2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Kızlar ben dayanamadım bugün 8.gunum kan testi yaptırdım sonjc 68.3 bu pozitifmi demek sizce normal mi ? Ben 9 haziranda çatlama iğnesini 3/1 vurmustum o etkilemez demi ?
Canım ne zamandı transferin?Pozitifi gördün :) İnşaallah kimyasal falan değildir. Umarım artarak gider canım :KK200: :KK200: :nazar: :nazar: :dua: :dua: Kaçıncı gün embriyosu?
 
Ben bir oncekinde 9.gün evde basit test yaptım çıkmadı sonra 11 gün yaptım çift çizgi çıktı gerçi kimyasalla sonuçlandı ama diyeceğim 10 günden önce 3. Gün Embriyosu çıkmayabilir evdeki testte moralin bozulmayacaksa yap
Deniz sen kimyasalı gördüğünde ilk gün değerin kaçtı?Benim 37 idi, sonra 21 ve 4.5 oldu 2 gün ara ile yaptığım testlerde. İnşaallah bu sefer aynı şeyi yaşamayız.
 
bilmıyorum da dayanacak gücüm kalmadı çılar diye düşünğyprum varsa tabi. Gruptaki 3.gün embriyoları kaçıncı gün test yaptı acaba
Bir önceki denememde 10. Gün çıktı benim3. Gün embriyosuydu. Çok şükür şu an yanımda 2,5 yaşında. Bu sefer de yaptım ama negatif oldu. Yarın kan vereceğim bakalım artık. Ama pek ümidim yok :KK43:
 
Sadece pıhtılaşmam var canım o da coraspin içiyorum pozitif olursa iğne de ekleyecek
Progestan ve iğneyi düşük önleyici olarak verdi
Bantlar rahim kalınlaşması için
Prednol ve tetradox sanırım bağışık arttırıcı ve antibiyotik
Bağışıklık arttırıcılar ne işe yarıyor acaba? Bana neden tek bi ilaç verdiki 😅
 
Kızlar ben dayanamadım bugün 8.gunum kan testi yaptırdım sonjc 68.3 bu pozitifmi demek sizce normal mi ? Ben 9 haziranda çatlama iğnesini 3/1 vurmustum o etkilemez demi ?
cnm ovitrelenin 10 yada 12 gün etkisi var tam hatırlayamadım.bence onun etkisi değil gebelik oluşmuş gibi duruyor kaçıncı gün embriyosuydu😍
 
X