• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Arkadaşlar uzun zamandır takip ediyordum bu konuyu bugün yazmak nasipmiş… 3 kere aşılama denedik olmadı… 1. Transfer olmadı… Bu ay 2. deneme dedik, 18 Ekim’de 2 embriyo transferi yapıldı. Bugün test günümdü beta hcg değerim 340 çıktı ben inanamıyorum. Dr değerin güzel dedi 10 gün sonra kontrole çağırdı. Şuan çok garip hissediyorum gülüyorum sonra ağlıyorum, korkuyorum. Eşimden başka kimse bilmiyor 2. denememizi 1. denemede olumsuz olunca herkes bizden daha fazla üzülmüştü kimsenin duygusal yükünü taşımayalım… emin olana kadar da söylemeyelim dedik. Sizce bu değer iyi mi? İkiz mi değil mi? Kafam karışık. 🥲

33 yaşımdayım 3. Transferim tek 5. Gün dondurulmuş embriyo intralipit, embryo glue ve asisteg heceng lazerle tomucukla uygulandı hiç bir şey hissetmiyorum ilk gün belim ve bacağım kopacak gibi ağrıdı yatamadım yavaş yavaş yürüdüm

33 yaşımdayım 3. Transferim tek 5. Gün dondurulmuş embriyo intralipit, embryo glue ve asisteg heceng lazerle tomucukla uygulandı hiç bir şey hissetmiyorum ilk gün belim ve bacağım kopacak gibi ağrıdı yatamadım yavaş yavaş yürüdüm
Hayirli olsun Bende serumla transfer oldum 3.gunum hiç belirtim yok senin kaçıncı günün

Arkadaşlar uzun zamandır takip ediyordum bu konuyu bugün yazmak nasipmiş… 3 kere aşılama denedik olmadı… 1. Transfer olmadı… Bu ay 2. deneme dedik, 18 Ekim’de 2 embriyo transferi yapıldı. Bugün test günümdü beta hcg değerim 340 çıktı ben inanamıyorum. Dr değerin güzel dedi 10 gün sonra kontrole çağırdı. Şuan çok garip hissediyorum gülüyorum sonra ağlıyorum, korkuyorum. Eşimden başka kimse bilmiyor 2. denememizi 1. denemede olumsuz olunca herkes bizden daha fazla üzülmüştü kimsenin duygusal yükünü taşımayalım… emin olana kadar da söylemeyelim dedik. Sizce bu değer iyi mi? İkiz mi değil mi? Kafam karışık. 🥲
Maşallah 🥰🥰 kalp atışına kadar artış olabilir. Değerler artar zaten. Bakarsınız ikiz olur 🥰🥰
Sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah Allah'ım 🥰🥰🥰

Transfer günü 12di canım çok şükür tuttu doktoruna güven onlar en iyisini yaparlar Allahın izniyle
Benim de transferden 4/5 gün önce 11.8di. Transferden 2 önce de kanda progesteron baktırmamı istedi doktor. 24.2 filandı sanırım. Zaten transfer günü ultrasonla tekrar bakıyorlar canım. Uygun değilse zaten yapmaz transferi doktorun.

Maşallah Rabbim bütün isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallah hayırlı olsun kızlar hepinize çok dua ediyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah 🥰

Çok sevindim sizin adınıza . Allah tamamına erdirsin inşallah. Belirtileriniz olmuşmuydu

Benim de transferden 4/5 gün önce 11.8di. Transferden 2 önce de kanda progesteron baktırmamı istedi doktor. 24.2 filandı sanırım. Zaten transfer günü ultrasonla tekrar bakıyorlar canım. Uygun değilse zaten yapmaz transferi doktorun.
Aynen zaten transfer sabahı doktorum muayne etti tekrar uygun dedi çok şükür 🥰

İnşallah, çok teşekkür ediyorum dilekleriniz için😘 Allah isteyen herkesi tez zamanda kavuştursun🌸 Dün çok başım döndü belirti mi bilmiyorum… Sabahtan beri pembe lekelenmem var regl oluyorum diye o kadar umutsuz gittim ki. Bu yerlesme kanaması olabilir takipteyim… Dr ilaçlara devam lekelenme normal kafanı takma, kanama gibi olursa konuşalım dedi.

Çok güzel çıkmış canım ama ikiz kararı için tek test yetmiyor. Kesede görünür daha net şekilde. Sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏 biz de aynen 2. denemede sadece anneme söyledik. O da transfer günü ve sonrasındaki gün köpeğimize ve kedimize bakacağı için. Kimseye söylememek en mantıklısı. Sonra dediğin gibi herkes bizden çok üzülüyor nasıl oluyorsa. Bir de o teselli etme süreci falan. Ben de ilkinde çok darlanmıştım. :) şimdi kalp atışı duyup 3. Ayı tamamlamadan söylemeyeceğiz.

Anladım canım hayırlısı bakalım o zaman. İnşallah bebeğin seninledir güzel haberler vermeyi nasip etsin Rabbim 🤲
Amin canim sagolasin Rabbim burdaki herkesin umduklarina nail eylesin 🤗
Canım kanda baktırdın mı
yarin inseallah sabah kan vericem canim
İnşallah, çok teşekkür ediyorum dilekleriniz için😘 Allah isteyen herkesi tez zamanda kavuştursun🌸 Dün çok başım döndü belirti mi bilmiyorum… Sabahtan beri pembe lekelenmem var regl oluyorum diye o kadar umutsuz gittim ki. Bu yerlesme kanaması olabilir takipteyim… Dr ilaçlara devam lekelenme normal kafanı takma, kanama gibi olursa konuşalım dedi.
hayirli olsun canim degerinde saglikla artarak devam etsin 🤗

Kızlar merhaba , bende 20 ekimde transfer oldum gece test verdim hcg 70.45 çıktı , sizce değer nasıl başınıza gelen var mı , bugün rahmimde ağrı var sizce olmadı mı çok korkuyorum , hiç bir belirti ya da hassasiyetim yok bugün sadece rahmimde ağrı var
Masaallah canim bu durumda pozitif zaten hayirli olsun☺️ sadece iki gunde iki katina cikmasi onemli bir daha ne zaman test vericeksin..herkesin belirtileri farkli pozitifi goren arkadaslar daha iyi bilirler 🤗

33 yaşımdayım 3. Transferim tek 5. Gün dondurulmuş embriyo intralipit, embryo glue ve asisteg heceng lazerle tomucukla uygulandı hiç bir şey hissetmiyorum ilk gün belim ve bacağım kopacak gibi ağrıdı yatamadım yavaş yavaş yürüdümnezaman transfer olduğumu yazmamisim kusura bakmayın hemen ekliyeyim dedim 25 Ekim pazartesi günü transfer oldum 4 kasim beta HCG testim var dua edin lütfen bana bilenlerden Ayetel Kürsi istiyorum okurmusunuz

Back
X