• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar merhaba , bende 20 ekimde transfer oldum gece test verdim hcg 70.45 çıktı , sizce değer nasıl başınıza gelen var mı , bugün rahmimde ağrı var sizce olmadı mı çok korkuyorum , hiç bir belirti ya da hassasiyetim yok bugün sadece rahmimde ağrı var
Canım çatlama iğnesi oldun mu? Onun etkisiyle de bazen biraz yüksek çıkıyor. Şu an çok erken daha. 7. gün vermişsin canım. 11. Gün aynı hastanede aynı saatte ver. Yaklaşık 4 kat görmen lazım. (280 civarı) şu an sevinmek için de üzülmek için de erken.

Arkadaşlar uzun zamandır takip ediyordum bu konuyu bugün yazmak nasipmiş… 3 kere aşılama denedik olmadı… 1. Transfer olmadı… Bu ay 2. deneme dedik, 18 Ekim’de 2 embriyo transferi yapıldı. Bugün test günümdü beta hcg değerim 340 çıktı ben inanamıyorum. Dr değerin güzel dedi 10 gün sonra kontrole çağırdı. Şuan çok garip hissediyorum gülüyorum sonra ağlıyorum, korkuyorum. Eşimden başka kimse bilmiyor 2. denememizi 1. denemede olumsuz olunca herkes bizden daha fazla üzülmüştü kimsenin duygusal yükünü taşımayalım… emin olana kadar da söylemeyelim dedik. Sizce bu değer iyi mi? İkiz mi değil mi? Kafam karışık. 🥲
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah 🤲

Kızlar merhaba bende dün 2. Opuyu oldum durum zaten iç açıcı değildi 2 yumurta toplandı bugün aradılar 2side olgunmş 2side döllenmiş ctes tekrar arayacaklar ama o kadar üzgünüm ki gelişmeyecekler diye bende amh düşük 5 gözüküyodu ultrasonda 2 tane toplandı benm durumumda olup 2 embriyosu da 5.günü gören ya da duruma göre taze transfer olup hamile kalan var mı? İlk tedaviden 1 tane 5.gün embriyom var ama suan onu kullanmak istemçyoruz havuz yapacaktık ama oda olmayacak sanırm ilkinde 5 olgun yumurtadan 3ü döllenmil 5.güne 1 embriyom kalmıştı bunda şansım daha da düşük inanulmaz dtresliyim

Kızlar merhaba bende dün 2. Opuyu oldum durum zaten iç açıcı değildi 2 yumurta toplandı bugün aradılar 2side olgunmş 2side döllenmiş ctes tekrar arayacaklar ama o kadar üzgünüm ki gelişmeyecekler diye bende amh düşük 5 gözüküyodu ultrasonda 2 tane toplandı benm durumumda olup 2 embriyosu da 5.günü gören ya da duruma göre taze transfer olup hamile kalan var mı? İlk tedaviden 1 tane 5.gün embriyom var ama suan onu kullanmak istemçyoruz havuz yapacaktık ama oda olmayacak sanırm ilkinde 5 olgun yumurtadan 3ü döllenmil 5.güne 1 embriyom kalmıştı bunda şansım daha da düşük inanulmaz dtresliyim
Merhaba canım üzülme Allah büyüktür bu ay ki toplananlarıda dondurulsun önümüzdeki ay bi daha toplanır bide az yumurta olması önemli değil önemli olan çıkan yumurtaların kaliteli olması o yüzden yumurtalama olgunlaştırma dönemlerin incir fındık fıstık ceviz arı sütü polen onları tüketirsen kalite yumurtalar olur hayırlısı olsun inşallah

Kızlar merhaba , bende 20 ekimde transfer oldum gece test verdim hcg 70.45 çıktı , sizce değer nasıl başınıza gelen var mı , bugün rahmimde ağrı var sizce olmadı mı çok korkuyorum , hiç bir belirti ya da hassasiyetim yok bugün sadece rahmimde ağrı var
Merhaba canım ben varım 6.gün 66 çıkmıştı. Önemli olan artışı iki gün sonra tekrar ver. Ve doktorunu bilgilendir. Şuan pozitif görünüyor sağlıkla artsın sağ salim tutunmaya devam etsin 🥰 🥰

He belki de benmde ilk denemem hiç hakim değilim doktor ne derse onu biliyorum
Benim de taze transfer bana da kalınlıkla ilgili birşey söylenmedi test tarihiniz ne? Transferiniz hayırlı olsun
Kızlar bu arada kaçıncı gün evde testte görünüyor bu kez beklemeyeceğim doktor kan tahlili için 14 gün bekletiyor

Arkadaşlar uzun zamandır takip ediyordum bu konuyu bugün yazmak nasipmiş… 3 kere aşılama denedik olmadı… 1. Transfer olmadı… Bu ay 2. deneme dedik, 18 Ekim’de 2 embriyo transferi yapıldı. Bugün test günümdü beta hcg değerim 340 çıktı ben inanamıyorum. Dr değerin güzel dedi 10 gün sonra kontrole çağırdı. Şuan çok garip hissediyorum gülüyorum sonra ağlıyorum, korkuyorum. Eşimden başka kimse bilmiyor 2. denememizi 1. denemede olumsuz olunca herkes bizden daha fazla üzülmüştü kimsenin duygusal yükünü taşımayalım… emin olana kadar da söylemeyelim dedik. Sizce bu değer iyi mi? İkiz mi değil mi? Kafam karışık. 🥲
Ayyy ne güzel haber benim de ilk transfer olmamıştı ben de ilkinde yakın çevreye söyleyip bir de onlara laf anlatmakla uğraştığım için ben de ikincide kimseye söylemedim inşallah sizin gibi bu kez ben de iyi haber alırım

Benim de taze transfer bana da kalınlıkla ilgili birşey söylenmedi test tarihiniz ne? Transferiniz hayırlı olsun
Kızlar bu arada kaçıncı gün evde testte görünüyor bu kez beklemeyeceğim doktor kan tahlili için 14 gün bekletiyor
Dün transfer oldum test tarihi 8 kasımmış beklerim ben sanki öle düşünüyorum evde o çizikli testler hele hiç iyi anlaşamam kendileriyle bugüne kadar yüzümü güldürmediler 😅 sizin en zman test tarihi

Hiç moral bozmayın ilkinde benim de bel görünüyordu üç toplandı ikisi döllendi üçüncü gün transferi oldu ama olumsuz bu denememde ise 2adet transfer oldum bir de embriyo dondurduk aklıma hiç olumsuz birşey getirmiyorum inşallah ikimizin de yüzü Güler bu az sayıdaki savaşçılarımızdan 🌸

Ayyy ne güzel haber benim de ilk transfer olmamıştı ben de ilkinde yakın çevreye söyleyip bir de onlara laf anlatmakla uğraştığım için ben de ikincide kimseye söylemedim inşallah sizin gibi bu kez ben de iyi haber alırım
Cok zor bir süreç, uzgunsun atlatabilirsin ama cevreyi teselli etmekten kendine odaklanamiyorsun falan. Kafam cok rahatti bu ay. Amiiin guzel habelerinizi bekliyoruz🌸

Benim de 21 i transferim oldu canım adet ağrısı oldu bende bide böle bide akıntı fitilden sonra başka da bişe yok dün kizlar bana baya yardımcı oldu herkeste belirti olmamis ağrı olan da olmus leke gelende herkeste farklı oluomus mesala kimisinde adet ağrısı olumlu kimisinde de olumsuz bakalım teste anlicaz sanırım :KK54:

Merhaba benim de 6. Günüm 2 gündür kaşık ağırlarım hissettiriyor. Ama bu tutup tutmadığı anlamına gelmiyor net olarak. Herkesin farklı belirtileri oluyor çünkü. İşallah hayırlısıyla güzel haberleri alırız ☺️☺️
Merhaba 🙋🏻‍♀️ Senin ne tür ağrın,benim sanki her an adet başlayacakmış gibi o yüzden çok korktum 😬

Back
X