Kizlar az evvel ilk defa aşerdim çorba yiyordum bir anda aklıma salatalık turşusu düştü hemen komşumu aradım varmış bir sevindin bir sevindim şifa olsun inşallah bebeğime
Kiyamam ya yaramaz niye icmediysen hazir mis gibi anne sutunu ins bebeklerin sana cekmez icer pekmez bamya bende asla yemezdim kizima hamileyken bamya aserdim ozaman basladim yemeye hatta simdi olsa ne iyi gider pekmez ye ihmal etme kapa gozunu sabah iki kasik yut kuzum sifa olsun
Şeker yüklemesi yaptırmayı düşünenler var mı ilkinde yaptırdım o zaman bi sorunum yoktu sonra kilo verince geçen insülin direncim vardı şekeri ne kadar etkiler acaba bilemedim yine kilo alıyoruz sonuçta şeker hastası olan arkadaşlar baktırıyor musunuz insülin direncinize hgba1cye yükleme yaptırıp sıkıntı olduğunu öğrenen çok kişi oluyor
Bu konuda aşırı kararsızım ya, bazı insanlar şekerim hiç yükselmezdi şeker yüklemesinden sonra yükselmeye başladı falan diyor biraz korkuyorum açıkçası o yüzden
Bu konuda aşırı kararsızım ya, bazı insanlar şekerim hiç yükselmezdi şeker yüklemesinden sonra yükselmeye başladı falan diyor biraz korkuyorum açıkçası o yüzden
Aynen ben de o zaman çok düşündüm o kadar şeker bebeğin böbreklerine zarar verirmiş felan araştırdım sonra yaptırdım sıkıntı çıkmadı ama şekeri çıkan öğrenen çok insan oldu öyle. benim de insülin direnci vardi bi ara kilo aldikca olmuştur yine kismet olursa yaptırırım heralde
Aynen ben de o zaman çok düşündüm o kadar şeker bebeğin böbreklerine zarar verirmiş felan araştırdım sonra yaptırdım sıkıntı çıkmadı ama şekeri çıkan öğrenen çok insan oldu öyle. benim de insülin direnci vardi bi ara kilo aldikca olmuştur yine kismet olursa yaptırırım heralde
Hamileyken çok şekerli şeyler yemeyin çikolata çok yemeyin şeker ihtiyacını meyvelerden karşılayın diyorlar sonra bir ton şeker içiriyorlar. Onu içtiğimi düşününce bile içim tuhaf oluyor. İnşaAllah gerçekten bir sorun olmuyordur
kızlar doktordan geldim. 12+6 günlüğüz doktor kıza benzzettim bence kız ama 10 gün sonra netleşir bakarız dedi :) Sanırım kızım olacak 13 haftalık sayılır yanılmaz diye düşünüyorum :))
Yaa valla soğuk kanliliginizi tebrik ederim ben dayanamaz ogrenirdim sanırım hatta sırf en son ogrenecegim diye cinsiyet balonu alalım hatira olur diyen kardesimle bile inatlasiyorum
Bende cinsiyet balonu gibi bişey yapmak istiyorum ama malesef kimse yok yapacak sıradan öğrenmek istemiyorum hatıra kalsın diye ailem şehir dışında eşimin ailesinde kimse yapmaz
Çok canım sıkıldı ya tsh yine artmış 2.25 olmuş çok düzenli baktırdım 3 hafta olmuştu 1.6 dan çıkmış pzt doktora gidicem keşke şimdiye kadar gitseydim iyiydi diye gitmedim. İnşallah sıkıntı olmaz
sen kiz istiyordun degilmi belki sende ters yapar aserme canim kiz a yoralim seninkini bende kizima hamileyken pasta kola icin agliyordum bol limonlu cigkofte yiyordum tursu yemedim kokusunu hic sevmedim birde meyve asgi olmusdum
Çok canım sıkıldı ya tsh yine artmış 2.25 olmuş çok düzenli baktırdım 3 hafta olmuştu 1.6 dan çıkmış pzt doktora gidicem keşke şimdiye kadar gitseydim iyiydi diye gitmedim. İnşallah sıkıntı olmaz
sen kiz istiyordun degilmi belki sende ters yapar aserme canim kiz a yoralim seninkini bende kizima hamileyken pasta kola icin agliyordum bol limonlu cigkofte yiyordum tursu yemedim kokusunu hic sevmedim birde meyve asgi olmusdum
Şu an beni anlatıyorsun, özellikle mandalina ben çok severim, veya limonlu çiğköfte canım çekti böyle marula sarıp falan şimdi sen diyince ayy ağzım sulandı kız ne yaptın
Şu an beni anlatıyorsun, özellikle mandalina ben çok severim, veya limonlu çiğköfte canım çekti böyle marula sarıp falan şimdi sen diyince ayy ağzım sulandı kız ne yaptın
Aynen bende gece 3 lerde kalkar esime bana cigkofte al yoksa olecem derdim birde aglardim nasil bir istekse kola yasak diye gizli icerdim saklardim dip kose esimden cok komik sey su hamilelikdeki dusunce ve istekler ya ins bunda komik olmamda esim artik yaka silkelemez