Enginar severim ben, patatese benziyor tadi sen de ye mutlaka

Karpuzla kiraz biz de denemistik evet dogru

Bir de kuzu kiyma denedik. Corbasina kattim. Henüz koftemsi seyler yapmadim bakalim 8i doldurunca çeşitlerimiz de artar artık
Heheheh hafif ekşimsi seyler yediklerinde cok komik oluyorlar ama yaaa

Himm ceviz denemedim hic, zamani mıymış bu ay, hic bakmadim. Sanki cerezler alerjik olduğu icin daha gec gibi aklimda kalmis ama verilebiliyorsa ben de deneyeyim. Ihlamurlu pekmezli tahilli yumurta ve peynirli kahvaltilik hazirladim, pek yemedi ama yine denemeye devam edeceğim. Ihlamuru sade de icirdim biraz içti onu da.
Yulafli deneme yaptigimiz gun 5-6 kere kustu, enfeksiyon vs cikti, antibiyotik kullandi. Ya denk geldi ya da yulaf mideyi rahatsiz etti bilmiyorum ama biraz ara verip birkaç hafta sonra tekrar deneyeceğim. Yumurta ile ilgili kafam karisti. O yulafli karisimda da yumurta vardi ama ilk kez denememistik, dun de bugun de kusma oldu, bugun de yumurta yemisti biraz. Ya hastaligi gecmedi ya da yumurta icini karistiriyor anlamadim, cozmeye çalışıyorum.
Bebe bisküvisi ben de deneyecegim hala, zaman bulamadm hic.
Pazı denemedim, uygun muymus bu aya, uygunsa bulursam alirim ben de.
Sehriye de henuz vermedim, normal sehriye mi bebelerinki ayri mi?
Karabugday denemedim hic, nasil veriyorsun onu fikir olsun bana da. Ben 3 ogune cikardim, doktor daha bile erken çıkar demişti de ben biraz bekledim. Kahvalti-corba/yemek gibi bsy-meyveli yogurt veya meyvenin kendisi seklinde bsyler yapmaya çalışıyorum. Bazen 2 öğün oluyor o günün temposuna ve durumuna gore degisiyor. Alerjisi mi vardi kuzunun? Blwden niye uzak duruyorsunuz? Biz karışık gidiyoruz o an nasil canimiz istiyorsa ve nasıl uygunsa