• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Aynen ya bende sitem ediyorum bitsin artık ilaçlar diye🤣
Ben not defterine yazdım. Sabah-öğlen-akşam içilecekleri tek tek ayırdım.
Bazen unutuyorum oraya bakıyorum 🤣🤣
Benim de canim kağıdı m var ilk önce saat lari ayarladım üzerinde çalıştım 😂😂 en ufak vitamini bile saatinde iciorum die doktor la eşim güldü normalde saatle icmiodum şimdi unutmayım die öyle yaptım iğne içinde tam on da vurulacak diorum nasi guluolar o gün hastane de unutuorum yoksa böle burda alarm kurmayı okudum B12 mi bile saatli iciorum 😂😂

Benim de canim kağıdı m var ilk önce saat lari ayarladım üzerinde çalıştım 😂😂 en ufak vitamini bile saatinde iciorum die doktor la eşim güldü normalde saatle icmiodum şimdi unutmayım die öyle yaptım iğne içinde tam on da vurulacak diorum nasi guluolar o gün hastane de unutuorum yoksa böle burda alarm kurmayı okudum B12 mi bile saatli iciorum 😂😂
Düzenli içmek iyidir aslında canım iyi yapıyorsun hani küçük dk oynamasından bişey olmaz ama hangi ilaç olursa olsun düzenli alınması güzel bir şey 🥰 sen şimdi iğnelere günlük devam ediyor musun

Düzenli içmek iyidir aslında canım iyi yapıyorsun hani küçük dk oynamasından bişey olmaz ama hangi ilaç olursa olsun düzenli alınması güzel bir şey 🥰 sen şimdi iğnelere günlük devam ediyor musun
3.gunde yarım kalça iğnesi bide göbekten o çok kötü oskopar o morarma bı kere oldu ama çok yakıo bide her gün o☺️

3.gunde yarım kalça iğnesi bide göbekten o çok kötü oskopar o morarma bı kere oldu ama çok yakıo bide her gün o☺️
İnşallahh şifalar olsun canım benim 🥰 progestan falan ilk gün fena yapıyor sonra vücut alışınca tınlamıyor🤣 oskapar da öyle olsa keşke
İnşallah canım ben pozitif derim Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye de kese kalp için az kaldı oda heycanli zaman gecmiodur🥰🥰
Aynen valla geçmiyor ya😬🤭

İnşallahh şifalar olsun canım benim 🥰 progestan falan ilk gün fena yapıyor sonra vücut alışınca tınlamıyor🤣 oskapar da öyle olsa keşke

Aynen valla geçmiyor ya😬🤭
Herani ayrı bı heyecan yaşıyoruz opuda transfer sonrası beklemesi bide sakinleştirici bişe verselerdi bize kahve bile icirmiolar 😂😂

Herani ayrı bı heyecan yaşıyoruz opuda transfer sonrası beklemesi bide sakinleştirici bişe verselerdi bize kahve bile icirmiolar 😂😂
Kahve mi? O neydi ki 🤣 neye benziyordu🤔🤣🤣🤣
Canim senin kaç tane ignen var ben progestan i sadece fitil aliorum bu pruloton düşük onleyici gbi bişe deilmi Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
Benim iğnem bitti çok şükür 🤣🤣
Evet proluton düşük önleyiciymiş. 3 günde bir kere yaptırıyordum bitti oda😍

Kahve mi? O neydi ki 🤣 neye benziyordu🤔🤣🤣🤣

Benim iğnem bitti çok şükür 🤣🤣
Evet proluton düşük önleyiciymiş. 3 günde bir kere yaptırıyordum bitti oda😍
Kahveyi sorma bende bı aydır kokusunu bilmiorum 😂 AA iğneler bitiomu süper ya bak buna sevindim ben saniom ki böle baya kullancaz çok sevindim canım gerçi bak yarım kullandım oda kişiye göre deisioda ama bitme ihtimali güzelmiş😂😂

İnşallah canım hayırlısıyla keseyi de görebilseydik. Sen gittin mi ultrason için😍
Ben bugün 2. Kan i vereceğim. 2 hafta sonra da kalp atışı dedi inşallah 🧿 kese ne zaman görünüyor. Onun için birşey demedi 🥰
Ben ne olur ne olmaz diye eczaneden de test alıp yaptım 😂😂😂
Bu arada bu karından yapılan iğneyi ne zaman bırakacağız bilgin var mii 😔😔😔

Back
X