• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kahveyi sorma bende bı aydır kokusunu bilmiorum 😂 AA iğneler bitiomu süper ya bak buna sevindim ben saniom ki böle baya kullancaz çok sevindim canım gerçi bak yarım kullandım oda kişiye göre deisioda ama bitme ihtimali güzelmiş😂😂
Aynen aynen bitiyor 🤭 fitil galiba 3 ay devam ediyormuş bilmiyorum ama öyle dediler. Bide şu Estrofem falan bitseydi 😬

Valla bişey demediler canım. Kontrolden sonra devam ettirir mi bilmiyorum ama zaten proluton düşük önleyiciydi. Bi sıkıntı yoksa fitil ile devam ederiz galiba
bence sen kontrole gitmeden iğneler için bir sor benimde bitti doktor sakın bırakma devam et ben sana dur diyene kadar dedi

Ben bugün 2. Kan i vereceğim. 2 hafta sonra da kalp atışı dedi inşallah 🧿 kese ne zaman görünüyor. Onun için birşey demedi 🥰
Ben ne olur ne olmaz diye eczaneden de test alıp yaptım 😂😂😂
Bu arada bu karından yapılan iğneyi ne zaman bırakacağız bilgin var mii 😔😔😔
2 hafta sonra hem keseyi hem kalp atışını duyarsın o zaman canım 😍😍
Oskaparı mı diyorsun valla hiç bilmiyorum bende yok o🤭

Arkadaşlar ben estrofem hem hap hem bant olarak kullanıyorum. Progestan da fitil iğne ve hap olarak. Bi de vitamin ve kan sulandırıcı. Bunları kese görünene kadar kullanıcaz dedi bana doktor. Ben de bi doktorun videosunu izlemiştim. Hamilelik için salgılanan progesteron yani bebeğin rahme tutunmasını sağlayan hormon kese (plasenta) oluşunca ordan salgılancak. Yani vücut bu işi keseye bırakacak . O zaman bırakıcaz inşallah. Minik bir bilgilendirme naçizane :) öptüm hepinizi 💋

Evet fitili bende sevmiyorum ya🤣 😬
Amaaa ben fitil sayesinde hamile olduğumu anladım 🥰🥰 Çok yazıyordu fitil akıntı yapıyordu ve akıntı da hamile belirtisi idi 🥰
2 hafta sonra hem keseyi hem kalp atışını duyarsın o zaman canım 😍😍
Oskaparı mı diyorsun valla hiç bilmiyorum bende yok o🤭
Prolutexx cnm iğne . Karından sabah akşam 😔 bı de 210 TL 3.5 Gun gidiyor ya 😔😔😔
Neyse keseyi bi görelim bı de kalp atışını duyduk mu tamamdır 🥰🥰

Arkadaşlar ben estrofem hem hap hem bant olarak kullanıyorum. Progestan da fitil iğne ve hap olarak. Bi de vitamin ve kan sulandırıcı. Bunları kese görünene kadar kullanıcaz dedi bana doktor. Ben de bi doktorun videosunu izlemiştim. Hamilelik için salgılanan progesteron yani bebeğin rahme tutunmasını sağlayan hormon kese (plasenta) oluşunca ordan salgılancak. Yani vücut bu işi keseye bırakacak . O zaman bırakıcaz inşallah. Minik bir bilgilendirme naçizane :) öptüm hepinizi 💋
2 hafta daha sabır inşallah o zaman 🥰
Teşekkürler Bilgi İçin 🥰

Oyy bu çok güzel bir bilgiii😍😍 yumoş yumoş oldum sabah sabah 🥰🥰🥰 teşekkürler canısı🌷🌷🥰🥰

Amaaa ben fitil sayesinde hamile olduğumu anladım 🥰🥰 Çok yazıyordu fitil akıntı yapıyordu ve akıntı da hamile belirtisi idi 🥰

Bak şimdi bişe dicem benim de sadece fitilden sonra baya bı sonra su gibi gelio normalde fitil akinca ilacı geliodu şimdi camasirimda seffaf akıntı seninde gelen bolemiydi tam olarak canım

Valla hiç bilmiyorum canım herkesin tedavisi ve ilaçları farklı ben şimdi eşime sordum iğneye devam et dediler mi diye yok dedi. O yüzden senin doktor ne zamana kadar dediyse devam et bakalım. İnşallah hepsini Unutcaz yakında🤗🤗🤗

Bak şimdi bişe dicem benim de sadece fitilden sonra baya bı sonra su gibi gelio normalde fitil akinca ilacı geliodu şimdi camasirimda seffaf akıntı seninde gelen bolemiydi tam olarak canım
Kuzum bilmiyorum herkeste aynı mı evet ama aybe öyleydi 🥰 bı de kasıklarda ağrı. Bebisinle konuş bana tepki ver çocuğum de bı şekilde geliyo tepki 🥰🥰🥰

Back
X