2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Gecen dr randevumda cok sevdigin şeylerden tiksinebilirsin hic sevmedigin şeyleri canin çekebilir demişti. Hatta toprak yiyen, hiç sigara içmedigi halde sigara aseren hastam vardi demişti.

diyorum öncelikle nazar değmesin çünkü bende öyleyim. umarim boyle devam eder

Bende eskiden daha iyi besleniyordum şimdi ne yesem midem ağrıyor. Çikolata tatlı asla yemiyorum. Sarımsak, soğan, balıkta yemiyorum. Et severim ama hazmedemiyorum artık.

Cumartesi balık yaptık kızartırken kokusundan rahatsız oldum ve çok az yiyebildim,yemek istemedim yani zordan birkaç tane yedim.

Gel gel sarılalım aynıyız İnşallah kız olduğu içindir

Ağzınızın tadı var mı peki? Eskiden yediğim bi şeyden keyif alırdım şimdi o his yok.

Açıkçası ben de hemşireden çok hoşlanmıyorum, tetanoz yaptırmayı da düşünmüyorum, her şeyden önemlisi üşeniyorum

Zaten normalde her şeyi yemediğim için henüz tiksinme yaşamadım çok şükür bi de o başlarsa tam aç kalırım ama şöyle bir şey oldu normalde her akşam tatlı yerdim bayağı tatlı krizlerim olurdu şimdi canım pek istemiyor

Gel gel sarılalım aynıyız İnşallah kız olduğu içindir
İnşallah
Herkes kızda bulantı yaşıyor ben oğlan da yaşadım tarihe adımı altın harflerle yazdıracağım eğer buda kız çıkarsa

Ben de buradakini hiç sevmedim önceki ile telefonda görüştüm sistemden çekseydiniz dedim illa çağırmış formalite işte sende açarsın bi ara canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…