2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kizlar az evvel ilk defa aşerdim çorba yiyordum bir anda aklıma salatalık turşusu düştü hemen komşumu aradım varmış bir sevindin bir sevindim şifa olsun inşallah bebeğime
Tursu aserdin demek erkek bebekmi acaba yengem ogluna hamileyken bidonlarla tursu tuketti azim sulaniyor koynuma alip yatasim var diyordu allahdan tansiyonu cikamadi

Oğlum bana hiç çekmemiş o sömürürcesine emdi maşallah
Bamya aşermek mi bende istiyorum
Çok teşekkür ederim kuzum,bundan sonra yapacağım söz bebiş için

Bu konuda aşırı kararsızım ya, bazı insanlar şekerim hiç yükselmezdi şeker yüklemesinden sonra yükselmeye başladı falan diyor biraz korkuyorum açıkçası o yüzden

Bu konuda aşırı kararsızım ya, bazı insanlar şekerim hiç yükselmezdi şeker yüklemesinden sonra yükselmeye başladı falan diyor biraz korkuyorum açıkçası o yüzden
Aynen ben de o zaman çok düşündüm o kadar şeker bebeğin böbreklerine zarar verirmiş felan araştırdım sonra yaptırdım sıkıntı çıkmadı ama şekeri çıkan öğrenen çok insan oldu öyle. benim de insülin direnci vardi bi ara kilo aldikca olmuştur yine kismet olursa yaptırırım heralde

Hamileyken çok şekerli şeyler yemeyin çikolata çok yemeyin şeker ihtiyacını meyvelerden karşılayın diyorlar sonra bir ton şeker içiriyorlar. Onu içtiğimi düşününce bile içim tuhaf oluyor. İnşaAllah gerçekten bir sorun olmuyordur

Sağol canım ama yumurta falan en biliyim yapmam herhalde sirkeli ılık su denemeyi düşünmüştüm ama krem daha iyi geldi
Evet bana da düşününce garip geldi ama sirkeyi tuvalete dökmek de garip geliyor ya inşallah bir an önce kurtulursun bu durumdan canım

Oğlum bana hiç çekmemiş o sömürürcesine emdi maşallah
Bamya aşermek mi bende istiyorum
Çok teşekkür ederim kuzum,bundan sonra yapacağım söz bebiş için
Iyi cekmemis kuzu sifa olsun sutun omur boyu insAllah ye canim tiksinmezsen herseyden ye bebek icin kendin icin

Yaa valla soğuk kanliliginizi tebrik ederim ben dayanamaz ogrenirdim sanırım hatta sırf en son ogrenecegim diye cinsiyet balonu alalım hatira olur diyen kardesimle bile inatlasiyorum
Bende cinsiyet balonu gibi bişey yapmak istiyorum ama malesef kimse yok yapacak sıradan öğrenmek istemiyorum hatıra kalsın diye ailem şehir dışında eşimin ailesinde kimse yapmaz

Çok canım sıkıldı ya tsh yine artmış 2.25 olmuş çok düzenli baktırdım 3 hafta olmuştu 1.6 dan çıkmış pzt doktora gidicem keşke şimdiye kadar gitseydim iyiydi diye gitmedim. İnşallah sıkıntı olmaz

Bende turşu, limon yiyorum ama
sen kiz istiyordun degilmi belki sende ters yapar aserme canim kiz a yoralim seninkini bende kizima hamileyken pasta kola icin agliyordum bol limonlu cigkofte yiyordum tursu yemedim kokusunu hic sevmedim birde meyve asgi olmusdum

Benim de 2.2ydi troidim doktor normal demişti seninkide normal sayılmaz mı canım ?

Kizlar ben birde bişey danışmak istiyorum tecrübeli annelere ilk bebisinize oda yaptınız mi? Yapsam mı yapmasam mi diye düşünmeye başladım da ben

sen kiz istiyordun degilmi belki sende ters yapar aserme canim kiz a yoralim seninkini bende kizima hamileyken pasta kola icin agliyordum bol limonlu cigkofte yiyordum tursu yemedim kokusunu hic sevmedim birde meyve asgi olmusdum
Şu an beni anlatıyorsun, özellikle mandalina ben çok severim, veya limonlu çiğköfte canım çekti böyle marula sarıp falan şimdi sen diyince ayy ağzım sulandı kız ne yaptın

Kizlar ben birde bişey danışmak istiyorum tecrübeli annelere ilk bebisinize oda yaptınız mi? Yapsam mı yapmasam mi diye düşünmeye başladım da ben
Yaptık canım, böyle maviş renge boyadık bideama bir tane de bizim odaya beşik koyduk ilk aylar bizim oda da yattı hep

Şu an beni anlatıyorsun, özellikle mandalina ben çok severim, veya limonlu çiğköfte canım çekti böyle marula sarıp falan şimdi sen diyince ayy ağzım sulandı kız ne yaptın
Aynen bende gece 3 lerde kalkar esime bana cigkofte al yoksa olecem derdim birde aglardim nasil bir istekse kola yasak diye gizli icerdim saklardim dip kose esimden cok komik sey su hamilelikdeki dusunce ve istekler ya ins bunda komik olmamda esim artik yaka silkelemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…