2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kizlar ben birde bişey danışmak istiyorum tecrübeli annelere ilk bebisinize oda yaptınız mi? Yapsam mı yapmasam mi diye düşünmeye başladım da ben
Benim ilk olacak ben oda yapmayı çok istiyorum ama evim müsait değil küçük bi oda var ama karanlık penceresi yok nasıl olacak bilmiyorum

Yaptık canım, böyle maviş renge boyadık bideama bir tane de bizim odaya beşik koyduk ilk aylar bizim oda da yattı hep
Bende bı anne yani beşiği yatak odasına kesin alırım diyorum ama odasında da öğlen uykusu yapar onu da kullanırız diye düşünüyorum

Ay evet ya öyle bir rahatlayacağım ki
Şöyle karnım büyüse içimde kızımın olduğunu bilsem
Al benden de o kadar karnımda sağlıklı bi kız evlat taşımak sağlıkla onu dünyaya getirmek hayalden öte olmayacak diye korkuyorum

Kizlar ben birde bişey danışmak istiyorum tecrübeli annelere ilk bebisinize oda yaptınız mi? Yapsam mı yapmasam mi diye düşünmeye başladım da ben
Ben hic hazirlik yapmadim oda olarak ilk bes ay icinde hastane cantasini hazirladim biraktim 7 bucuk aylik dogdu bebek hastaneden gelenekadar herseyini hazirladik

Bende gecenin köründe kalkar tatlı yapıp yerdim, eşim gelirdi yine mi tatlı yaptın yaa derdi komik duruma düşüyoruz gerçekten

Ben hic hazirlik yapmadim oda olarak ilk bes ay icinde hastane cantasini hazirladim biraktim 7 bucuk aylik dogdu bebek hastaneden gelenekadar herseyini hazirladik
Aaa hastane çantasını erken mi hazırlamak lazım ben üşengeç son vakitlere koyarim galiba zaten mağaza gezilmez internetten alırım

Bende gecenin köründe kalkar tatlı yapıp yerdim, eşim gelirdi yine mi tatlı yaptın yaa derdi komik duruma düşüyoruz gerçekten
Aslinda esler kamera alsa cekse o gece kusu gibi yemek asirmalarimizi ilerde komik anilar olarak cocuklarimiza birakmak gerek ne zorlukla geliyormus evlat dunyaya

Bana aile hekimimız tahlilleri yaparken demişti gebeliklerini etkileyebilir demisti hatta bende kötü bişey sanmistim eşime söyleyince onemli olan duygular bizim duygularimiz uyuşuyo kanımız uyusmuyo diye ayrılmayı düşünmüyorsun heralde ayrılık sebebi olarak kanimiz uyusmuyo diye ayrıldık mi dicez insanlara demişti

Aaa hastane çantasını erken mi hazırlamak lazım ben üşengeç son vakitlere koyarim galiba zaten mağaza gezilmez internetten alırım
Aynen iyi ki erken hazirlamisim apar topar hastene gittik erken gelecegini anlayamadik yoksa ben hastenede kiyafet olarak zorlanirdim bebek bir sure bezle idare ediyorda anne acik kaliyor

Burada bahsetmişsiniz zaten Ben de nasıl besleniyorsunuz diye sormuştum Yazınızı şimdi fark ettim. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah

Aynen iyi ki erken hazirlamisim apar topar hastene gittik erken gelecegini anlayamadik yoksa ben hastenede kiyafet olarak zorlanirdim bebek bir sure bezle idare ediyorda anne acik kaliyor
Biz hazırlık yapmıyoruz batıl inanç ama erken hazırlık bize gelmiyor annem en son kardeşimde hazırlık yapmıştı bebeği doğumda kaybettik abimin eşide herşeyini hazırlamıştı aynı şekilde yangemde doğumda kaybetti bebeğini sadece doğum çantası yapmıştı yengem ikinci de evde doğmasına rağmen çok şükür sağlıklı doğdu bende doğumdan sonra yapıcam hazırlıkları

Bizden önce oturanda çocuk odası yapmıştı ama 8 yaşlarındaydı çocuk bebek için güneş alan oda olması gerekmez mi
Uyudukca odaya koyarsın salonda yatak odasında günes olan oda da vakit geçirir eğer tasiniriz ilerde dersen orayı bilemicem o zaman gerek gormezdim ben galiba odam var diye düşünüyorum

Uyudukca odaya koyarsın salonda yatak odasında günes olan oda da vakit geçirir eğer tasiniriz ilerde dersen orayı bilemicem o zaman gerek gormezdim ben galiba odam var diye düşünüyorum
İnşallah taşınırız bende çok istiyorum ama taşınmazsakta dediğiniz gibi yaparım şimdi dahada heveslendim sağlıkla gelsinlerde inşallah ❤

Batil inanc evet ama insan hazirladimi birsey olacak saniyor bende o sebeble pek hazirlama taraftari degilim rabbim yaziyor onun yasayip yasayamayacagini biz hazirlasakda hazirlamasakda hersey olacagina variyor ama geriye oda hazir anisi kalmasi insani yipratir insAllah boyle bir aciyi rabbim hic kimseye yasatmaz sadece hastane cantasi hazirlayacagim yatagini bebek eve geldiginde aliriz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…