- 2 Şubat 2018
- 1.407
- 2.316
- 133
- 30
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #9.041
Aminn.İnşallah canım ya bende çok dua ediyorum Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn.İnşallah canım ya bende çok dua ediyorum Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın![]()
![]()
Benim bazen hafif batmalar falan oluyor onun haricinde bir şey hissetmiyorumSen nasılsın var mı ağrıların
Aynen büyük buluşmaİnşallah canım benim bizde görürüz inşallah
Oyy perşembe yeni buluşma var deseneinşallah her şey yolunda ilerliyordur sende güzel haberler ile gel canım
![]()
![]()
Tüm belirtilerim seninle aynı canımAmin canım inşallahpeki fitili bayadir kullaniodum beyaz ilaç olarak geri geliodu bu bildiğin su şeffaf baya senin 6 gün sonrası mi geldi
Ozaman bize hemen sole canımTüm belirtilerim seninle aynı canımyarın sabah test vereceğim çok heyecanlıyım
![]()
10. Gün yarın canım Dr 11. Gün dedi ben dayanamadımOzaman bize hemen sole canıminşallah bizimledir bebislerimiz ama senin sanırım leken oldu bende o olmadı farklı güzel haberle kaçıncı günün yarın kuzum
İnşallah canım benimAynen büyük buluşmaAmin inşallah canım güzel haberler alalım hepimiz
![]()
Hadi canım güzel haberler ver yarın10. Gün yarın canım Dr 11. Gün dedi ben dayanamadımyarın geleyim dedim
Canım ben şu an 6+5’im, hala bir belirti yok.Merhaba kızlar
20 ekim 5 aa pgt’ye giden 1 adet embriyo transfer edildi.yaşım 37 ilk denemem.size sorum şu siz neler hissetiniz .şuan cok tedirginim hiç bisey hissetmiyorum.Buda beni korkutuyo.Acaba olumsuz dıye mi boyle.test yapsam çıkar mı sızce idrar yada kanda.
Çok teşekkür ederim.Ya dayanamayıp yaptımCanım ben şu an 6+5’im, hala bir belirti yok.
Ultrasonda doktor kalp atışını göstermese içimde bir canlı olduğuna gerçekten inanmayacağım, o kadar yani.
Belirti falan arama ve bana kalırsa üzüleceksen erkenden test yapma.
Benim bir önceki trasferimde 7.gün negatifti, bunda 6.gün pozitif çıktı.
Çok değişkenlik gösterebiliyor yani.
Kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?
Nelere dikkat ediyorsunuz ?
Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle
�
Anne Adı Yaşı Deneme Sayısı Transfer Tarihi Sonuç @Ssevincli 31 Yaş 2. Deneme 30 Ağustos (Çift Embriyo) Pozitif @Elifff60 33 Yaş 1. Deneme 31 Ağustos Pozitif @Sinemsnm 33 Yaş 2. Deneme 1 Eylül Pozitif Nefes0858
36 Yaş 1. Deneme 1 Eylül (Çift Embriyo ) Pozitif @KelebekkB 28 Yaş 1. Deneme 1 Eylül Pozitif @Nureella 30 Yaş 1. Deneme 2 Eylül Pozitif @Prenseshayali 36 Yaş 4. Deneme 2 Eylül Pozitif @GCnsu 28 Yaş 1. Deneme 2 Eylül Pozitif @iklime_06 35 Yaş 3. Deneme 3 Eylül (Çift Embriyo) Pozitif @Bulutumsu7 26 Yaş 1. Deneme 3 Eylül (5. Gün Çift Embriyo) @Lady Isabella 38 Yaş 3. Deneme 4 Eylül ( 3 Embriyo) @ddmv 35 Yaş 1. Deneme 6 Eylül (Çift Embriyo) @naybukece 32 Yaş 5. Deneme 7 Eylül (3. Gün) Pozitif @Sohrab 32 Yaş 2. Deneme 8 Eylül (5. Gün Çift embriyo) Pozitif @Hurremmsultann 25 Yaş 2. Deneme Eylül (5. Gün) Pozitif @fartug 30 Yaş 1.Deneme Eylül Pozitif ![]()
@mertugce35 32 Yaş 4. Deneme 13 Eylül (4. Gün) @nurt56373 21 Yaş 1. Deneme 14 Eylül(5.Gün Çift Embriyo) Pozitif @birrgaripp 27 Yaş 1. Deneme 15 Eylül (Çift Embriyo) Pozitif @ozlemgundogdu 39 Yaş 5. Deneme 20 Eylül Pozitif @rabiasel 30 Yaş 1. Deneme 24 Eylül (5. Gün) @Zehramss 38 Yaş 4. Deneme 24 Eylül (3. Gün) @waitingsirr 23 Yaş 1. Deneme 25 Eylül (5. Gün) Pozitif ![]()
@tupaaaaa 32 Yaş 2. Deneme 27 Eylül Pozitif @venusvenus88 33 Yaş 1. Deneme 27 Eylül (5. Gün) @Sandra86 35 Yaş 1. Deneme 28 Eylül (5.Gün) @MasaL-28 27 Yaş 3. Deneme 30 Eylül Pozitif @halleyyy 36 Yaş 2. Deneme 1 Ekim (Çift Embriyo) @Videsupra 31 Yaş 2. Deneme 1 Ekim Pozitif @melyes 34 Yaş 1. Deneme 2 Ekim @snow1132 29 Yaş 1. Deneme 4 Ekim (3. Gün) @Sevgiali 31 Yaş 3. Deneme 4 Ekim (5. Gün) @Mucizem benimle 32 Yaş 5. Deneme 4 Ekim Pozitif ![]()
@mlshope 28 Yaş 4. Deneme 6 Ekim (5. Gün Çift) @kalkyerineyat 38 Yaş 2. Deneme 7 Ekim (5. Gün) Pozitif @Niloya444 24 Yaş 1. Deneme 7 Ekim (3. Gün) Pozitif ![]()
@seta_90 30 Yaş 2. Deneme 7 Ekim (3. Gün) @agustos72 33 Yaş 2. Deneme 8 Ekim (5. Gün) @cisem24 34 Yaş 3. Deneme 9 Ekim (5. Gün) @mavi_lik 34 Yaş 2. Deneme 11 Ekim (5. Gün/Çift) Pozitif @Cilekkokusuu 28 Yaş 3. Deneme 12 Ekim (Çift Embriyo) @fatma54 26 Yaş 1. Deneme 14 Ekim (3. Gün) Pozitif Catlak-kurabiye
30 Yaş 1. Deneme 15 Ekim Pozitif @Dxtr 29 Yaş 1. Deneme 15 Ekim (5. Gün) Pozitif @VuslatimLee 35 Yaş 1. Deneme 18 Ekim @orkide611 26 Yaş 2. Deneme 19 Ekim Tureed
33 Yaş 1. Deneme 21 Ekim @akrepprof 43 Yaş 1. Deneme 21 Ekim Forgotpink
29 Yaş 1. Deneme 22 Ekim (5. Gün) @Burcu2614 29 Yaş 1. Deneme Ekim @derya2526 26 Yaş 1. Deneme Ekim Milyaay
30 Yaş 7. Deneme Ekim @Mucizelereinanin55 29 Yaş 3. Deneme Ekim @Esen63 27 33 Yaş 3. Deneme Ekim @altnekn 31 Yaş 1. Deneme Ekim
Canım hergün yap koyulaşırda pozitif ben öyle yapmıştım 8.günün akşamından başladım yapmaya ama kan tahlili için acele etmedim doktorumun dediği günü bekledim öyle istediler hayırlısı olur inşallahÇok teşekkür ederim.Ya dayanamayıp yaptımsıradan bi test sılık bı cizgi var şuan .sizce yanlıs olabılır mi?Transfer günüm dahıl benımde bugun 6 günüm
Oncekinde 19 cikmisti demi bunda kac cikti ik s9nucun canimCanım ben şu an 6+5’im, hala bir belirti yok.
Ultrasonda doktor kalp atışını göstermese içimde bir canlı olduğuna gerçekten inanmayacağım, o kadar yani.
Belirti falan arama ve bana kalırsa üzüleceksen erkenden test yapma.
Benim bir önceki trasferimde 7.gün negatifti, bunda 6.gün pozitif çıktı.
Çok değişkenlik gösterebiliyor yani.
Hayirli olsun canım aynı gün transfer olmuşuz nasi gidio dinlemiosun neler yapiosunMerhaba arkadaşlar umarım bu topic bana ve herkese uğurlu hayırlı gelir sevinçli sonuçlara ulaşırız![]()
napak anacım ayakları dikip hamile kalamadık bizgönül isterdi uğraşmadan oluversin ama napalım tüp bebekteki dr ları kim zengin edecek sonra
drum jipe binsin die tüm uğraşım vicdanlıyım kıyamıyorum napam
![]()
Allah razı olsun canım sanada Hayırlı olsun pozitif sonuçlarla yazışmak nasip olsun emeklerimiz heba olmasınHayirli olsun canım aynı gün transfer olmuşuz nasi gidio dinlemiosun neler yapiosun![]()