- 19 Kasım 2019
- 755
- 662
- 53
- 31
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.481
Aa neden kaçıncı gününüz bugünBana kalınlıktan bahsedilmedi hiç
Dün transfer olduAa neden kaçıncı gününüz bugün
Transferden önceki kontrolde de mi söylenmediDün transfer oldu
Yo transferden önce yumurta toplama olmuştu zaten beş gün sonra transfer olduTransferden önceki kontrolde de mi söylenmedi
Belki ondandır taze transfer olduğunudan benim donmuşYo transferden önce yumurta toplama olmuştu zaten beş gün sonra transfer oldu
He belki de benmde ilk denemem hiç hakim değilim doktor ne derse onu biliyorumBelki ondandır taze transfer olduğunudan benim donmuş
Haklısınız inşallah sonucunuz güzel olurHe belki de benmde ilk denemem hiç hakim değilim doktor ne derse onu biliyorum
Merhaba canım benim 12diydi tramsfer günü 7 ve üstü Transferden 6 gün önceydi diye hatırlıyorumKızlar merhaba ben bugün kontrole geldim rahim kalınlığı 7.1 çıktı. Siz transfer olurken rahim kalınlığınız kaçtı acaba
Canım kanda baktırdın mıKizlar benim dun aksamdan beri adet kanamasi gibi geliyo sanirim tutmamis olabilir dunku testte hcg hemen dusmuyor ondan oturu pozitif cikmis olabilir hayirlisiYarin belli olur artik gonlumu hazir ettim sanirim herseye rahatim su an olsa da olmasa da Mevla gorelim neyler neylerse guzel eyler
6 gün önce mi 12di transfer günü mü onu anlayamadım canım.Merhaba canım benim 12diydi tramsfer günü 7 ve üstü Transferden 6 gün önceydi diye hatırlıyorum
Güzel artmış canımKızlar 308 olan değer 800 olmuş 2 günde
Dualarım sizlerle
Kaçıncı gününüz benimdeKızlar 308 olan değer 800 olmuş 2 günde
Dualarım sizlerle
10 ken yapıldı cnm adet 23.gunu sen kaçıncı gundesinKızlar merhaba ben bugün kontrole geldim rahim kalınlığı 7.1 çıktı. Siz transfer olurken rahim kalınlığınız kaçtı acaba
Masallahh Gozunaydin cnm sağlıkla kucağına alKızlar 308 olan değer 800 olmuş 2 günde
Dualarım sizlerle
Amin inşallah308 canım
Darisi isteyen herkesin başına inşallah
12. Gün aaaa olabilir miiGüzel artmış canımçok sevindim iki katından fazla ikizmi acaba
Yaaa bu 12. GünKaçıncı gününüz benimde
8.gün 360
10 gün 800
12.gün 1806 çıkmıştı. Şuan ikizlere hamileyim
Teşekkür ederimMasallahh Gozunaydin cnm sağlıkla kucağına al
Benim bugün adetin 12. Günü haftaya perşembe transfer olucam bugün 7.1 çıktı kalınlık10 ken yapıldı cnm adet 23.gunu sen kaçıncı gundesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?