- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.743
- 53
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #9.441
inşallah canım kaçıncı gününİnşallah canımemek çok o acıtan iğneler bekleyiş hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım kaçıncı gününİnşallah canımemek çok o acıtan iğneler bekleyiş hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah
![]()
Aynen aynen bitiyorKahveyi sorma bende bı aydır kokusunu bilmiorumAA iğneler bitiomu süper ya bak buna sevindim ben saniom ki böle baya kullancaz çok sevindim canım gerçi bak yarım kullandım oda kişiye göre deisioda ama bitme ihtimali güzelmiş
![]()
Valla bişey demediler canım. Kontrolden sonra devam ettirir mi bilmiyorum ama zaten proluton düşük önleyiciydi. Bi sıkıntı yoksa fitil ile devam ederiz galibadevam etmen gerekmiyor mu canım iğneye
bence sen kontrole gitmeden iğneler için bir sor benimde bitti doktor sakın bırakma devam et ben sana dur diyene kadar dediValla bişey demediler canım. Kontrolden sonra devam ettirir mi bilmiyorum ama zaten proluton düşük önleyiciydi. Bi sıkıntı yoksa fitil ile devam ederiz galiba
Ben şu fitil olayını sevmedim hiç iğne bile daha bı tık iyiAynen aynen bitiyorfitil galiba 3 ay devam ediyormuş bilmiyorum ama öyle dediler. Bide şu Estrofem falan bitseydi
![]()
2 hafta sonra hem keseyi hem kalp atışını duyarsın o zaman canımBen bugün 2. Kan i vereceğim. 2 hafta sonra da kalp atışı dedi inşallahkese ne zaman görünüyor. Onun için birşey demedi
Ben ne olur ne olmaz diye eczaneden de test alıp yaptım
Bu arada bu karından yapılan iğneyi ne zaman bırakacağız bilgin var mii![]()
Sen hangi iğneyi kullanıyorsun canımbence sen kontrole gitmeden iğneler için bir sor benimde bitti doktor sakın bırakma devam et ben sana dur diyene kadar dedi
Evet fitili bende sevmiyorum yaBen şu fitil olayını sevmedim hiç iğne bile daha bı tık iyi![]()
Evdeki testlere güvenemem erken çünkü. Ama kan testi yapmak istiyorum en azından değeri görmek için :)12. Güne kadar beklemek çok zor yaevde var mı test
Estrofem rahim kalinlastirici canım ama ilaçsız transfer olmuşsan belki kullandirmadi doktorun aldığın ilaç varmı canimGünaydınKızlar ben hiç estrofem kullanmadım (ikinci denemem ilkinde de ikincisinde de verilmedi) ne işe yarıyor
Amaaa ben fitil sayesinde hamile olduğumu anladımEvet fitili bende sevmiyorum ya![]()
![]()
Prolutexx cnm iğne . Karından sabah akşam2 hafta sonra hem keseyi hem kalp atışını duyarsın o zaman canım
Oskaparı mı diyorsun valla hiç bilmiyorum bende yok o![]()
2 hafta daha sabır inşallah o zamanArkadaşlar ben estrofem hem hap hem bant olarak kullanıyorum. Progestan da fitil iğne ve hap olarak. Bi de vitamin ve kan sulandırıcı. Bunları kese görünene kadar kullanıcaz dedi bana doktor. Ben de bi doktorun videosunu izlemiştim. Hamilelik için salgılanan progesteron yani bebeğin rahme tutunmasını sağlayan hormon kese (plasenta) oluşunca ordan salgılancak. Yani vücut bu işi keseye bırakacak . O zaman bırakıcaz inşallah. Minik bir bilgilendirme naçizane :) öptüm hepinizi![]()
Günaydın canım. Rahim duvarını kalınlaştırmada destek oluyorGünaydınKızlar ben hiç estrofem kullanmadım (ikinci denemem ilkinde de ikincisinde de verilmedi) ne işe yarıyor
Bence de en mantıklısı kan vermek. Valla ben 12 gün dayanamazdımEvdeki testlere güvenemem erken çünkü. Ama kan testi yapmak istiyorum en azından değeri görmek için :)
Oyy bu çok güzel bir bilgiiiArkadaşlar ben estrofem hem hap hem bant olarak kullanıyorum. Progestan da fitil iğne ve hap olarak. Bi de vitamin ve kan sulandırıcı. Bunları kese görünene kadar kullanıcaz dedi bana doktor. Ben de bi doktorun videosunu izlemiştim. Hamilelik için salgılanan progesteron yani bebeğin rahme tutunmasını sağlayan hormon kese (plasenta) oluşunca ordan salgılancak. Yani vücut bu işi keseye bırakacak . O zaman bırakıcaz inşallah. Minik bir bilgilendirme naçizane :) öptüm hepinizi![]()
Bak şimdi bişe dicem benim de sadece fitilden sonra baya bı sonra su gibi gelio normalde fitil akinca ilacı geliodu şimdi camasirimda seffaf akıntı seninde gelen bolemiydi tam olarak canımAmaaa ben fitil sayesinde hamile olduğumu anladımÇok yazıyordu fitil akıntı yapıyordu ve akıntı da hamile belirtisi idi
Prolutexx cnm iğne . Karından sabah akşambı de 210 TL 3.5 Gun gidiyor ya
Neyse keseyi bi görelim bı de kalp atışını duyduk mu tamamdır![]()
Valla hiç bilmiyorum canım herkesin tedavisi ve ilaçları farklı ben şimdi eşime sordum iğneye devam et dediler mi diye yok dedi. O yüzden senin doktor ne zamana kadar dediyse devam et bakalım. İnşallah hepsini Unutcaz yakındaAmaaa ben fitil sayesinde hamile olduğumu anladımÇok yazıyordu fitil akıntı yapıyordu ve akıntı da hamile belirtisi idi
Prolutexx cnm iğne . Karından sabah akşambı de 210 TL 3.5 Gun gidiyor ya
Neyse keseyi bi görelim bı de kalp atışını duyduk mu tamamdır![]()
Kuzum bilmiyorum herkeste aynı mı evet ama aybe öyleydiBak şimdi bişe dicem benim de sadece fitilden sonra baya bı sonra su gibi gelio normalde fitil akinca ilacı geliodu şimdi camasirimda seffaf akıntı seninde gelen bolemiydi tam olarak canım