• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Sen hangi iğneyi kullanıyorsun canım
progestan ampul var iğne 3 günde 1 onu kullaıyorum.progestan fitil var 8 saatte bir onu sabahları coraspirin akşamları dekort diye bir ilaç kullanıyorum. ilk günden beri aynıyız çok şükür lekelenme vs olmadığı için ek ilaç başlamadık. Ama rahimde kasılma yaşadım iki kere doktor dikkat edelim o kanama yapabilir dedi allah korusun bir damla birşeycik gelse fazladan ilaç başlıycaz

Peki rahim duvarı kalınlığı nasıl ölçülüyor acaba? Ultrasonla mı yoksa hormon testiyle mi anlıyorlar? Acaba bana gerekli değil miydi
Ultrasonda ölçülüyor canım belki normal akışına göre yapılmıştır doktoruna güven🤗 Hepimiz farklı ilaçlar kullanıyoruz. Her yiğidin yoğurt yemesi farklıdır derler ya buda o misal

progestan ampul var iğne 3 günde 1 onu kullaıyorum.progestan fitil var 8 saatte bir onu sabahları coraspirin akşamları dekort diye bir ilaç kullanıyorum. ilk günden beri aynıyız çok şükür lekelenme vs olmadığı için ek ilaç başlamadık. Ama rahimde kasılma yaşadım iki kere doktor dikkat edelim o kanama yapabilir dedi allah korusun bir damla birşeycik gelse fazladan ilaç başlıycaz
Anladım canım inşallah olmaz her hangi bir şey. Sağlıkla büyümeye devam etsinler inşallah 🥰

Kızlar hayırlı akşamlar ne güzel haberler var bugün maşallah pozitif alanlar tebrik ederim gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲 transfer olanlar ve olacaklar sımsıkı tutunsun bebisleriniz 🥰🥰 Minikimm Minikimm arkadaşım senin adına da çok sevindim maşallah tek transfer olup bölünmesi gerçekten Rabbimin mucizesi sağlıkla devam etsin inşallah canım 🤲😍
Cook teşekkür ederim canim benim Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah ❤️😍

Amaaa ben fitil sayesinde hamile olduğumu anladım 🥰🥰 Çok yazıyordu fitil akıntı yapıyordu ve akıntı da hamile belirtisi idi 🥰

Prolutexx cnm iğne . Karından sabah akşam 😔 bı de 210 TL 3.5 Gun gidiyor ya 😔😔😔
Neyse keseyi bi görelim bı de kalp atışını duyduk mu tamamdır 🥰🥰
Benmde o sabah akşam iğneden sabah akşam hastaneye gitmekten bıktım eşim yaptı dün acımadı daha gitmem o yapsın bana başka bi ilaç da vermediler sizin var mı

Kızlar merhaba ben bugün kontrole geldim rahim kalınlığı 7.1 çıktı. Siz transfer olurken rahim kalınlığınız kaçtı acaba

Back
X