- 16 Eylül 2021
- 66
- 54
- 8
- 33
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #8.981
6 Kasım dediler şimdi heyecanlı bekleyiş sizin ki ne zaman nasıl geçti şimdi nasılsınız :))Aynı gün transferiyizSizin test tarihi ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 Kasım dediler şimdi heyecanlı bekleyiş sizin ki ne zaman nasıl geçti şimdi nasılsınız :))Aynı gün transferiyizSizin test tarihi ne
Aynen canım ya benimde 6.günde olmuştu. Hatta korkup kan vermeye gitmiştimİnşallah canımSizinde böyle mi olmuştu . Karıştırıyorum mu yoksa
Hayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunsunKızlar bende transferden geldim şimdi uzanıyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun![]()
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun olsun sımsıkı tutunsun bebeiniz![]()
Bizim merkez hep geç söylüyor 8 kasım dediler iyiyim ama çok acıktım yemeğe gitmek zorunda kaldık kaykılarak oturuyorum umarım riskli değildir6 Kasım dediler şimdi heyecanlı bekleyiş sizin ki ne zaman nasıl geçti şimdi nasılsınız :))
sagol canim allah razi olsunAmiiin ecmain canim
hayirli olsun canim sımsıkı tutunsunlar inseallah![]()
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Değeriniz kaç çıktıKizlar Rabbime binlerce kere şükür ben pozitif sonucu gördüm.Rabbim bu yolda emek çaba harcayan herkese yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese evladını saglicakla nasip etsin
Gözün aydın canım benim şükür sağlıkla ilerlesin Allah'ım kucağına almayı nasip etsinKizlar Rabbime binlerce kere şükür ben pozitif sonucu gördüm.Rabbim bu yolda emek çaba harcayan herkese yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese evladını saglicakla nasip etsin.
Bu 6.gunde bir hikmet var benimde ayni sekilde canimKızlar bugün 6.günüm biraz önce lavaboya gittiğimde iç çamaşırımda çok açık kahve rengi lekenlenme gördüm. Toplasam 50 kr büyüklüğündedir . Umutlanmalı mıyım ?
Kızlar bende transferden geldim şimdi uzanıyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun![]()
Hayirli olsun canlar Rabbim umduklarjmiza nail eylesin hepimiziAynı gün transfer olmuşuz benim de bugündü ben de aldım serumu
Test günü ne zaman
masaallah canim hayirli olsun gozun aydinKizlar Rabbime binlerce kere şükür ben pozitif sonucu gördüm.Rabbim bu yolda emek çaba harcayan herkese yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese evladını saglicakla nasip etsin.
Maşallah canım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallahKizlar Rabbime binlerce kere şükür ben pozitif sonucu gördüm.Rabbim bu yolda emek çaba harcayan herkese yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese evladını saglicakla nasip etsin.
Evet canım aynı şeyi düşündüm 6.gunumde bakalım bı şey olcakmiBu 6.gunde bir hikmet var benimde ayni sekilde canimhayra yoruyoruz
Hayirli olsun canlar Rabbim umduklarjmiza nail eylesin hepimiziamin
masaallah canim hayirli olsun gozun aydin![]()
Yok yarilamadim ama yıl gibi geldi kuzumTureed canim ne yapiyosun nasıl gidiyor
kaçıncı günün bugün yarıladın herhalde
kaçak test falan yaptın mı
![]()
Ekşi hosunami gidio yoksa kuzumSelam kızlar transfer olanlar hayırlı olsun mucizeleriniz sımsıkı tutunsun inşallah güzel sonuçlar alırsınızpozitif sonuç alanlar gözünüz aydın sağlıkla devam etsin inşallah
ben iyiyim çok şükür bu ara limona tuz döküp yiyorum biraz mideme bulantıma iyi geliyor tansiyonumu etkilemez inşallah
![]()