- 19 Kasım 2020
- 22.207
- 48.455
- 598
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #9.021
Aynen canım sonuçta çok zararlı değilmişDikkat etmeye çalışacağım inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım sonuçta çok zararlı değilmişDikkat etmeye çalışacağım inşallah![]()
Lekelenme bende de oldu. Ben hep kasarım kendimi, ona bağlamıştım. Bir problem olmadı.merhaba arkadaslar bir sorum olcakti bugün transferim gerceklesti ama 1 saat sonra hafif lekelenmelerim oldu benim gibi olan varmi ve hamile oldugunu ögrenen
Odamı yasaklı listesinde neden kiCanım limon serbest miçok fazla yeme sen yine de
![]()
Burası canımSonuç Olarak
Hamilelik sırasında yaşanan mide bulantıları ile kusmayı azaltma konusunda limon tüketmek fayda sağlayabilmektedir. Ancak hamilelikte yaşadığınız belirtileri rahatlatmak için limon kullanmayı düşünüyorsanız, önce doktorunuzla konuşmanız iyi olacaktır.
Hamilelikte limon tüketimi güvenli kabul edilmekle birlikte limonun fazla miktarlarda tüketilmesinin bazı riskleri olabilir. Örneğin, yüksek asit seviyeleri nedeniyle dişler zarar görebilir ya da mide yanması artabilir. Bu nedenle hamileliğiniz boyunca limonu makul miktarlarda tüketmeyi tercih edin.
Diyor Bülent Tıraş'ın bi yazısında![]()
Tam yasak değilmiş kuzum bi yazı buldum paylaştımOdamı yasaklı listesinde neden ki![]()
Bende bu yazıyı okudum şimdi canım herseyin fazlası zarar olduğu gibi limonada dikkat etmek lazım çok aşırı tuketmiyorum zaten mide bulantım yogunlasirsa yiyorumSonuç Olarak
Hamilelik sırasında yaşanan mide bulantıları ile kusmayı azaltma konusunda limon tüketmek fayda sağlayabilmektedir. Ancak hamilelikte yaşadığınız belirtileri rahatlatmak için limon kullanmayı düşünüyorsanız, önce doktorunuzla konuşmanız iyi olacaktır.
Hamilelikte limon tüketimi güvenli kabul edilmekle birlikte limonun fazla miktarlarda tüketilmesinin bazı riskleri olabilir. Örneğin, yüksek asit seviyeleri nedeniyle dişler zarar görebilir ya da mide yanması artabilir. Bu nedenle hamileliğiniz boyunca limonu makul miktarlarda tüketmeyi tercih edin.
Diyor Bülent Tıraş'ın bi yazısında![]()
Oyy kız maşallah maşallah 11 haftaya girmişsin yeni dikkat ettimBende bu yazıyı okudum şimdi canım herseyin fazlası zarar olduğu gibi limonada dikkat etmek lazım çok aşırı tuketmiyorum zaten mide bulantım yogunlasirsa yiyorum![]()

Aynen girdik çok şükür canım darısı sanaOyy kız maşallah maşallah 11 haftaya girmişsin yeni dikkat ettimbiz daha çok küçüğüz 4 hafta
minnak bir susam tanesi kadarmış. Hiç görmedim çok merak ediyorum zaman geçmiyor
![]()
Oyy Allahımm yaa büyümüşte erik olmuş boylarını severimmm. Kız ablası dicektim ha kızın mı olacak neAynen girdik çok şükür canım darısı sanainşallah sende minigini görürsün o an bambaşka tarifi imkansız yaşa ve gör
yerim ben o susamı
ne zaman gorücen susamını
annem halen benim miniğimi mercimegim diye seviyor diyorum anne büyüdü erik oldu
![]()
Hayırr yaa daha gitmedim kasın 2 şuan zaten 4+5 adetime göre haftaya kadar 5+6 olacağım inşallah kese görünür belki kalp atışıda sen ne yaptın canımAynen canım sonuçta çok zararlı değilmişsenin kese için gittin mi
Aa aramızda 3 gün varHayırr yaa daha gitmedim kasın 2 şuan zaten 4+5 adetime göre haftaya kadar 5+6 olacağım inşallah kese görünür belki kalp atışıda sen ne yaptın canım![]()
İnşallah yaa bende onu çok istiyorum ama galiba kalp atışı içinde ayrı gideceğizAa aramızda 3 gün varbende 4+2 görünüyorum. 5 kasımda kontrol var
aynen ya inşallah gidişimizde hem kalp hem kese ikisini de görürüz
![]()
İnşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaİnşallah yaa bende onu çok istiyorum ama galiba kalp atışı içinde ayrı gideceğizçok sevindim inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağımıza alırız ilk kan sonucun kaç çıktı ikinciye vermişmiydin
![]()
Allah mı söyletti canımOyy Allahımm yaa büyümüşte erik olmuş boylarını severimmm. Kız ablası dicektim ha kızın mı olacak nebiran ağzımdan öyle çıkacaktı
Haftaya cuma nasipse canım ya![]()
Maşallah erken verdiğin için 66 çıkmış ama sonucun katlanmışsa ne güzel ayy inşallaj forumdaki herkes şuan sonuc bekleyen herkes hayırlı haberler alırlar hamilerin duasıda kabul olurmuş o yüzden hep dua ediyorumİnşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaverdim canım benim ilk değerim 66 çıkmıştı test gününden önce verdim
ikinciye de baktıktan sonra direkt ultrasona çağırdı bakalım bekliyoruz
![]()
doktorumla görüstüm canim transfer sirasinda olabiliyormus zaten 1-2 damla geldi sonra gecti cok sükür. peki suan hamilemisin canimLekelenme bende de oldu. Ben hep kasarım kendimi, ona bağlamıştım. Bir problem olmadı.
Çok şükür birşeyin yok hala arada bel ağrım oluyor oda normal heraldeTeşekkür ederim canım inşallahsen nasılsın bulantılar falan başladı mı
İnşallah canım benim bizde görürüz inşallahAllah mı söyletti canımhayırlısı bakalım nasibimiz de ne var
inşallah güzel hayırlı haberlerle gelirsin canım belki o minnak kalbinide görürsün benim kese muayenemde bebekde oluşmuştu kalbide pıt pıt atıyordu
bende perşembe gidicem merak içindeyim inşallah bi sıkıntı yoktur
haftaya perşembede perinatoloji bölümünde ikili test randevum var hayırlısı inşallahh
❤
Aynen canım normaldir odaÇok şükür birşeyin yok hala arada bel ağrım oluyor oda normal heralde
İnşallah canım ya bende çok dua ediyorum Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasınMaşallah erken verdiğin için 66 çıkmış ama sonucun katlanmışsa ne güzel ayy inşallaj forumdaki herkes şuan sonuc bekleyen herkes hayırlı haberler alırlar hamilerin duasıda kabul olurmuş o yüzden hep dua ediyorum![]()
Sen nasılsın var mı ağrılarınAynen canım normaldir oda![]()