalp atışını duyduk mu tamamdır
308 canımOh ne mutlu sanakaç çıkmıştı canım değerin
Bende yapamıyorum eşim yapıyor sağolsun. Estorferm vitamin var Coraspirin var fitil varBenmde o sabah akşam iğneden sabah akşam hastaneye gitmekten bıktım eşim yaptı dün acımadı daha gitmem o yapsın bana başka bi ilaç da vermediler sizin var mı
Hee bana corasprim verdi başka bişi vermedi neden acaba fitil ve esrofemi herkesten duyuyorumBende yapamıyorum eşim yapıyor sağolsun. Estorferm vitamin var Coraspirin var fitil var
Bünyeye kişiye göre tedavi canım. Belli olmuyorHee bana corasprim verdi başka bişi vermedi neden acaba fitil ve esrofemi herkesten duyuyorum
Bana kalınlıktan bahsedilmedi hiçKızlar merhaba ben bugün kontrole geldim rahim kalınlığı 7.1 çıktı. Siz transfer olurken rahim kalınlığınız kaçtı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?