- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.601
Çift çizgiyi gördum ben canım idrarda.çok sılıktı ama belliydi.İdrarlr nasıl çıkmıştı
Yok hayır.lutinus vajınal tablet transferden 4 gun önce basladım.progestan ıgne 3 gunde bır vuruyorum.siz nerde tedavi gördünüzOvitrelle kullanmış mıydınız transfer sonrası?
Hiç korkma Allah ın izniyle bebegın senınle.Yok canım sabredemedim bende , dün gece test yaptırdım değerim 70.45 çıktı çok şükür , bugüne kadar da hiç ağrı olmayıp şimdi rahimde ağrı olunca korkmaya başladım acaba olmadı mı diye
Canım çok üzüldümÇatlak kurabiye , beni tablodan silebilirsin.Bugün 7+5’tim kalp atışını göremedik.Maalesef kürtaj olacağım.
Hayırlı olsun canım.inşallah sonuna kadar gider gebelik.kan degerınız kac cıktıKızlarrr bugün 9. Günümdü. Dayanamayıp kan verdim . Pozitif çıktı şükür . Bu yolda zorluk çeken herkesi en az benim kadar sevindirsin Rabbim . Kimsenin gözünü yaşlı kucağını boş bırakmasın Allahım
İnanın pozitif haberinizi duyduğumda çok sevinmiştim sizin adınıza . Bugun kontrolünüzun olduğunu hatırladım şuan okudum çok üzüldüm..Çatlak kurabiye , beni tablodan silebilirsin.Bugün 7+5’tim kalp atışını göremedik.Maalesef kürtaj olacağım.
Rabbim gonlune insirah versin canim ummadigin anda mucize yasatsin size aminÇatlak kurabiye , beni tablodan silebilirsin.Bugün 7+5’tim kalp atışını göremedik.Maalesef kürtaj olacağım.
Masaallah ne guzel Rabbim saglikla kucaginiza almanizi nasip etsinMerhabalar arkadaşlar yeniden pozitiflere hayırlı olsunsağlıcakla kucağımıza alalım inşallah… negatif olanlar İçin ise vardır bunda bir hayır deyip tevekkül edebilmek nasip eylesin Rabbim Benimle ilgili gelişmeleri yazma ihtiyacı hissettim çünkü lekeyi ya da belirtilerini kafaya takanlar olmuş… bugün 9. haftaya girdim transferden sonraki ilk gün adet sancısı dışında hiç belirtim olmadı. İlk defa 8. Gün idrar testinde gördüm. 10. Gün kanda öğrendik. Bu zamana kadar bir iki defa ağır bulantı ve kysma yaşadım. Onun dışındaki mide ekşimesi şeklindeydi ve rahatsız edici derecede değildi. Ben neredeyse 1 aydır aklınıza gelebilecek her renkte leke gördüm. Çamur gibi, kahverengi, pembe, siyah ve en son kırmızı hiç bir şey olmadı şükürler olsun ki ikisinin de kalp atışlarını duyduk ne lekeyi ne kanamayı kafaya takmayın. Bunu diyorum ama ben de bu hafta kafaya takmamayı öğrendim. Doktorum bana tüp bebekle oluşan gebelikte her renk kana ve akıntıya alış yeter ki devam etmesin ve parça olmasın dedi. Bir de progestan kullanırken kolay kolay düşmez dedi soruları olanolursa cevaplamaya hazırım iyi geceler
İnşallah canım sımsıkı tutunsun inşallahYarın transfer olacağım bu başlıktaki bolca pozitif bana da bulaşır inşallah.
Çatlak kurabiye , beni tablodan silebilirsin.Bugün 7+5’tim kalp atışını göremedik.Maalesef kürtaj olacağım.
Ben De seni merak ediyordm dedim orada sabah olmuştur gitmiştir diyordumMasaallah ne guzel Rabbim saglikla kucaginiza almanizi nasip etsinBenim kanda pihtilar parcalar vs oldu maalesef bugun test gunum sonuc zaten belli de bana gore yine de mecbur gidicez lekesiz tertemiz hamilelik en guzelidir muhakkak Allahim nasip etsin isteyen herkese amin
:
Sorma bende dün modum düştü bugün sabah iyidim az önce eşime tutmadı artık dedim teselli kısmına bile girdim bı diorum orda var sanırım hepimiz şuanda bu duygular içindeyiz bı acaba trend yol dan bebiş eşyası bakayım
modhayırlısını bekliycez sanırım bugüne kadar belimde agriodu şimdi daha hafif
Bende fitilleayni şeyleri yaşadımEvet bazen bi geliyor adet olcakmış gibi. Bazen rahim bölgesinde batma gibi. Ama sürekli değil bunlar ara ara oluyor. Bi de baş dönmesi var ben de o da progestan kaynaklı diye düşünüyorum. Fitille birlikte bende de su gibi akıntı oluyor. Benim kız kardeşim 8 aylık hamile o da dedi ki benim hamileliği ilk öğrendiğimden beri su gibi akıntım oluyor halen devam ediyormuş. Bakalım artık hayırlısı bekliyoruz
Onun yerine kayısı yiyin. Zaten yeterince ilaç alıyoruz diye ben onu kullanmadımKızlar bu duphalac şurup böyle direkt mi içiliyor şerbet gibi bi şey içemedim
Amin inşallah canım normalde bende her konuda pozitif olurdum ama bende şuanda kendimi tanimiorum hissetmek istiorum sanırım inşallah Allah'ım hayırlısını nasip etsin hepimizeOlumsuzu dillendirmeyin içinizden geçirmeyinOlacak bebeğim benimle diyin Bende kaşık ağrısı oldu akıntı oldu. Her belirtiyi kötüye yormayın. Bebeğe kötü enerji Takipteyim güzel.haber gelecek kutlayacağız burdan
Sonra da benim gibi sabahın 4ünde Kaşık ağrısı ile uyanacaksin inşallah
Kasıklarında ağrı yapıyor akıntın var daha ne desin balik sanaAmin inşallah canım normalde bende her konuda pozitif olurdum ama bende şuanda kendimi tanimiorum hissetmek istiorum sanırım inşallah Allah'ım hayırlısını nasip etsin hepimize
SanırımKasıklarında ağrı yapıyor akıntın var daha ne desin balik sanaTekme atmasını bekliyosun sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?