2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Hayırlı olsun canım.inşallah sonuna kadar gider gebelik.kan degerınız kac cıktı

Çatlak kurabiye , beni tablodan silebilirsin.Bugün 7+5’tim kalp atışını göremedik.Maalesef kürtaj olacağım.
İnanın pozitif haberinizi duyduğumda çok sevinmiştim sizin adınıza . Bugun kontrolünüzun olduğunu hatırladım şuan okudum çok üzüldüm..
Söyleme ile olacak bisey değil üzülmeyin desemde üzüleceksiniz. Rabbim tez zamanda sabrını versin . Insallah zahmetsiz bir şekilde nasip eder. Sevincini tam yaşatacak hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Merhabalar arkadaşlar yeniden pozitiflere hayırlı olsun sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah… negatif olanlar İçin ise vardır bunda bir hayır deyip tevekkül edebilmek nasip eylesin Rabbim Benimle ilgili gelişmeleri yazma ihtiyacı hissettim çünkü lekeyi ya da belirtilerini kafaya takanlar olmuş… bugün 9. haftaya girdim transferden sonraki ilk gün adet sancısı dışında hiç belirtim olmadı. İlk defa 8. Gün idrar testinde gördüm. 10. Gün kanda öğrendik. Bu zamana kadar bir iki defa ağır bulantı ve kysma yaşadım. Onun dışındaki mide ekşimesi şeklindeydi ve rahatsız edici derecede değildi. Ben neredeyse 1 aydır aklınıza gelebilecek her renkte leke gördüm. Çamur gibi, kahverengi, pembe, siyah ve en son kırmızı hiç bir şey olmadı şükürler olsun ki ikisinin de kalp atışlarını duyduk ne lekeyi ne kanamayı kafaya takmayın. Bunu diyorum ama ben de bu hafta kafaya takmamayı öğrendim. Doktorum bana tüp bebekle oluşan gebelikte her renk kana ve akıntıya alış yeter ki devam etmesin ve parça olmasın dedi. Bir de progestan kullanırken kolay kolay düşmez dedi soruları olanolursa cevaplamaya hazırım iyi geceler

Masaallah ne guzel Rabbim saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin Benim kanda pihtilar parcalar vs oldu maalesef bugun test gunum sonuc zaten belli de bana gore yine de mecbur gidicez lekesiz tertemiz hamilelik en guzelidir muhakkak Allahim nasip etsin isteyen herkese amin

Ben De seni merak ediyordm dedim orada sabah olmuştur gitmiştir diyordum

Olumsuzu dillendirmeyin içinizden geçirmeyin Olacak bebeğim benimle diyin Bende kaşık ağrısı oldu akıntı oldu. Her belirtiyi kötüye yormayın. Bebeğe kötü enerji Takipteyim güzel.haber gelecek kutlayacağız burdan
Sonra da benim gibi sabahın 4ünde Kaşık ağrısı ile uyanacaksin inşallah

Bende fitilleayni şeyleri yaşadım okudum bu belirti tüm pozitif annelerde var. Bebeğinizle konuşun Kavuşacağız
Güzel haberlerinizi bekliyorumm

Amin inşallah canım normalde bende her konuda pozitif olurdum ama bende şuanda kendimi tanimiorum hissetmek istiorum sanırım inşallah Allah'ım hayırlısını nasip etsin hepimize

Amin inşallah canım normalde bende her konuda pozitif olurdum ama bende şuanda kendimi tanimiorum hissetmek istiorum sanırım inşallah Allah'ım hayırlısını nasip etsin hepimize
Kasıklarında ağrı yapıyor akıntın var daha ne desin balik sana Tekme atmasını bekliyosun sanırım

Kasıklarında ağrı yapıyor akıntın var daha ne desin balik sana Tekme atmasını bekliyosun sanırım
Sanırım sole güçlü bı tekme o hassas tohumu haliyle ne güzel olur akıntı fitilden sonra demi seninde ama önceden sadece ilaç olarak geliodu fitil yapsa dicem ki sadece ilacti seninde öyleydi demi bide belim agrio dün çok ağrımadi düne kadar hep çok ağrıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…