Gecen dr randevumda cok sevdigin şeylerden tiksinebilirsin hic sevmedigin şeyleri canin çekebilir demişti. Hatta toprak yiyen, hiç sigara içmedigi halde sigara aseren hastam vardi demişti.
Bir ben herşeyi yiyorum herhalde
İlk gebeliğim de tek lokma yemezdim hele et falan kokusunu alınca bile kusardım,suyu bile öğürerek içiyordum
Bu bebekte onun intikamını alıyorum herhalde, bütün dünyayı yemeye başladım
Bende eskiden daha iyi besleniyordum şimdi ne yesem midem ağrıyor. Çikolata tatlı asla yemiyorum. Sarımsak, soğan, balıkta yemiyorum. Et severim ama hazmedemiyorum artık.
İlk gebeliğim de tek lokma yemezdim hele et falan kokusunu alınca bile kusardım,suyu bile öğürerek içiyordum
Kizlarrr. Yediğiniz ictiniginiz şeylerde bazılarında tiksinme oldumu önceden çok sevdiğiniz ama şimdi görmek istemediğiniz yiyecek içecekler varmi ben koladan sarimsakdan çikolatadan bide mangal dan çok tiksiniyorum
Benimde öyle. Hiç bişeyi isteyerek yemiyorum nedense. Midem bulaniyor mu onu da anlayamadim aslında tam. Bulanmak ile bulanmamak arasında değişik bişey.
Sağlık ocağı tetanoz ve istenirse kan testlerini yapıyor .
ve hamilelik sürecinde 3-4 kere falan çağırıyorlar veya telefonla arayıp kilo kontrolü yapıyorlar .
bende henüz kayıt açmadım sırf hemşireden hoşlanmadığım için
Kizlarrr. Yediğiniz ictiniginiz şeylerde bazılarında tiksinme oldumu önceden çok sevdiğiniz ama şimdi görmek istemediğiniz yiyecek içecekler varmi ben koladan sarimsakdan çikolatadan bide mangal dan çok tiksiniyorum
Zaten normalde her şeyi yemediğim için henüz tiksinme yaşamadım çok şükür bi de o başlarsa tam aç kalırım ama şöyle bir şey oldu normalde her akşam tatlı yerdim bayağı tatlı krizlerim olurdu şimdi canım pek istemiyor
Bende kullaniyorum canim fitil seklinde sabah 200 aksam 200. Ama doktorum dedi 12. Haftadan itibaren birakabilirmisim hayirlisi olsun canim. Ilk gebeligimde dusuk oldugu icin Boyle bir onlem aldik.
Sağlık ocağı tetanoz ve istenirse kan testlerini yapıyor .
ve hamilelik sürecinde 3-4 kere falan çağırıyorlar veya telefonla arayıp kilo kontrolü yapıyorlar .
bende henüz kayıt açmadım sırf hemşireden hoşlanmadığım için