- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.561
Amin hafi inşallah darısı bizesılık cıft cızgı.bıde sıradan testle yaptım.sona erken gebelık testınde de cıktı .kan verdım ordad netlestı.sımdı yukselcekmı dıye beklıyorum işte.ıkı kere verdım ıkı gun arayla suan ıcın ıyı ama bakalım sonu ıyı olsun.
Ovitrelle kullanmış mıydınız transfer sonrası?merhaba canım benım ayrın test gunum.ama ben dayanamayıp 5. gun idrarda baktım.6 .ve 8 .gunlerde kan testı yaptım.
Evet bazen bi geliyor adet olcakmış gibi. Bazen rahim bölgesinde batma gibi. Ama sürekli değil bunlar ara ara oluyor. Bi de baş dönmesi var ben de o da progestan kaynaklı diye düşünüyorum. Fitille birlikte bende de su gibi akıntı oluyor. Benim kız kardeşim 8 aylık hamile o da dedi ki benim hamileliği ilk öğrendiğimden beri su gibi akıntım oluyor halen devam ediyormuş. Bakalım artık hayırlısı bekliyoruzMerhabaSenin ne tür ağrın,benim sanki her an adet başlayacakmış gibi o yüzden çok korktum
Benim de aynı şekilde sürekli değil mesela suan yok. Progestanın hiç yan etkisini yaşamadım ben bugüne kadar da hiç bişeyim yoktu hoş hiç belirtim yok diye de tutmadı kesin diyordum düne kadarEvet bazen bi geliyor adet olcakmış gibi. Bazen rahim bölgesinde batma gibi. Ama sürekli değil bunlar ara ara oluyor. Bi de baş dönmesi var ben de o da progestan kaynaklı diye düşünüyorum. Fitille birlikte bende de su gibi akıntı oluyor. Benim kız kardeşim 8 aylık hamile o da dedi ki benim hamileliği ilk öğrendiğimden beri su gibi akıntım oluyor halen devam ediyormuş. Bakalım artık hayırlısı bekliyoruz
Canim benimde kardeşim su gibi akıntı vardi öyle anladım diyordu benimde üç gündür var baya hemde yani fitil gelince beyaz ilaç oluodu şimdi su dökülmüş gbi bide sole oluo iki gündür yan yatamiorum baskı yapio yada dizlerimi kaldiramiorum yatarken sürekli orda bı zonklama var sende benim gibi test yapmican demeEvet bazen bi geliyor adet olcakmış gibi. Bazen rahim bölgesinde batma gibi. Ama sürekli değil bunlar ara ara oluyor. Bi de baş dönmesi var ben de o da progestan kaynaklı diye düşünüyorum. Fitille birlikte bende de su gibi akıntı oluyor. Benim kız kardeşim 8 aylık hamile o da dedi ki benim hamileliği ilk öğrendiğimden beri su gibi akıntım oluyor halen devam ediyormuş. Bakalım artık hayırlısı bekliyoruz
Yok canım sabredemedim bende , dün gece test yaptırdım değerim 70.45 çıktı çok şükür , bugüne kadar da hiç ağrı olmayıp şimdi rahimde ağrı olunca korkmaya başladım acaba olmadı mı diyemerhaba benım 8.gunum hıc bısey hıssetmedım ben.Test gununuz ne zaman acaba. Ahh benım şu tez canlı halım dayanamayıp 5.gun idrar 6 ve 8 gunlerde kanda yaptım.Siz ıyı sabredıyosunuz.
Canim hayırlı olsun bişe sorucam rahimde ağrı bole baskı gibi mi acabaYok canım sabredemedim bende , dün gece test yaptırdım değerim 70.45 çıktı çok şükür , bugüne kadar da hiç ağrı olmayıp şimdi rahimde ağrı olunca korkmaya başladım acaba olmadı mı diye
Hayır canım baskı gibi değil sanki rahim ağzında hafif batma gibi oluyorCanim hayırlı olsun bişe sorucam rahimde ağrı bole baskı gibi mi acaba
Hergun farklı bı ağrı belirti aramayim diorum ciddi ağrı oldu kesin çözüm test sanırımHayır canım baskı gibi değil sanki rahim ağzında hafif batma gibi oluyor
Ben belirti aramıyorum şu an zaten, ama ağrım olduğu için tedirgin oldum acaba başına böyle bir şey gelen var mıdır diye de soruyorum.Hergun farklı bı ağrı belirti aramayim diorum ciddi ağrı oldu kesin çözüm test sanırım
İnşallah canım benim duamdasınız Rabbim müjdeli haberler vermeyi nasip etsinAh çok sevinmiştim senin için kurabiyeİnşallah benim de senin gibidir
Maşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlarrr bugün 9. Günümdü. Dayanamayıp kan verdim . Pozitif çıktı şükür . Bu yolda zorluk çeken herkesi en az benim kadar sevindirsin Rabbim . Kimsenin gözünü yaşlı kucağını boş bırakmasın Allahım
Maşallah Allah tamamına erdirsin sağlıkla ilerlesinKızlarrr bugün 9. Günümdü. Dayanamayıp kan verdim . Pozitif çıktı şükür . Bu yolda zorluk çeken herkesi en az benim kadar sevindirsin Rabbim . Kimsenin gözünü yaşlı kucağını boş bırakmasın Allahım
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlarrr bugün 9. Günümdü. Dayanamayıp kan verdim . Pozitif çıktı şükür . Bu yolda zorluk çeken herkesi en az benim kadar sevindirsin Rabbim . Kimsenin gözünü yaşlı kucağını boş bırakmasın Allahım
Teşekkür ederim . Bizim merkez normalde 12.gün istiyor . Ben gittiğim merkezin aciline gidip gebelik testi yaptırmak istediğimi söyledim . O şekilde yaptık. Daha doktorumu bilgilendirmedimHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kanı nasıl veriyorsunuz? Mesela benim merkez 14. Güne tahlil yazı öncesinde yapmıyor? Siz sağlık ocağına mı gittiniz
Çok şükür canım hadi gözün aydınKızlarrr bugün 9. Günümdü. Dayanamayıp kan verdim . Pozitif çıktı şükür . Bu yolda zorluk çeken herkesi en az benim kadar sevindirsin Rabbim . Kimsenin gözünü yaşlı kucağını boş bırakmasın Allahım
Canım gözün aydınKızlarrr bugün 9. Günümdü. Dayanamayıp kan verdim . Pozitif çıktı şükür . Bu yolda zorluk çeken herkesi en az benim kadar sevindirsin Rabbim . Kimsenin gözünü yaşlı kucağını boş bırakmasın Allahım
Çok sağol canım Allah isteyen herkese nasip etsinÇok şükür canım hadi gözün aydınsağlıkla büyüsün inşallah sağ salim gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?