- 8 Ocak 2021
- 83
- 74
- 8
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.501
Hayirli olsun Bende serumla transfer oldum 3.gunum hiç belirtim yok senin kaçıncı günün33 yaşımdayım 3. Transferim tek 5. Gün dondurulmuş embriyo intralipit, embryo glue ve asisteg heceng lazerle tomucukla uygulandı hiç bir şey hissetmiyorum ilk gün belim ve bacağım kopacak gibi ağrıdı yatamadım yavaş yavaş yürüdüm
MaşallahArkadaşlar uzun zamandır takip ediyordum bu konuyu bugün yazmak nasipmiş… 3 kere aşılama denedik olmadı… 1. Transfer olmadı… Bu ay 2. deneme dedik, 18 Ekim’de 2 embriyo transferi yapıldı. Bugün test günümdü beta hcg değerim 340 çıktı ben inanamıyorum. Dr değerin güzel dedi 10 gün sonra kontrole çağırdı. Şuan çok garip hissediyorum gülüyorum sonra ağlıyorum, korkuyorum. Eşimden başka kimse bilmiyor 2. denememizi 1. denemede olumsuz olunca herkes bizden daha fazla üzülmüştü kimsenin duygusal yükünü taşımayalım… emin olana kadar da söylemeyelim dedik. Sizce bu değer iyi mi? İkiz mi değil mi? Kafam karışık.
Transfer günü 12di canım çok şükür tuttu doktoruna güven onlar en iyisini yaparlar Allahın izniyle6 gün önce mi 12di transfer günü mü onu anlayamadım canım.
Maşallah Rabbim sağlıkla kucaklarımıxa almayı nasip etsin inşallahKızlar 308 olan değer 800 olmuş 2 günde
Dualarım sizlerle
Benim de transferden 4/5 gün önce 11.8di. Transferden 2 önce de kanda progesteron baktırmamı istedi doktor. 24.2 filandı sanırım. Zaten transfer günü ultrasonla tekrar bakıyorlar canım. Uygun değilse zaten yapmaz transferi doktorun.Transfer günü 12di canım çok şükür tuttu doktoruna güven onlar en iyisini yaparlar Allahın izniyle
Maşallah Rabbim bütün isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallah hayırlı olsun kızlar hepinize çok dua ediyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahArkadaşlar uzun zamandır takip ediyordum bu konuyu bugün yazmak nasipmiş… 3 kere aşılama denedik olmadı… 1. Transfer olmadı… Bu ay 2. deneme dedik, 18 Ekim’de 2 embriyo transferi yapıldı. Bugün test günümdü beta hcg değerim 340 çıktı ben inanamıyorum. Dr değerin güzel dedi 10 gün sonra kontrole çağırdı. Şuan çok garip hissediyorum gülüyorum sonra ağlıyorum, korkuyorum. Eşimden başka kimse bilmiyor 2. denememizi 1. denemede olumsuz olunca herkes bizden daha fazla üzülmüştü kimsenin duygusal yükünü taşımayalım… emin olana kadar da söylemeyelim dedik. Sizce bu değer iyi mi? İkiz mi değil mi? Kafam karışık.
Çok sevindim sizin adınıza . Allah tamamına erdirsin inşallah. Belirtileriniz olmuşmuyduArkadaşlar uzun zamandır takip ediyordum bu konuyu bugün yazmak nasipmiş… 3 kere aşılama denedik olmadı… 1. Transfer olmadı… Bu ay 2. deneme dedik, 18 Ekim’de 2 embriyo transferi yapıldı. Bugün test günümdü beta hcg değerim 340 çıktı ben inanamıyorum. Dr değerin güzel dedi 10 gün sonra kontrole çağırdı. Şuan çok garip hissediyorum gülüyorum sonra ağlıyorum, korkuyorum. Eşimden başka kimse bilmiyor 2. denememizi 1. denemede olumsuz olunca herkes bizden daha fazla üzülmüştü kimsenin duygusal yükünü taşımayalım… emin olana kadar da söylemeyelim dedik. Sizce bu değer iyi mi? İkiz mi değil mi? Kafam karışık.
Aynen zaten transfer sabahı doktorum muayne etti tekrar uygun dedi çok şükürBenim de transferden 4/5 gün önce 11.8di. Transferden 2 önce de kanda progesteron baktırmamı istedi doktor. 24.2 filandı sanırım. Zaten transfer günü ultrasonla tekrar bakıyorlar canım. Uygun değilse zaten yapmaz transferi doktorun.
Çok güzel çıkmış canım ama ikiz kararı için tek test yetmiyor. Kesede görünür daha net şekilde. Sağlıkla ilerlesin inşallahArkadaşlar uzun zamandır takip ediyordum bu konuyu bugün yazmak nasipmiş… 3 kere aşılama denedik olmadı… 1. Transfer olmadı… Bu ay 2. deneme dedik, 18 Ekim’de 2 embriyo transferi yapıldı. Bugün test günümdü beta hcg değerim 340 çıktı ben inanamıyorum. Dr değerin güzel dedi 10 gün sonra kontrole çağırdı. Şuan çok garip hissediyorum gülüyorum sonra ağlıyorum, korkuyorum. Eşimden başka kimse bilmiyor 2. denememizi 1. denemede olumsuz olunca herkes bizden daha fazla üzülmüştü kimsenin duygusal yükünü taşımayalım… emin olana kadar da söylemeyelim dedik. Sizce bu değer iyi mi? İkiz mi değil mi? Kafam karışık.
Amin canim sagolasin Rabbim burdaki herkesin umduklarina nail eylesinAnladım canım hayırlısı bakalım o zaman. İnşallah bebeğin seninledir güzel haberler vermeyi nasip etsin Rabbim
yarin inseallah sabah kan vericem canimCanım kanda baktırdın mı
hayirli olsun canim degerinde saglikla artarak devam etsinİnşallah, çok teşekkür ediyorum dilekleriniz içinAllah isteyen herkesi tez zamanda kavuştursun Dün çok başım döndü belirti mi bilmiyorum… Sabahtan beri pembe lekelenmem var regl oluyorum diye o kadar umutsuz gittim ki. Bu yerlesme kanaması olabilir takipteyim… Dr ilaçlara devam lekelenme normal kafanı takma, kanama gibi olursa konuşalım dedi.
Canim inşallah tuArkadaşlar merhaba benim dün toplama işlemi oldu beş tane toplandı ikisi olgunmuş üçüncü gün transfer planlıyor ama az gübü geldi böyle olan var mıydı
Transfer sonucunuz belli oldumu16 ekimde tek embriyo transfer, 1.deneme yaş 37
Masaallah canim bu durumda pozitif zaten hayirli olsunKızlar merhaba , bende 20 ekimde transfer oldum gece test verdim hcg 70.45 çıktı , sizce değer nasıl başınıza gelen var mı , bugün rahmimde ağrı var sizce olmadı mı çok korkuyorum , hiç bir belirti ya da hassasiyetim yok bugün sadece rahmimde ağrı var
33 yaşımdayım 3. Transferim tek 5. Gün dondurulmuş embriyo intralipit, embryo glue ve asisteg heceng lazerle tomucukla uygulandı hiç bir şey hissetmiyorum ilk gün belim ve bacağım kopacak gibi ağrıdı yatamadım yavaş yavaş yürüdümnezaman transfer olduğumu yazmamisim kusura bakmayın hemen ekliyeyim dedim 25 Ekim pazartesi günü transfer oldum 4 kasim beta HCG testim var dua edin lütfen bana bilenlerden Ayetel Kürsi istiyorum okurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?