• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ay cok guzel ya sonuclarin masaallah canim amiiin ecmain guzel dualarin icjn🤗😍benimde cuma gunu test gunum bekliyoruz 😅

Adet gunum yarin normalde sancilar biraz gecti normalim arada nadir batma oluyo o kadar ama belim agriyo hala😅soylene soylene cumayi getircem🤣🤣🤣

ay Masaallah canim Mevlam guzel sonuclar aldirsin 😍😍😍

test zamanim 29 ekim cuma gunu bugun transfer sonrasi 7.gun

hadi hayirli olsun canim baska bir bekleyise merhaba o zaman☺️Sımsıkı tutunup buyusun gelissin minnosun ya da minnoslarin😍
Allah razı olsun cnm senin de teste az kalmış ins.pozitifi görürsün görürüz hepimiz

Canım faktör testleri vucüdundaki sıvı pıhtalaşma trombosit beyaz kan onlar için yapılıyor benim faktör 8,9,10 mesela düşük baya ben hematolojiye gittim kontrol edilmesi gerekiyor dedi gitmen gerekiyorda yada aklında şüphe varsa hemen git bence faktör testleri hastaneye göre değişiyor 1 hafta 10 günü buluyor çıkması hayırlı olsun şimdiden ☺️
Once trambofoli baktirip onlar mı yönlendirdi hematoloji ye canim teşekkür ederim canım 😇

merhaba arkadaslar bir sorum olcakti bugün transferim gerceklesti ama 1 saat sonra hafif lekelenmelerim oldu benim gibi olan varmi ve hamile oldugunu ögrenen
Hayirli olsun Canım bende bugün öğlen transfer oldum bende lekelenme olmadı

Allah razı olsun cnm senin de teste az kalmış ins.pozitifi görürsün görürüz hepimiz
Amiiin ecmain canim😍
merhaba arkadaslar bir sorum olcakti bugün transferim gerceklesti ama 1 saat sonra hafif lekelenmelerim oldu benim gibi olan varmi ve hamile oldugunu ögrenen
hayirli olsun canim sımsıkı tutunsunlar inseallah😍

Back
X