• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Selam kızlar transfer olanlar hayırlı olsun mucizeleriniz sımsıkı tutunsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🤲🤲🥰 pozitif sonuç alanlar gözünüz aydın sağlıkla devam etsin inşallah 🥰 ben iyiyim çok şükür bu ara limona tuz döküp yiyorum biraz mideme bulantıma iyi geliyor tansiyonumu etkilemez inşallah 🤲😊
Allah razı olsun cnm 😘

Benim de bugün 12:00 da oldu 🙏🏻 Yalnızca bir saat yattım ve serum falanda vermediler göbekten ve kalçadan iğne vuruldum hayırlısıyla kucağımızada alırız inş
Kuzum bende 12-12.20 arasi transfer oldum limit serummus prednol estofem litunus coraspin folikasit enox şimdide progestan igneye basladm

Yok yarilamadim ama yıl gibi geldi kuzum ☺️bugün 4.gunum bı tarafta ağrı olsun belirti olsun belim agrio kasigim agrio bugün diorumki ayy regli mi olcam pazartesi ye kadar yapmicsm hiç test günler nasi geccek bilmiom😂😂
Olmazsın canim kullandığımız ilaçlardan dolayı hep o ağrılar insallah diğer arkadaslae gibi senn de pozitif görürsün bizde seviniriz canim sonu selamet olsun 😇🙏

Olmazsın canim kullandığımız ilaçlardan dolayı hep o ağrılar insallah diğer arkadaslae gibi senn de pozitif görürsün bizde seviniriz canim sonu selamet olsun 😇🙏
Amin canım hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah 🤲🤲 çok yoruluoruz emek veriyoruz evet transferden 3 gün önce bı ağrım oldu uok böle bişe şimdi olsa derdim bebiş yapio😂😂

Kizlar Rabbime binlerce kere şükür ben pozitif sonucu gördüm.🤲 Rabbim bu yolda emek çaba harcayan herkese yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese evladını saglicakla nasip etsin.
Çok şükür canım. 🙏
Gözünüz aydın. 🥰
Darısı Tureed Tureed ’e inşallah. 🤲

Selam kızlar transfer olanlar hayırlı olsun mucizeleriniz sımsıkı tutunsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🤲🤲🥰 pozitif sonuç alanlar gözünüz aydın sağlıkla devam etsin inşallah 🥰 ben iyiyim çok şükür bu ara limona tuz döküp yiyorum biraz mideme bulantıma iyi geliyor tansiyonumu etkilemez inşallah 🤲😊
Canım limon serbest mi🤭 çok fazla yeme sen yine de🤗

Bizim merkez hep geç söylüyor 8 kasım dediler iyiyim ama çok acıktım yemeğe gitmek zorunda kaldık kaykılarak oturuyorum umarım riskli değildir
hiç merak etme bende bir saat hastanede durup çıkışta kahvaltı etmeye gittim daha sonra eve geldım dınlendım doktorum ananas ve avakado tuketmemı bu tutunma sürecine yardımcı olacağını söyledi sizde tüketin :) hayatımada normal bir şekilde devam etmemi istedi yatma dedi kendine dikkat ederek tabi

Kuzum bende 12-12.20 arasi transfer oldum limit serummus prednol estofem litunus coraspin folikasit enox şimdide progestan igneye basladm
Hayırlı olsun inşallah ben transferden önce progeston iğne ve fitili başladım 3 haftadır zaten estorofem içiyorum prednol ve coraspirin de devam bugün sadece kalçadan ve göbekten transferden sonra iğne yaptılar onların adını bilemiyorum heyecandan unutmuşum :)

Hayırlı olsun inşallah ben transferden önce progeston iğne ve fitili başladım 3 haftadır zaten estorofem içiyorum prednol ve coraspirin de devam bugün sadece kalçadan ve göbekten transferden sonra iğne yaptılar onların adını bilemiyorum heyecandan unutmuşum :)
Prednol beni hasta etti cnm bugün hem öksürük hem hapşırık çok kötüyüm Dr engel değil 12 gün sabret ilaçları aksatma dedi

Bende öyleyim korkuyorum ama istiyorum da yemek ☺️
Sonuç Olarak

Hamilelik sırasında yaşanan mide bulantıları ile kusmayı azaltma konusunda limon tüketmek fayda sağlayabilmektedir. Ancak hamilelikte yaşadığınız belirtileri rahatlatmak için limon kullanmayı düşünüyorsanız, önce doktorunuzla konuşmanız iyi olacaktır.

Hamilelikte limon tüketimi güvenli kabul edilmekle birlikte limonun fazla miktarlarda tüketilmesinin bazı riskleri olabilir. Örneğin, yüksek asit seviyeleri nedeniyle dişler zarar görebilir ya da mide yanması artabilir. Bu nedenle hamileliğiniz boyunca limonu makul miktarlarda tüketmeyi tercih edin.

Diyor Bülent Tıraş'ın bi yazısında🤗🤗

Sonuç Olarak

Hamilelik sırasında yaşanan mide bulantıları ile kusmayı azaltma konusunda limon tüketmek fayda sağlayabilmektedir. Ancak hamilelikte yaşadığınız belirtileri rahatlatmak için limon kullanmayı düşünüyorsanız, önce doktorunuzla konuşmanız iyi olacaktır.

Hamilelikte limon tüketimi güvenli kabul edilmekle birlikte limonun fazla miktarlarda tüketilmesinin bazı riskleri olabilir. Örneğin, yüksek asit seviyeleri nedeniyle dişler zarar görebilir ya da mide yanması artabilir. Bu nedenle hamileliğiniz boyunca limonu makul miktarlarda tüketmeyi tercih edin.

Diyor Bülent Tıraş'ın bi yazısında🤗🤗
Dikkat etmeye çalışacağım inşallah ☺️

Back
X