- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #4.341
Hamilelerde de ise yarayanlar varmış bir umut işte ya bulantım geçsin diye her şeyi yaparımAman ne olur ne olmaz canım. Baktım inteenetten yolculukta işe yarıyormus kısa süre oldugu ıcın sıkıntınyaratmaz belkı ama biz haftalarca takıcazhaber verırsınnne dıyecek canın m
Akupunktur etkisi yaratıyormus cnm olumlu yorum çoktu o yüzden aldım. Şimdi taktım midem çok kötü değişen bişey olmadı malesefYa canım olumsuz yaklaşmak istemiyorum ama bileklik nasıl keser bulantıyı kesiosada nasıl kesiyor çok sağlıklı gelmedi bana dayanabiliyorsan dayanmaya çalışhepsi bitip gidecek
Ben ilaca rağmen çok fenayım öğürme oluyor her an midem agzimdaymis gibi yemek yesem de geçmiyor hiç bişey fayda etmiyor. Mideye iyi gelen tek meyve var yazmiyim da canınız çekmesin 15 güne falan her yerde olur herhalde onu bekliyorum dört gözleBulantısı olan arkdaşlarım sizlerin bulantısı nasıl tarif edermisiniz benim 4. Gündü bu gün böyle otobüs tutması gibi öğürme ve kusma yok kahvaltı mı ve öğünlerimi yapıyorum ama içim dönüyor sizin his nasıl